sonunda lvl 80 oluyorum arkadaşlar archerdan asas yapıcam skil açma bug geçince şuan item aşamasındayım itemlerim.. Dual old Eme Dual old rol old ske belt old wp yada düz wp +1 Dual cleaver +9 +8 shel set
sizce yetermi bunlar servır cypher ticaretlen anca bu kadar oluyor
Not: cypher'da oynamayanlar yorum yaparken bilip bilmeden yorum yapmasın sadece 80 asas için yetermi bu kadar item.
Asas için yeterde , cypher için yetmez diyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
herkez tutturmuş düpe server diye ardream çarı bile +80 warior kesiyor sadece heaven clanında +9 dolu onlarda kaç aydır yoklar
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
herkez tutturmuş düpe server diye ardream çarı bile +80 warior kesiyor sadece heaven clanında +9 dolu onlarda kaç aydır yoklar
Ardream charı dediğin charlar +9/+3 itemli ve cz charların yan charları genelde.O itemlerle ancak ks atarsın c. de
Yanından geçtilermi ölürsün bu charla hiç çıkma cz ye bence.
birinizde ağlatırsın ortalığı deyip gaz vermiyor
cypher eski server dostum.. cz de dişine göre pek adam bulamazsın tahminimce...
Benim arkım rlb oynuyor orda warrior +9 raptor +8 shell set takılar iron set dısında +2 dual roc +2 dual we yada minatour du galiba ve bu itemlerle cok iyi iş yaptıgını söylüyordu sen düsün artık bi kıyaslama yap benim bi fikrim yok cunku cyph cz hakkında hiç bir bilgim yok
Duman ederler seni cypherde.
Kesinlikle Bro 80 + Yapman Cok Kotu yerinde olsam Ronark L. B. Yaparım Daha Zevklii
iyi playerliğin varsa yanına birileri gelmezse anca kendin gibi birilerini kesebilme ihtimalin var :)
dağıtırlar dostum sen benden sölemesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme