Bildirim
80 lvl full str glavier satılıktır
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
https://www.amazon.com.tr/blackfriday
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resimler pek bişey anlatmıyo gibi -
düzelticem niye böle çıktı anlamadım -
char cok gusel hemde ucuz -
çarınızı çok begendim çok güzel msn adresim:berk_sevgilim_0017@hotmail.com beni eklerseniz detayları konuşuruz ciddiyim çarını alıcam -
char güzel 21k canıda var adamın fiyatta ii birileri alır mutlaka -
saolun satmak zorunda olmduğum için satıyorum yoksa satmazdım onun için ucuz -
Bu char gerçekten çok guzel bir char yanlış hatırlamıyorsam 38lvla kadar full farm yaptı ve 80k falan spsı vardı redseade sevılen ve tanınan bır çarrdın alıcıların kaçırmamasını tavsıye ederım :) -
bu inceliğin için teşekkür ederim senqua oyunda göremiyoruz seni eskisi gibi -
charı sattım yenı bır charım var Onyxıa şu an 70lvl hatta aynı unıondayız ottoman turk ıle dunde sınırlendım yenı bır char açıyım dedım 23lvl sos duşunce sardı onada kasıyorum _LoNNeX_ hatta sana pm attım dun ben galıba -
haa evet evet dün gördüm staldaydım sonra ben sana pm attım ama sen çıkmışsın hatta şey yazıyo hala bişe satamadınmı -
:D sen global attıktan sonra pm attım sen stall kurmuşsun o zaman:D ben oyundayım ıstersen gel ordan konuşuruz:)) Onyxia girersen pm atarsın:) -
muhabbetiniz bol olsun bu arada ins. satarsın 21k benim gördügüm en yüksek canlardan -
karakter çok iyi alıcak arkadaşa ve sana başarılar... -
bende forumda ki arkadaşlara teşekkür ederim.bu forumda yeniyim ve gözlemlediğim kadarıyla almasalar bile iyi dileklerini ve görüşlerini yazmışlar.mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler -
böle bi çar nasıl alınmaz şaşıyorum ihtiyaç var ya ondan heralde bizdekide şans -
kardeş oyuna 400 ytl kimsenin vereceğini sanma derim sana ama knight onlineda olsaydı 80 level mage warrior regue asas priest gibi ne olursa fark etmez direk alırlardı Sroda 400 ytl e char satacağını sanma benden tavsiye :D -
knight mı o da neymiş ya sen silkroad online oynadınmı kardeşim hiç 400 ytl ye kimse almazmış böle bi charı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X