Şimdi Ara

80 lvl str blade satılıktır alps server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 80lvl full farm blader cok az pahali ama char superrr
  • gusel char
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkkask

yaparız can sen yeterki iste :D
    bırakıyorum kısmetse

yaparısda ben oyuna gırmıorm bu aralar
    bu kale sawasları olcakms bence satma bekle brz
  • önerilerede açığım almayı düşünen olur fiyat yüksek gelmiştir pm atsın. yani verdiğim fiyatla çok alakasız teklifler gelmesin rica ederim. şimdiden teşekkürler. char hakkında güzel şeyler söyleyen herkese teşekkürler.
  • nick kizilshaman unionlarına girmek istedim beyenmedigim bi tutumla karşılaştım hepsi bu
  • heheeyt
    tamer hakketten satıon yani charı,bak kale savaşları gelecek ona göre düşün
    Bellman_Tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener1907

Çar güzel...Hayırlı satışlar

+1907
  • charı itemsiz de satılabilir. itemsiz almak isteyen olursa pm atsın teklifini yapsın.
  • Char Güzel Fiyatıda Normall
  • selam hayırlı satışlar sana bir şey soarbilirmiyim yardımcı olursan sevinirim
    1 ncisi cold yerine pacheon verince defansın bariz bir şekilde düşmüyormu
    2 ncisi pacheon atack reytingin dışında vuruşlarına gözle görülebilecek bir şekilde artış sağlıyormu

yani kısacası pacheonun avantajları coldu tamamen kapatmaya değermi bir bilgi verirsen sevinirim benim elimde sun + 5 olduğu halde kesemediim bazı charlar var sanırım + 7 yapmaya da yanaşmayacağım çünkü astral ve ımmortala verdiğim para ile sun shild alabilirdim ama sıkıntı gelidi chara para harcamaktan yorumun neticesinde pacheonu açabilirim
  • char 70 lvl pacheon olarak kasıldı ve çokta memnundum. yalnız mesleklerde sıkıntı olmaya başladı. önüne gelen guild kurup master olmuş ve en basiti dw da bile paralı asker çıkartıyo sıkışınca. coldu açmamdaki amaç snow shield ile merc olayından kaçabilmek ancak hesaba katmadığım lag olayı. yoksa 70 lvl pacheon ile çok sağlam ctr vurursun. pacheon nun sana katkısı max yakın dmg vermen. ben colda (str charda özellikle) karşı biriydim. ama dediğim gibi farm bittikten sonra meslek olayında merc lerden çok çktim. snow shield için açtım ama pişmanım. zaten üç kuruş mp var onuda snow götürüyo. skill bile kullanamiyorsun. ama 90 lvl ile birlikte mp de artacak 9 deger kıyafetlere 6 str 6 int basılabilecek. durum değişebilir. bence update i bekle. +5 le de extrem item olmadığı sürece coğu charı kesebilirsin. ben kestim ordan biliyorum :D
    combodaki statüsü takip et. şimdi ismini unuttum bi statüs var karşı tarafın defansını kırıyo. o tuttuğu zaman sadece yatır batır. fazla dayanamaz

sorularına gelince
    1-cold sana sadece str charlarda katkı sağlıyo phy def olarak. zaten str charlarla yapılan pvp pot war olarak geçiyo.
    2-pacheon gözle görülür dmg farkını ctr de görüyorsun. sun +5 le str 75 lvl chara 17k vurdum cold + kalkanda vardıitemlerde fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkkask -- 12 Aralık 2007; 15:05:48 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.