Şimdi Ara

80 lvl okcu skill dizilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
28.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 80 lvl okcu skill dizilimi yapabilirmisiniz. 72 skili durdugumuz yerde vurmuyo ancak haerket ederken vuruyor ama ben ob de adam almak ıcın okcu oldum bu yuzden hangi skill kullanmalıyım. Okcu arkadasalar bi sıralama yaparsa sevinirim 60 lvlden sonra ilk kez okcu oluyorum. Birde 2060 atak okcu icin yeterlimi?

Saygılar

• atak düşükgibi bowun nedir? itemlerini merak ettim bence skill ini şöyle diz
    1light feet
    2-power shoot(80skilli)
    3-strafe
    4-mana olabilir
    5-72 skilli
    6- yannız 75 skilli %100 vurmuyor sanırım emin deilim öyle ise 70 i koy 5li okuda f2 de 3 e
    7-minor olabilri kaçarken
    gerisini sana kalmıs
    80 skili kullanmadım arhcer seri ise 5 li oka gerek yok ama deilse 5li o kda kullanırsın zaman zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cut-your-ses -- 7 Mayıs 2008; 21:12:18 >
  • skill dizilimini bilmem ama 80 lwl için 2060 atack çok çok düşük
    benim 73 asasda 1800 ap oluyor bide asasian
    nese 80 lwl okçunun en az 2500 2600 ap olması lazımdır herhalde
    hatta daha fazla iç yapmak için
  • +8 shel set dual rol dual howlıng roster ıron set ib +8

bunlardan degıstırebılcem bi item yok + lısnada param yok
  • atack biraz az gibi +8 ib de boru değil ama bence 80 lvl e daha iyi item lazım
    hiç okçu oynamadığım için skill dizilişi hakkında bi fikrim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: golemmcekemmiabii

+8 shel set dual rol dual howlıng roster ıron set ib +8

bunlardan degıstırebılcem bi item yok + lısnada param yok

aslında itemlerinde kötü değil
  • pfff :D acıyorum size :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itemi bos verin skile gelin :) strafe ve 80 skilleri seri degil 70 skilini denicem simdi 72 skılı güzel ama durdugun yerde vurmuyo bu dezavantaj power shotta istenilen dem atmıyo :) spike akaıcak bu gidisle yine
  • ya bir gidin ya inanamıyorum 80 level adam gelicek skill dizimim nasıl olsun diye sorucak yetti ama artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

ya bir gidin ya inanamıyorum 80 level adam gelicek skill dizimim nasıl olsun diye sorucak yetti ama artık

katılıyorum :D
  • http://img294.imageshack.us/my.php?image=adszmu7.png

Geldim insanca sordum 78 lvl warrıor ve 75 lvl priestimi sattım 80 lvl asas aldım ve bilmemek ayıp değil örenmemek ayıp alın buda kapak olsun seeki iyi okuyun 53 - 80 yazıyo demi

bu saatten sonra kimsede yazmasına gerek kalmadı tesekur ederim ben denedim buldum koydum cok olur 2 gun np kaybederim 3 cüne yıne akarım
  • quote:

http://img294.imageshack.us/my.php?image=adszmu7.png

Geldim insanca sordum 78 lvl warrıor ve 75 lvl priestimi sattım 80 lvl asas aldım ve bilmemek ayıp değil örenmemek ayıp alın buda kapak olsun seeki iyi okuyun 53 - 80 yazıyo demi

bu saatten sonra kimsede yazmasına gerek kalmadı tesekur ederim ben denedim buldum koydum cok olur 2 gun np kaybederim 3 cüne yıne akarım

GAZOZMU OLSUN KOLAMI ARKADAŞLAR??? Ne öğrendik? Demekki postsuzlarda adam gibi adam çıkabiliyor

• bende 71 level okcu var o yüzden cok yardımcı olamıycam ama kendi dizilimimi anlatayım
    F1 1 hp 2 mana 3 70 skili 4 counter 5 light feet 6 minör 7 master 8 5 li ok

elimdeki imkanlarla anca bu kadar skil dizebildim ama bence okcuda iron set cok gerekli degil bende bu levelde 2500 ap var dexe daha fazla agırlık verirsen önünde kimse duramaz okcu seri np kasıyo ama son vurusları almak icin ap cok önemli gerci okcu olmama ragmen daha fazla bana ks yapıyolar oda ilginctir adamı nerdeyse yatırcam son atıs kala biri dalıyo yada takip mesafesinden cıkıyo malum hareket halinde atıs yapamıyoz:S
  • quote:

1.si resim KSC değil
    2.si PS yapma ihtimalin yüksek
    3.sü internetten benzeri 80 level char resmi bulman kolay
    4.sü sana şimdi kapağı gösterirdim ama uğraşamam
    5.si kapak yaptında çok ta tındı yani
    6.sı 80 level char almayı biliyorsunda bir skill dizilimini mi yapamıyorsun
    7.si nickine bayıldım

• inanmayan gelir morodonda arenaya görür napayım ksc msc urasamam nick güzel sizden sakladıgım icin degıl forumdaki bebelere kötü örnek olmamak icin sildim nerden okudugunu anlamadım ama bi bakım resme yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

quote:

1.si resim KSC değil
    2.si PS yapma ihtimalin yüksek
    3.sü internetten benzeri 80 level char resmi bulman kolay
    4.sü sana şimdi kapağı gösterirdim ama uğraşamam
    5.si kapak yaptında çok ta tındı yani
    6.sı 80 level char almayı biliyorsunda bir skill dizilimini mi yapamıyorsun
    7.si nickine bayıldım

8.si senin cok bilmiş olman
    9.su bu forumda bebelerin dolaşmamasını istemem
    10.suda ister inan ister inanma adam zorla inandırmak zorunda degil

Not: knightsevere yazılmıştır

bende okcuyum 71 lvl pathosta saygılar v4l4nt1n3

• her önüne gelen fake diyenlere güzel kapak olmuş..
  • 80 skilinin nasıl bişi olduğunu bilmiyorum dark pursuer gibi seri deilse
    1- can potu
    2-light feet
    3-70 skili
    4-80
    5-75
    6-mana
    7-safety
    8-minor
    f2
    1-can potu
    2-light feet
    3-66 light skili
    4-72 skili
    5- mana
    .
    .
    .
    f3
    1-mana
    2- 5li ok
    3- can potu
    4-cure
    5-wolf
    6-lupin
    7-cat eye
    8-minor ( sağ tıkda minor )
    eğerki seri ise 80 skili . dark pursuer i çöpe at gitsin
  • BENLE VS YAPARMISIN :D BENDE XIGENON DA OYNUYORUM :D OKCUYUM :D 76 LWL IM :D SON VIDEOMU IZLE 72 LWL DE CEKMISTIM :Dhttp://www.izlesenecom/video/baykurt-baykurt---forever-archer/240383 :D BU AKSAM GEM CIKISI NE DERSIN?

not : izlesene ile com un arasına nokta koyun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYKURT06 -- 7 Mayıs 2008; 22:51:45 >
  • ben wsye cagırmadım kımseyı gelır arenada gorur dedım dark pursıer cok güzel atıyor onu kllanıyorum skıll sıralamam su sekılde mana cok gittigi icin

1 mana pot
    2 dark pursıer
    3 80 skılı
    4 75 skili
    5 ice shoot
    6 light shoot
    7 cs
    8 minor

f2 hepsi minor

f 3 tede dark pursierin yerine 5 li ok var bu skiil dizilimi isimi görür herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.