alphaville-big in japan bon jovi ve şarkıları depeche mode
Brother Lougi miydi Neydi Tam hatırlamıyorum ama modern talking in böyle bir şarkısı vardı.. eye of the tiger... life is life
modern talkıng hala dınlıyorum
gary moore - still got the blues dinlemeyen vars hala bi dinlesin de şarkı görsün gerisinide yazarız talep olursa
80 - ... için megadeth 80 - 95 arası içinde metallica
Madonna Laisla Bonita - Papa Dont B.Whos thet Girl ? Kylie Minoqe Tiffany Sandra Kim Samantha Fox Alpaville Kim Wilde Joe Coker Steve Wonder Pet Shop Boys Phill Collins Sade Janet Jakson Gorchge Michael bunları severek dinlerdim 80 yıllarda,90 lı yıllarda da bir sürü var ama onlarıda yazmayayım daha da uzar gider isimleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın.
tabiki Iron Maiden. cok eskilerden guzel bi sarki: Total Touch- Somebody Else's Lover
quote:
Orjinalden alıntı: theja
gary moore - still got the blues dinlemeyen vars hala bi dinlesin de şarkı görsün gerisinide yazarız talep olursa
talep var..
Scorpions
Quenn,The Doors,Abba,Bonny M (Yanlış yazmış olabilirim.) Alphaville, MC Hammer ve daha niceleri Oooofff off..
TUPAC AMARU SHAKUR
daha fazla soze gerek war mı
Thug Till I Die
TABİİ Kİ MICHAEL JACKSON
DÜNYAYA GELMİŞ BELKİ DE GELECEK OLAN EN BÜYÜK MEGASTAR
evet bu kadar mı yav?
Depeche Mode!!! Enjoy the silence a Linkin Park la beraber bi cover yapmışlar ki öff be.Eğer bu şarkıyı ya da Depeche Mode u seviyosanız ve bilmiosanız bulun buluşturun.Bi süre sonra sıkıyo ama geçen süre zarfında yeterince haz alıyosunuz.TavsiyemdiR!!!
Albano & Romina Power - Felicita Adriano celentano - susanna Disco Bee Gees - Stayin' Alive
depeche mode, erasure, pet shop boys, the cure, blondie, david bowie, duran duran, joy division, de/vision,new order, bon jovi, aklimda olanlar bunlar. ha birdeferdi tayfur!
öyle abi tabi. millet ferdi tayfurla yatıp kalkarmış o zamanlar..
dirty dancing ve grease in müzikleriii her döneme damgasını vuruyor bnce !!!
arkadaşlarr çok saolun yaa sizin sayenizde adını unuttuğum ve uzun zamandır aradığım şarkıları buldum