Şimdi Ara

80-90 bin bütçe ile sedan araç arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cliodan bahsetmiştim modeli yazmayı unutmuşum xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi, ben araçtan anlamam. her araca bir kronik arıza yaftalıyorlar.
    yakıtı,bakımı nasıl. tavsiye edermisiniz?
    sizce Egea mı, Fluence mi?
  • araç çok güzel, sportif bir görünümü var. tek eksiği bagaj ufak,galiba.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    uzun yol 110 120 ile 1400 km gidiyor aşağı yukarı 265 300 arası doluyor deposu
    eliniz yatkınsa bakımı kendiniz de yaparsınız
    yağ filtreler vs 500 tlye değiştim
    egea kullanmadım net bir şey diyemeyeceğim
    Küçük Burjuvaziyoutube
    FİAT EGEA VS RENAULT FLUENCE ! HANGİSİ ALINIR ?
    https://www.youtube.com/watch?v=YhkiN_Ou0e8&t=1s

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Sahibindene baktım (an düşük yaşta araçlara baktım) o fiyatlara 2019 symbol, 301, elysse, egea listeleniyor.

Bu durumda;

1- Egea
    2- 301/Elysse
    3- Symbol

tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam önceki aracım C-Elysee, Egea diğer ikisinden bir değil iki gömlek üstün. Diğerleri bagaj eşiği bile olmayan sacdan oluşan araçlar.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. Egea çok kullandım, diğerleri hakkında fikrim yok ama konfor olarak her zaman Egea önde.
    ben geçen hafta Trabzon'a gidip geldim. Linea Pop 1,3 var. ortalama hızım 110-120 arasıydı. gidişte 280 TL civarı yaktı. dönüşte trafiğe takıldım, 320 civarı yaktı.yakıt olarak da iyiymiş.
    bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Hocam önceki aracım C-Elysee, Egea diğer ikisinden bir değil iki gömlek üstün. Diğerleri bagaj eşiği bile olmayan sacdan oluşan araçlar.

Alıntıları Göster
    Biliyorum öyle olduğunu, zaten sıralamada 1. sıraya EGEA koydum o yüzden, sıralama aynı zamanda tercih sırasını da göstersin istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

uzun yol 110 120 ile 1400 km gidiyor aşağı yukarı 265 300 arası doluyor deposu
    eliniz yatkınsa bakımı kendiniz de yaparsınız
    yağ filtreler vs 500 tlye değiştim
    egea kullanmadım net bir şey diyemeyeceğim https://www.youtube.com/watch?v=YhkiN_Ou0e8&t=1s
    Dediğiniz rakamlarla km de 19-20 krşa denk geliyor, bir hata olmasın?
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    1400 belki yanlış olabilir hocam resmini arıyorum facebook fluence grubunda paylaşmışlardı kendi aracım değil verdiğim bilgi

kendi aracım için şu şekilde 80 km kalan yakıt gösterirken fulledim 265 tl aldı o sıra saniyede işim oldu yüksek devirde kullandım 20 30 km kadar gerisi şehir içir-dışı karışık 600+km kadar yol gittim kalan yakıt 280 km gözüküyor
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    1,5 110lukları tutuluyor hocam gitmesi de güzel yakıtı da bendeki otomatik belki 3 aşağı 5 yukarı fazla yakabilir
    renault motorların genel özelliği yakıt cimrisi olması. geçen yıl clio kiralayıp,uzun yola gitmiştim. ham yakıt, hem performans gayet başarılı.
    ayrıntılı bilgiler için teşekkürler.
  • Konuyu takip edelim bakalım

Bu , Egea, Fluence Clio veya var ise Linea nın otomatik leri nasıl?

Hangi motorlar sorunsuz bunlarda?

Arabadan anlamam. Mesela Fluence için forumda 2013 mü 2014 mu hatırlayamadım, modellere bakın demişti biri, çift çatal mı ne oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 18 Haziran 2020; 17:42:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    egeada etorq var otomatik ama bilmiyorum nasıl olduğunu
    2013 1,5 edc otomatik fluence var 1 ile 2 arasında birde yokuş aşağı kısa bir süre kararsız kalıyor ondan sonra fişek gibi dsg ile aynı prensipte çalışıyor kimisi ondan daha sorunsuz demiş tamamen şans işi ya da kullanma ile alakalı gibi kimisi 100 bine beyin istiyor kimisi 350 binde sorunsuz devam ediyor edc beyni iyi para 10 bin gibi...
    2013 Sonrası çatalları değişti edc otomatik şanzımanın bizdeki 2013 servis kaydında şanzıman değişmiş gözüküyor ama hangisi takılı üzerinde bilmiyorum
    2014 e mı bakalım diyorsun otomatik için Fluence te?

Bunlar tam otomatik değil sanırım, robotize oluyor değil mi?

Manuellerinde hangi motorlar iyi acaba?

İşte arabadan anlamayinca ve fiyatlar da sisince ( 6 ay 1 yıl öncesi fiyatları bildiğim için az çok) sinir olup ilanları kapatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    otomatik tamamen süpriz hocam anlayan usta varsa çekinmeden al ama anlayan ustada arabayı haşat eder
    citroenler gibi robotize geçiyor mu bilmiyorum ama yarı otomatik geçiyor
    manuellerde 1,5 dci 110 lukları var 6 ileri onlarda güzel
    bende arada bakıyorum ne olmuş diye aynı sizin gibi sinirlenip yuh diyorum kapatıyorum
    Egea 'daki 1.6 E-torq motorlu olan model tam otomatik tork konverterlü şanzımana sahip. Tork konvertörlüler, cvt şanzımanlarla beraber en sorunsuz şanzımanlar. Kolay kolay arıza vermiyor ve rutin bakım olarak 50bin km'de bir yağ değişimi yapıyorsunuz sadece. Çift kavrama şanzımanlar ise daha seri vites geçirtir ama bazen çok yüksek meblağlı masraflar çıkartabilir (DSG şanzıman mekatronik arızası bunlardan bildiğim). Yüksek meblağlı sorun çıkarmasa bile rutin 70 bin km'de bir kavrama değişiyor bu da en son ford grubunda 5bin tl, volkswagen grubunda 7bin tl civarıydı videolardan duyduğum kadarıyla.

Ben olsam garantisi devam etmeyen çift kavrama şanzımana sahip bir araba almazdım. Tabii bu benim kişisel tercihim. Bana katılmayanlar varsa veya yanlış bildiğimi düşünen varsa, eleştiriye de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 19 Haziran 2020; 0:20:24 >
  • İyi o zaman ama, onlarında fiyatı 100000 den başlıyor :((

Linelarda falan fluence de yok mu böyle tork konv. olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 19 Haziran 2020; 1:17:25 >
  • Eğer 90 bini nakitin varsa işine karışmak gibi olmasın ama 20 bin kredi çekip sıfır 1,4 urban plus egea almak 2015-2016 Egea almaktan çok daha mantıklı. 4-5 yaşında ki arabaya 90 bin vermek yerine 110 küsüre sıfır almak bana daha mantıklı geliyor. En azından ne çıkacağı belli olmayan araç yerine sıfır araç almak daha mantıklı, sıfır araçta da tabi ki sorun çıkabiliyor ama garantisi var.
    Yine de siz bilirsiniz ancak ben olsam o riske girmez sıfır araç alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 19 Haziran 2020; 1:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.