Şimdi Ara

80 lwl WİZARD STILIKTIR[KOCAELİ İÇİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BUİLD : FuLL InT
    ChAr NaMe : By_TuRkS
    GUİLD : WaRMaChİNeS
    FİYAT : 750 - 800 YTL
    BaĞLaNTı İçİN : r_a_p_s_t_a_r499@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_ekoO -- 9 Mart 2008; 16:00:13 >

• Diğer resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sa_In_T_

Diğer resimler
    hiç bi resim yok bilgi yok sadece 750-800 ytl yazıyo o kadar para etcek ne var bu çharda cok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

hiç bi resim yok bilgi yok sadece 750-800 ytl yazıyo o kadar para etcek ne var bu çharda cok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theagentzero

sabret kardeş resimleri koyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Azizmarket

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Azizmarket

YUUUHH 19 nası vuruo

BLESHH die buff war knka o nu basınca canavarın sana vurmasını %80 düşürüo nerdeyse ok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_ekoO

quote:

YUUUHH 19 nası vuruo

BLESHH die buff war knka o nu basınca canavarın sana vurmasını %80 düşürüo nerdeyse ok ?

Alıntıları Göster
    Başlıkta 80 yazıyor ama char 79 level ve daha levelin başlarında... Farmı fln bitince anca o kadar eder, fiyatı şuan fazla bence... Neyse hayırlı satışlar...

• quote:

quote:

YUUUHH 19 nası vuruo

Alıntıları Göster
    açıkcası bu charın 750-800ytl ye gıtmesi hayaldir başkada bişey deıldir

hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Başlıkta 80 yazıyor ama char 79 level ve daha levelin başlarında... Farmı fln bitince anca o kadar eder, fiyatı şuan fazla bence... Neyse hayırlı satışlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

o 79 ken resimler şu an 80 farm fln kalmadı bitti herşey ama onların resimleri koyamadım en kısa samanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı satışlar, Sun'lı karekterlerin bile 750 - 800 ytl e gitmediği piyasada fiyat biraz pahalı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

Öncelikle hayırlı satışlar, Sun'lı karekterlerin bile 750 - 800 ytl e gitmediği piyasada fiyat biraz pahalı olmuş.

Alıntıları Göster
    Char Fena Deilde Greece Deki bi Chara 750-800 veren olurmu bilmem.Herculeste +5 Set +7 Bow Full farm Charı Sataamdım 500 ytl'ye .
    Gerisini Sen düşün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveT0Kill

Char Fena Deilde Greece Deki bi Chara 750-800 veren olurmu bilmem.Herculeste +5 Set +7 Bow Full farm Charı Sataamdım 500 ytl'ye .
    Gerisini Sen düşün :)

Alıntıları Göster
    uçtunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmorias

uçtunmu

Alıntıları Göster
    Videonun başlığına koptum.
    By_TuRKs PwP PERfECT PwP FeRHaT!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmorias

uçtunmu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

uçtunmu

Ya sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxomaster

quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

uçtunmu

Ya sen?

Alıntıları Göster
    bu kadar etmez yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefaik

bu kadar etmez yahu

Alıntıları Göster
    Daha yeni açılan serverlarda farmı bitik +5 itemli charlar 400-500 civarı giderken bu chara 750-800 fiyat biçmek biraz abes kaçmış.İstersen piyasayı biraz daha araştır.Kim neyi ne kadara satıyor diye.Çok uçuk bir fiyat olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus0403

Daha yeni açılan serverlarda farmı bitik +5 itemli charlar 400-500 civarı giderken bu chara 750-800 fiyat biçmek biraz abes kaçmış.İstersen piyasayı biraz daha araştır.Kim neyi ne kadara satıyor diye.Çok uçuk bir fiyat olmuş.

Alıntıları Göster
    750-800 ytl yazısın görünce kesin sun flndır dedim ama ....tan teyyare çıktı neyse up yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

750-800 ytl yazısın görünce kesin sun flndır dedim ama ....tan teyyare çıktı neyse up yapalım

Alıntıları Göster
    videoyu cekerken ki konuşmalar harika

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

videoyu cekerken ki konuşmalar harika

Alıntıları Göster
    ark. lar chines we europa arasında çok fark war sizde bilirsiniz ...Chinesin vurduğunun 2 katını çakıyorum daha ne :) BiRdE 80 lwl farmı bitmiş full STR bowcuya bide 76 K çakıorum ZERKsiz (FARMDA bitmiştir..)

• ark. lütfen GEREKLİ OLANI yazın abartmaya gerek yohk
  • quote:

ark. lar chines we europa arasında çok fark war sizde bilirsiniz ...Chinesin vurduğunun 2 katını çakıyorum daha ne :) BiRdE 80 lwl farmı bitmiş full STR bowcuya bide 76 K çakıorum ZERKsiz (FARMDA bitmiştir..)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: no_ekoO

Farm ile ne alakası var acaba damage'nin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.