Bildirim
80 lvl str blade satılıktır alps server
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
BENCE EN İYİ ALICI BULABİLİCEĞİ YERLERDEN BİRİ BURASI
Ama charın fiyatı bu oyuna değer veren yaş grubunn biriktiremiceği bir miktar kanımca
tamam emeği gibi fiyat OTURMUŞ süper yani ama
Bu kadar iyi yapmasaydın çarı satardın diyim yani :D
2 Tane 80 lv glavier var
Aynı acc deil farklı acclar ama aynı serverdalar
Hercules deler 2 side
eyer düşünürsen devil_anil_05@hotmail.com
Ayrıca bende alpsde oynuorm ve seni çok görüyorum alpsde
Dün pvp deydin galiba
Ve senin lv 52 deyken ben sana blade satmışdım
Chun_ belki hatırlarsın WaRLoRdS -
hatırlarım tabiki takas düşünmüyorum. oyunu bırakıyorum. char için çok iyi yamışın yapmasan rahat satarsın demişin de ben bırakmasam zaten satmam charı. bence çok değil farmı full ve 49 k fazlası var. 90 lvl gelince yapılacak sadece bi karar vermek. ya pacheon yada cold 20 lvl silinecek. mevcut sp 4-5 lvl götürür kanımca :))
bu arada chun bayadır göremiyorum seni bizden ayrıldığından beri yani :) -
Yahu charın şifreyi ve e-mail ini unutunca oyuna giremez olduk
Bide üstüne yazılılar falan bindi
-
Blader la sp farm yapmak ölüm
O yüzden bu çar bu fiyatı hak ediyor
Gerçekten çok güzel -
bence glevieden daha rahat kasıyo fırlatma bi combo elinde saglam bi +5 varsa yetiyo baya hılzı gidiyo tabi ligtening shart -
çok güzel char yapmışsın hayırlı satışlar -
teşekkür ederim umarım satılır yoksa 90 lvl da kasmak bana kalacak :) -
_XAR_ falam hala oyundamı ne durumda baya güçlü mü charı eskisi gibi ak47 leri indirebiliyomusunuz suan ne durumda bilmiyom ama benim ilk serverim alp ti ama warlordları severdim ama sonra sevmedm biraz havalı oldduklarını sonra fark etmiştim lafım sana degil sadece içimi döktüm -
_XAR_ hala bizimle beraber AK47 konusuna gelince teketekte hepsini alıyorumda guil olarak adamlar sağlam savaş yaptık tam bir faciyaydı yani. merak ettim eskiden sevedinde sonra ne değişti ve nick ne? -
1000ytlmi bana 1000ytl versinler aynı şekilde full farmlı bi bowcu + full farmılı 80lvl 2 tyane char glavieci vereyım -
Hayırlı İşler Kardeşş.. -
hocam sağol özlettin kendini bayadır yoksun CHaTaN da bıraktı gibi tek blader blader takılıyodum :))
en son 56da kaldın sanırım -
satıon demek charı daha pwp yapcaktık
ben can bu arada -
yaparız can sen yeterki iste :D
bırakıyorum kısmetse -
char güzel ama biraz pahalı gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: sharkkask
hocam sağol özlettin kendini bayadır yoksun CHaTaN da bıraktı gibi tek blader blader takılıyodum :))
en son 56da kaldın sanırım
ewet sorma ya bayadan berı oynamıyorum.Zor gelıyor artık bırde ıs felan baya zor oluyor acıkcası.Ama lcl 57 oldum gecen gun.Ver artık tek ben kaldım galıba armor blade :D
hadı hayırlı ısler gene . -
Çar güzel...Hayırlı satışlar -
pahalı gibi
hatta bayagı pahalı
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- pk atmak ne demek
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad baronet görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X