Şimdi Ara

80 liraya internet kaldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun zamandır yoğunluktan dolayı internet bağlantımın anlaşması bitmesine rağmen ilgilenemedim. Bugün bir baktım 3 tane ttnet faturası kapımda 3ü de birbirinden güzel 85, 85, 79 tl

Bunlardan birinin kapama açma bedeli olduğunu biliyorum da diğerlerini anlayamadım !

Merak ettim kuzeni aradım. Ben ayda 39 tl veriyorum sınırsız 8mb'e dedi. Ama o da 6 aylığına.

Sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle merak ettim. Bu fiyatlar sizce normal mi ????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: TayyarDeli

Merhaba, uzun zamandır yoğunluktan dolayı internet bağlantımın anlaşması bitmesine rağmen ilgilenemedim. Bugün bir baktım 3 tane ttnet faturası kapımda 3ü de birbirinden güzel 85, 85, 79 tl

Bunlardan birinin kapama açma bedeli olduğunu biliyorum da diğerlerini anlayamadım !

Merak ettim kuzeni aradım. Ben ayda 39 tl veriyorum sınırsız 8mb'e dedi. Ama o da 6 aylığına.

Sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle merak ettim. Bu fiyatlar sizce normal mi ????????????

hocam 8 mbit 85-79 pek normal değil.8 mbit en fazla 67 geldi bize.Tivibu-antivirüs gibi hizmetler mi alıyorsunuz?
  • Tivibu ilk aldığımda 55 liraydı. Hocam bilmiyorum arıyorlar telefonda size bilmem ne hizmeti gönderiyoruz ücretsiz vs. diyorlar. Ben de kabul ediyorum. En son manzara bu işte. Tivibu var evet. Ama o da 10 tl. Yani 55 + 10 = 65...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayyarDeli

Tivibu ilk aldığımda 55 liraydı. Hocam bilmiyorum arıyorlar telefonda size bilmem ne hizmeti gönderiyoruz ücretsiz vs. diyorlar. Ben de kabul ediyorum. En son manzara bu işte. Tivibu var evet. Ama o da 10 tl. Yani 55 + 10 = 65...

hocam galiba size birsürü hizmet yollamışlar ücretsiz diye.online işlem merkezi açıp bakar mısınız hangi servislere üyesiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.