Şimdi Ara

80 Günde 100K Hayalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.Sınıf Tm Öğrencisiyim.Netlerim 60-65 Aralığında.Türkçe 25-30 Sosyal 20-25 Mat 5-10 Arasında.Ygs İçin 100k Hayalmi ?

• up
  • 3.dünya savaşı geliyor bırak ygs lys yi
  • 100k ne la o sıralamayla nereye gireceğini sanıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef neresi
  • "GAYRET"
  • Hocam Ygs Hedefim 100K Lys'de Edebiyatıma Güveniyorum O Yüzden En Kötü 100K Hedefim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20-25k arası tavsiye!!!!
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak hedefin ne yani lys sıralaman
  • dementor17 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle izah ediyim size.Benim Son 2-3 Haftadır Mezuna Kalmak Gibi Bir Planım Vardı.Hala O Fikirdeyim.Annemler Hep Ege İşletmeyi Tutturmamı İstiyorlardı.Şuan Amacımda O Yönde.Annemlere Orayı Kazanabileceğimi Göstermek Zaten Yine Mezuna Kalıcam.
  • 80 günde devri alem bile oluyor :)))
  • up tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Kardeşim çok rahat yaparsın hayal değil önümüzde 80 gün var 1sana bişi diyim mi -100k yı bile geçersin rahat ol sen elinden geleni yap gerisi Allah Kerim -kendine güven
  • Hayal mi değil mi bilmiyorum ama deneyip kendin öğrenmelisin.
  • Bende ayni şekil TMyim 70 net civarındayım temel liseye gidiyorum sürekli deneme felan oluyorum ygsden 360-370 aralığında yetiyor bana bence yapabiliriz inşallah diyelim

Herkese başarılar
  • 60-65 net yapıyorsan konu eksiğin vardır demektir. Önce konuları bi bitir bolca soru çöz netin zaten artacaktır.Konu eksiğin varken netinin düşük olması çok normal herhalde sorun matematikte bilemiyorum da hallolur yani çalışırsan.
    EDİT: Sonradan okudum sorun evet matematikteymiş hocam temelin iyi değil körfez,birey b gelişim matematik sb alıp çözmelisin. 80 günde halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BURAK CCC -- 19 Aralık 2016; 22:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURAK CCC

60-65 net yapıyorsan konu eksiğin vardır demektir. Önce konuları bi bitir bolca soru çöz netin zaten artacaktır.Konu eksiğin varken netinin düşük olması çok normal herhalde sorun matematikte bilemiyorum da hallolur yani çalışırsan.
    EDİT: Sonradan okudum sorun evet matematikteymiş hocam temelin iyi değil körfez,birey b gelişim matematik sb alıp çözmelisin. 80 günde halledersin.

Bazen çalışıp bazen çalışmamaktan konular uçup gitti matematikte hocam.60 günde 20 net civarına nasıl gelebilirim tavsiyeleriniz varmı ?
  • Geçen sene bu zmnlar 60 net fln yapıyordum ben de senin gibiydim calismiyordum hatta buraya ra konu açmıştım sonuç ygs 80k küsür yani daha iyisi olur 100k zor bir hedef degil
  • FullFate F kullanıcısına yanıt
    Yapman gereken basit dostum elinde hangi kitaplar var bilmiyorum ama birey b veya eis alıp simetriyle pekiştirebilirsen 20 civarına ulaşırsın yapman gereken sırayla konuları çalışıp not alıp kolaydan zora soruları çözmek. Google'a Mikail hoca yaz hoca sıfırdan tane tane ayrıntılı biçimde anlatıyor. Bak ben burdan dinleyip nejdet hocayla pekiştirerek hız problemlerindeyim sana da tavsiyem mikail hocadan dinle nejdet parayla almak istemezsen Matakademi'yi dinle olacaktır olmayacak bir durum yok. Hocanın sitesi şuhttps://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjk76GLgoPRAhUKD8AKHesuBzEQFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mikailhoca.com%2Findex.php%3Foption%3Dcom_zoo%26view%3Dcategory%26layout%3Dcategory%26Itemid%3D164&usg=AFQjCNFM5c4ykVdQszx-UatL6OO-uS9KSQ&bvm=bv.142059868,d.d24

• BURAK CCC kullanıcısına yanıt
    mikail hoca plus mı nejdet kirpi mi sence hocam? nejdet hoca az örnek çözüyor sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Geçen sene bu zmnlar 60 net fln yapıyordum ben de senin gibiydim calismiyordum hatta buraya ra konu açmıştım sonuç ygs 80k küsür yani daha iyisi olur 100k zor bir hedef degil

nasıl yaptın hocam tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.