Şimdi Ara

80 lwl WİZARD STILIKTIR[KOCAELİ İÇİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KinG_OkaN

quote:

Orjinalden alıntı: no_ekoO

ark. lar chines we europa arasında çok fark war sizde bilirsiniz ...Chinesin vurduğunun 2 katını çakıyorum daha ne :) BiRdE 80 lwl farmı bitmiş full STR bowcuya bide 76 K çakıorum ZERKsiz (FARMDA bitmiştir..)

Farm ile ne alakası var acaba damage'nin?

ark.daş Herculeste +5 Set +7 Bow Full farm Charı Sataamdım 500 ytl'ye .
    diyince bnde bnimkinin farmı bitti dedim
  • 76k Hayal oldugunu Düşünüyorum :)
    Wizard Saglam vuruyor Ona Lafım yoq Kimseninde Olamaz zaten.Ama 70-72 Civarı charlar Bile Wizarda Bazen Tek atar bilirsin.
    Yani Bu olay o onu keser şu şunu keser falan diye uzar gider :)
    Ama Gercekten Greece'teki bi Charın bu kadar Edecegini Düşünmüyorum.
    Neyse Konunu amacı Sapmasın.
    Kolay gelsin Diger arkadaşlarında Dedigi gibi biraz piyasayı araştır istersen.
    İyi Satşlar
  • video süper olmuş ya

- lan olm onbeş kişi dalıyor yatmıyor hauhahauah

- 7 dekini bas hepsi ölsün,

- bah lan bah küfür ediyolla hahuahhaha

- aha yattık, kalkalım

- hade bi daha huhahauahha yutuba atarız çek lan devam

bide arada çözemediğim şak şak şak diye garip bi ses var cafede biri xvideos seyredio galiba
  • Harika çar beyler bnce çarım satılsa hmn alıcamama satılmıo lol çarım ehuehu
  • fiyat Çok fazla .Umarım satarsın biraz zor o fiyata ama:).Bu arada herculeste 450 ytl full farm wizard/cleric satıyorum.Yakında siteye koycam.
  • kardesım sende son halını koy ole ac konunu niye böyle yapıyorsun
  • canakkale olsaydı keske
  • arkaadş fiyatı bol keseden atmış belliki ona da bu satıştan pay düşecek
  • Adam istediği fiyatı yazmış veren verir vermeyen vermez dükkanın önünü kapatmayın bence
  • yaw çok sallama abartı şeyler var char güzelde bu tür şeylere gerek yok. 70k çaktığın 80 archer 60 lv olmasın?

birde dikkatimi çekti buff suz stat atak penceresini vermemişsin ama buff basılıyken verilmiş ben bu charların buff suz ataklarının nekaar olduğunu merak ediyodum gene göremedim.

char güzel ama çakallığa gerek yok hee bide abartmayada gerek yok en adi charlar bile bu charlara tek atıyor ama wizard zevkli bi build olsa gerek
  • Videodaki konuşmalar satışı olumsuz etkiliycektir
  • zuahahahaha telefonla çekiyolar o da güzel
  • Wizard güzel bir yapılandırma ile düzgün bir hale gelebilir. Ama 80 Lv Bow chara da ne yaparsa yapsın 75 k vuramaz, yavaş olalım...Vurabileceğin maximum damage 30 k kadardır ki bunu da ancak pure offering ile vurabilir.

Hayırlı satışlar.
  • Turkiye genelinde biraz fazla kacmissin fiyat konusunda neyse hayirli satislar
  • ark.lar fiyat budur beyenmeyen beyenmedim desin konuyu saptırmayada gerek yok...
  • iyi satıslar !!
  • Hayırlı satışlar diyeceğim ama bu fiyata 2 tane full farm char alınıyor artık.80 level char yapmak çok kolay,charların bir değeri kalmadı artık.

Keşke Video'yu koymasaydın.
  • up
  • Arkadaşlar öle demeyin çar gerçekten o kadar para etmez ama pwp herkesi alıo :D
  • arkadaslar car suan 80 lvl ve wizard skıllerını maxladım ayrıca fıyatıda dusurdum.550 ytl dıyorum ama cıddı alıcılar olursa fıyatta anlasma saglanılabılır.iletısım ıcın telımı verıyorum 0506 584 50 84 .yada wammer00@hotmail.com msn adresımden de ulasabılırler.evet haklısınız pıyasayı takıp etmeden soyledık fıyatı ama artık ogrendık az cok .carı hemen satıyorum artık oyunu bırakıyorum ondan.3 seneden berı oynadıgım bu oyundan artık sıkıldım.guc dengelerı artık esıt degıl.full sosun nukere 17k cakıyorum ve adam ısyan edıyo haklı bence .cunku eskıden bu sunları olanlar kral gıbıydıler .en azından oyunun bır zevkı vardı ama artık oda yok.neyse arkadaslar ciddi alıcı olan arkadaslarımı beklıyorum.bu arada ismi By_TuRkS ve ısmı greece te tanımayan kalmamıstır.sevılen bır cardır ayrıca.saolsun arkadaslarımız benım ısmıme guıld bile kurmuslardır.herkese iyi calısmalar dılıyorum hoscakalın....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.