Şimdi Ara

80 skili (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay anasını ben 900 vurunca haaya ucuom
  • Warrior denilince hersey değişir HP Defans hepsi ondadır 80 oldugunda hayal bile edemiyorum...
  • ya ben sizin beyninizden şüpe ediyorum yaa kafayı yememek icten deyil ya mantıklı olun tabiki warrior salak veya gerize kalımı bu asass diyen denyolar yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer82

quote:

Orjinalden alıntı: nuub

quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

warrior 80 skili adamı 5 saniye kitler ve %400 +350 damage vurur seri spike düşünün

asas 80 skili ciritical point ne vurucağı hiç belli olmaz oturursa eğer 80 warriora 5 k damage bile vurabilir.

bilen bilmeyen sallamasın bence eğer mevzu uzarsa cıkartır bir kaç ss gözünüze sokarım.

naptın sen bea 80 warriora 5k vuru ha hiç güleceğim yoktu vallah 80 lvlde bi warriordaki attack defans ve hp yi gördün mü acaba sen

80 skili

adama full paper hp set gıydırıp 150 deneme mı yaptınız?crit %100 bi skil deil kardeşim anlayın şunu
    100 kere çakarsın 1 de olur o damage kaldı ki bu vuruşu yaptın admı gosterseymişin daha inandırıcı olurmuş
    bakalım ne giyo arkadaş ne takıo..
    resimde kafamı kurcalayan usuing crit demiş bi dmg yok arkadan spike atmış onda 8k wurduu yazıo

o kısmı açıklarmısın buraya?

80 skilli Spike , Thrust gibi vuruş skilli değil onlara wolf gibi bir ek Critical Damage de 80 skilli oluyor zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

vidyo linkini bulursam videyoyu koyıyım bi dakka
    edit buyur buda asin video su :http://www.youtube.com/watch?v=n_euduCHyCk

damage manyakları.. :)
  • kesilikle ve kesinlikle 80 lwl warior ... 80 lwl warior tek başına amerikan ordusu gibi..bide arkasında priest varsa aç önünü gitsin...
  • 80 lvl warrior harika olabilir ama karşısındaki 80 lvl assasin ii combo yapıyorsa charı kullanmayı biliyorsa(zaten charı kullanamayan adam 80 olamaz) Warrioru yere serer...GodLessTurtle combodan pek çakmayan birine benziyor videolarında gördüğüme göre..Ama o charı bana versin Gmle bile vs yaparım :)
  • 80 lw warrior alır asası 80 lw mage 62 lw adamları bile alamaz mage millet tp yapsın eglensin diye açılmış
    karakter zaten mage yürüyen np dir magenin bi çarı alması için 198 lw olması lazım diğer çar pot basmassa
    alabilir gerçi 1 saat sürer ama alır 198lwde yok yazık magelere zavallı yürüyen np ler gidin goleme adam çekin eğlenin biraz
  • 4ever asa diorum baska bisey demiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokmaksallar

80 lw warrior alır asası 80 lw mage 62 lw adamları bile alamaz mage millet tp yapsın eglensin diye açılmış
    karakter zaten mage yürüyen np dir magenin bi çarı alması için 198 lw olması lazım diğer çar pot basmassa
    alabilir gerçi 1 saat sürer ama alır 198lwde yok yazık magelere zavallı yürüyen np ler gidin goleme adam çekin eğlenin biraz
    sen nea aptın mageyi abi 80lwl mage 80 wairior yıkar sen youtubeden thestr0m yaz bak 80mage kimse duramıo onunde
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

80 lw warrior alır asası 80 lw mage 62 lw adamları bile alamaz mage millet tp yapsın eglensin diye açılmış
    sen nea aptın mageyi abi 80lwl mage 80 wairior yıkar sen youtubeden thestr0m yaz bak 80mage kimse duramıo onunde

mage teke tekte alamaz kimseyi varmı arenada video mage ezik ve zavaalı çardır ben mage gördüğüm zaman sadece acıyom belki insanların acıma hissi gelişsin diye açılmıstır zavallı yürüyen npler goleme adam
    çekin eğlenin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

mage teke tekte alamaz kimseyi varmı arenada video mage ezik ve zavaalı çardır ben mage gördüğüm zaman sadece acıyom belki insanların acıma hissi gelişsin diye açılmıstır zavallı yürüyen npler goleme adam
    çekin eğlenin

Mage oynayanların öncelikli amacı zaten birilerini teke tekte almak deil. Bu kadar küçümsemeni de bilgisizliğine veriyorum. Mageler gülüyodur şimdi yazılarına

http://www.youtube.com/watch?v=xVm9Ky6eRdQ Edit: video ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccm* -- 15 Mart 2007; 15:01:37 >

• Maqe ' de Cok GücLü OLuyor Magic ShieLd BasıLı SekiLde 1600 Yedim 80 SkiLL ' iyLe
  • İteme Göre değişir
    ama hepsi full item olsa gene asas alır bence
  • agalar warrior öldürmek zor magenin 80 lwl skini çift meteor ama bence warrior yener isterseniz deneyin
  • ya madem asas kombo yaparsa diyorsunuz ona göre wariorada hp verilmiş bence wariro alır çünkü asinin sadece daggeri var ama wariorlarda silah seçimi fazla 80lwladam tek silahla dolaşmaz o yüzdende asini işi zor wariorun dd25i oldumu yeter bence ama asinde axe spear felan hepsinin olması lazım bence 20dakka sürecek bir vs olur ama warior alır
  • 80 lvl warioru 78 lvl bi warior kesti
  • 80 lwl warior daha ilerisi olmaz olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermaineoneal7

80 lvl warioru 78 lvl bi warior kesti

arkadaşım ola bilir tabi oe hayonelar var 61lwl asin vardı arkadaşımda 57lwl asin geldi masteri yaktı tabi benim combo bilgim olduğundan kestim ama çok zorladı hayone
  • assasian 80 skili kritik damage verir kime kaç damage vereceği hiç belli olmaz kimine 50 vurur kimine 5k
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.