WindowsServer 2008 VMware Workstation kulanarak sanal sunucu oluşturdum güvenlik dovarlarını kapattım port test yaptım 80 port açık görüküyor. modeme giriş yapıp 80 portunuda sanal sunucunun ip yazarak yolunu açtım. ama genel pc ip girdigim zatam modem ekranı geliyor. ip arakdasa gönderip birde onun girmesini söyledim ve aynı modem ekranı cıkıyor nedeni nedir acaba... yorul yazarsanız sevinirim teşekkürler...
ustam modeme port yönlendirmeyi yapmadıysan gelmesi dogaldır şimdi size baglanan kişi yani server makinasına baglanan artık her neyse o ilk başta isteyecegi şey 80ıncı port oda açık oldugna göre tek bir şey kalıyor oda 80. portu modeme degilde yönlendirmek istediginiz yere baglicak olan ayar internneete bulurum şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun601
ustam modeme port yönlendirmeyi yapmadıysan gelmesi dogaldır şimdi size baglanan kişi yani server makinasına baglanan artık her neyse o ilk başta isteyecegi şey 80ıncı port oda açık oldugna göre tek bir şey kalıyor oda 80. portu modeme degilde yönlendirmek istediginiz yere baglicak olan ayar internneete bulurum şimdi
:) hocam sunucunda portları acık modemınde :) yanlıs anlamısınız sanırım. modemın yönlendirmesini de yaptım yapmamış olsaydım karsı tarafa verdıgım benim ip ye giriş yaptıgında hiç açılmazdı. acılıyor ama icinde olan appsev.. php baglanmıyor
peki ozm ustam dogru ben yanlış anlamışım özür dilerim kusra kalmayın ya skaype işi biraz sonraya kalıcak bi devrem ver onu bitirmeye çalışıyorum uyuz oldum neyse işte ustam acaba neden bence acaba php de felan ayda baglayan programda bi hata olmazmı ya bende tam detaylı bilsem