Şimdi Ara

80 lvl SATILIK CHAR(SS VE VİDEO MEVCUT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rome serverındaki 80 lvl charımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar lütfen msn eklesinler görüşelim.... explorer241@hotmail.com

birkaçtanede video ekledim...

http://www.youtube.com/watch?v=yeWCeqjE9bM

http://www.youtube.com/watch?v=iNxtVmbXqSU

http://www.youtube.com/watch?v=zv_RwaryBYk

• İlk videonu izledim sadece fakat cok ugrasmıssın bea buker ile adamın oldugu an 7.5 k crit vurmasan snaırsam video videolukatn cıkacakti sinama olacakti diyebilrim.. damageleirn az karsindaki 1.5 ila 3 k arasinda damage vurdun yani adam birde garment armor da deqil.. Ya silaihn iyi deqil yada statların iyi deqil diye dusundum biraz..

hayırlısi olsun diyeLim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

İlk videonu izledim sadece fakat cok ugrasmıssın bea buker ile adamın oldugu an 7.5 k crit vurmasan snaırsam video videolukatn cıkacakti sinama olacakti diyebilrim.. damageleirn az karsindaki 1.5 ila 3 k arasinda damage vurdun yani adam birde garment armor da deqil.. Ya silaihn iyi deqil yada statların iyi deqil diye dusundum biraz..

hayırlısi olsun diyeLim..
    karşımda duran adam boş beleş birisi deil o adamın kaç parça sun oldunu biliomusun üstünde? bilmiosun bilmiorsanda yorum yapmadan önce sor o adam rome serverının en iyi ve en tehlikeli nukerlerinden birisidir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN__

karşımda duran adam boş beleş birisi deil o adamın kaç parça sun oldunu biliomusun üstünde? bilmiosun bilmiorsanda yorum yapmadan önce sor o adam rome serverının en iyi ve en tehlikeli nukerlerinden birisidir....

Alıntıları Göster
    mete evet o adamın ustunde 3 ten fazla sun var kesememesi normal bide armor olsa oyy duşunemimoyrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 13 Mayıs 2007; 11:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimUltimate

mete evet o adamın ustunde 3 ten fazla sun var kesememesi normal bide armor olsa oyy duşunemimoyrum

Alıntıları Göster
    Charda gördüğüm kadarıyla alcmeny den eser yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: james carter

Alıntıları Göster
    Pumuckel Hybrid olup ustu cok saglamdir soyle soyleyeyim Yarkan giant ve elite lerine int bir char olmasina ragmen gozunu kapatip dalip yatmiyor ... DragonSlayer eline sun glavie alana kadar rome serverinde yarkan demek Pumuckel demekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: james carter

Alıntıları Göster
    ßence böyle ßir charı satma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Pumuckel Hybrid olup ustu cok saglamdir soyle soyleyeyim Yarkan giant ve elite lerine int bir char olmasina ragmen gozunu kapatip dalip yatmiyor ... DragonSlayer eline sun glavie alana kadar rome serverinde yarkan demek Pumuckel demekti :)

Alıntıları Göster
    kardeş acıkcası charın pek iyi değil..

adam garment giymiş sen yinede 4 dk de yatırıyon adamı zorla..

ama uğraşmışsın.. hayırlı olsun ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rawrior

ßence böyle ßir charı satma..

Alıntıları Göster
    videolari izlemedim, ve bu forumda char kotuleyenlerden nefret ederim, nefret ettigim birseyi yapmayi da sevmem.
    durust olucam; char icin fazla alchemy olayina girmedigin belli. ucuz bi fiyata elden cikarmaya calis. 500+ ytl'den satamazsin.
    bende de 80 glavie char var. durumu cok coook iyi. ben bu char'i bile cok komik rakamdan satmaya calisiyorum, alici yok.
    dedigim fiyata buldugun ilk musteriye sat bence. naza cekersen elinde kalir char.
    sadece tecrubelerimden tavsiye vermek istedim..kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: feversea

videolari izlemedim, ve bu forumda char kotuleyenlerden nefret ederim, nefret ettigim birseyi yapmayi da sevmem.
    durust olucam; char icin fazla alchemy olayina girmedigin belli. ucuz bi fiyata elden cikarmaya calis. 500+ ytl'den satamazsin.
    bende de 80 glavie char var. durumu cok coook iyi. ben bu char'i bile cok komik rakamdan satmaya calisiyorum, alici yok.
    dedigim fiyata buldugun ilk musteriye sat bence. naza cekersen elinde kalir char.
    sadece tecrubelerimden tavsiye vermek istedim..kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    süpermiş fiyatı ne kadaR_?

• quote:

Orijinalden alıntı: __MeSuT__

süpermiş fiyatı ne kadaR_?

Alıntıları Göster
    rome serverında oynayanlar Pumuckel karaterini iyi tanıyorlar onun için alchemy sıfırmış oymuş buymuş gibi laflara aldırış bile etmiyorum giydiğim itemler en düşük +4 şuanda ona rağmen ben bu adamı kestim fark ederseniz pumuckelle 3 dk boyunca kapışıp kestikten sonra bir int daha geliyor o charda 80 lvl ve üstünde armor var ama 30 sn bile sürmüyor yatması ve 2. inti de kestikten sonra 80 lvl full str glavier geliyor onuda kesecektim ama adam kaçtı...ben bu oyunu 2.5 senedir oynuyorum ben başladığımda türk yok denecek kadar azdı onun için benim charıma çamur atmaktan vazgeçin....

• quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN__

rome serverında oynayanlar Pumuckel karaterini iyi tanıyorlar onun için alchemy sıfırmış oymuş buymuş gibi laflara aldırış bile etmiyorum giydiğim itemler en düşük +4 şuanda ona rağmen ben bu adamı kestim fark ederseniz pumuckelle 3 dk boyunca kapışıp kestikten sonra bir int daha geliyor o charda 80 lvl ve üstünde armor var ama 30 sn bile sürmüyor yatması ve 2. inti de kestikten sonra 80 lvl full str glavier geliyor onuda kesecektim ama adam kaçtı...ben bu oyunu 2.5 senedir oynuyorum ben başladığımda türk yok denecek kadar azdı onun için benim charıma çamur atmaktan vazgeçin....

Alıntıları Göster
    ben öyle str charı sevmem ama forumda sayılı sevdiğim stre charlardan biri
    char süper olmuş kardeş helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

ben öyle str charı sevmem ama forumda sayılı sevdiğim stre charlardan biri
    char süper olmuş kardeş helal olsun

Alıntıları Göster
    Harun abi en kısa zamanda satman dileğiyle beni ne zmn mod yapcan yaw ağaç oldum bekleye bekleye

not: senin charın HP düşükmüş bayaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoW_WoW -- 14 Mayıs 2007; 15:04:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoW_WoW

Harun abi en kısa zamanda satman dileğiyle beni ne zmn mod yapcan yaw ağaç oldum bekleye bekleye

Alıntıları Göster
    hiç 80lvl char yapılandırmadıım için charın hakkında yorum yapamıcam ama inş emeginin karsılıgını alırsın buarada videolarına 5* verdim onlar guzeller

• quote:

Orijinalden alıntı: BoW_WoW

Alıntıları Göster
    Kimse charına laf atmaya çalışmıyor diyorsunki itemlerim +4 80 lvl de +4 den aşağı yapana noob deniyor zaten ayrıca alchemy derken blue ları kastediyor herkez normal bi str glavier full alchemy ile 21k varken sende nie 19k bile yok neden onu söyle bizde anyılalım 2-3 resimle charın statlarını göstermeden nası satmayı düşünüyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightdeath

Kimse charına laf atmaya çalışmıyor diyorsunki itemlerim +4 80 lvl de +4 den aşağı yapana noob deniyor zaten ayrıca alchemy derken blue ları kastediyor herkez normal bi str glavier full alchemy ile 21k varken sende nie 19k bile yok neden onu söyle bizde anyılalım 2-3 resimle charın statlarını göstermeden nası satmayı düşünüyosun.

Alıntıları Göster
    inş istediin fiyata satarsn

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch00seN

inş istediin fiyata satarsn

Alıntıları Göster
    bence gayet iyi bir char insallah istedigin fiyattan satabilirsin

Ya suraya bi de okcu char videosu koyun yok mu yuksel level okcu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

bence gayet iyi bir char insallah istedigin fiyattan satabilirsin

Ya suraya bi de okcu char videosu koyun yok mu yuksel level okcu?

Alıntıları Göster
    cok iyi char yapmıssın arkadasım bakam sen söylenenlere cogu kısının 80 lıkc harı olmadıgı ıcın dogaldır..ama su str ınt ve balans bılgılerının oldugu ekranı da koysaydın daha bılgı verıcı olurdu..ama yıne de cok ıyı char..

• quote:

Orijinalden alıntı: calebkan

cok iyi char yapmıssın arkadasım bakam sen söylenenlere cogu kısının 80 lıkc harı olmadıgı ıcın dogaldır..ama su str ınt ve balans bılgılerının oldugu ekranı da koysaydın daha bılgı verıcı olurdu..ama yıne de cok ıyı char..

Alıntıları Göster
    bu çar super ve yapan çok para harcamıstır güle gülşe kullansınb inş fazla paraya str
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MeSuT__

bu çar super ve yapan çok para harcamıstır güle gülşe kullansınb inş fazla paraya str

Alıntıları Göster
    videolar iyi char da güzel ne diyelim alan iiçin ii şanslar sossun falan çıkar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.