Şimdi Ara

80 skili (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısın bu arada edanada clan arıyorum ama ex kasmak np kasmak için değil makara için çünkü daha lwl ım düşük ve oyğzden kimseyi zorlamak istemiyorum sadece oyuna girince konuşa bilecek birileri olsun diye varmı öyle bir clan orcum bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokmaksallar

quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

Orjinalden alıntı: tokmaksallar

80 lw warrior alır asası 80 lw mage 62 lw adamları bile alamaz mage millet tp yapsın eglensin diye açılmış
    karakter zaten mage yürüyen np dir magenin bi çarı alması için 198 lw olması lazım diğer çar pot basmassa
    alabilir gerçi 1 saat sürer ama alır 198lwde yok yazık magelere zavallı yürüyen np ler gidin goleme adam çekin eğlenin biraz
    sen nea aptın mageyi abi 80lwl mage 80 wairior yıkar sen youtubeden thestr0m yaz bak 80mage kimse duramıo onunde

mage teke tekte alamaz kimseyi varmı arenada video mage ezik ve zavaalı çardır ben mage gördüğüm zaman sadece acıyom belki insanların acıma hissi gelişsin diye açılmıstır zavallı yürüyen npler goleme adam
    çekin eğlenin

nası bi iddaa ya girelim ben herkesin sağlam dediği adamın 1vs1 de mage kesildiğini kanıtlıcam iddaa yı sen belirle benim içim farketmez...

• olum mageyi küçümseyenler megele oynamıyan yada oynıyamıyanlar ben presiz olduğumdan preli çar alıp mage kasmıştım dehşett birşer paper olup +9 set yapınca nova town değil staff town yaparım ben beah (hade be amma attım )
  • bence oradaki dmg de warrior malice falan yememiş olabilir çünkü zero nun 70 lvl de 70 lvl malice vs yemiş bir warriora 9k dmg attığı bir ss görmüştüm.kaldı k bu adam 80 lvl ve de critical kullanıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

bence oradaki dmg de warrior malice falan yememiş olabilir çünkü zero nun 70 lvl de 70 lvl malice vs yemiş bir warriora 9k dmg attığı bir ss görmüştüm.kaldı k bu adam 80 lvl ve de critical kullanıyo.

yuh o nasıl olmuş heralde wariorda 12 hp takı vardı üstünde birşey yoktu heralde yuh 9k hemde 70lwlda helal valla ya bu asin 80 skilli canavarlarada işliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

bence oradaki dmg de warrior malice falan yememiş olabilir çünkü zero nun 70 lvl de 70 lvl malice vs yemiş bir warriora 9k dmg attığı bir ss görmüştüm.kaldı k bu adam 80 lvl ve de critical kullanıyo.

yuh o nasıl olmuş heralde wariorda 12 hp takı vardı üstünde birşey yoktu heralde yuh 9k hemde 70lwlda helal valla ya bu asin 80 skilli canavarlarada işliyormu?

warrior bütün statlarını hp ye wermiş üstüne de eziq set giymiş hp basılı bide torment yemiş olmuş

• ya arkdaslar mage Eziq ama guclude mage kim WARİOR kim lutfen arasında munakasa bıle olmaaz:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

ikiside iyi de 5450 uyd alıp soyunmus bi wariorra malice tornement vs vs vs atsan tas catlasa o kadar vurur ne bu 5 k damage

hayatın da wuramadın galba 5k dmg(czde)
  • Warriora sözüm zaten yok. 80 level bir warrior aynı şartlar altında 80 level olan diger charları çok rahat alır. Ama tüm charlarda da bilenler oturacak yani dedigim gibi şartlar eşit olacak.

Gelelim mageye
    Ardreamda 51,54 ve 57 yiyipte ayakta kalan job varsa 56 ile yerdedir.
    CZde Toplu katliam yaparlar. VS de isteseler kimseyi yanlarına bile yaklaştırmazlar Dondururlar.
    Flame iyi hasar verir.
    İce Karşıyı çileden çıkartır.
    Lr de bir kitler town bile çekemezsin. Üstelik hiçbir char 62 levelde golemlere yaklaşamazken bufsuz acsiz tek başına. 62 level flame + ice bir mage alanla seri golem döner. YAAAA o mageye ezik diyenler int ice + LR oynasınlar bakalım. Hem çok zevk alırsınız hem de sağlam olursunuz. Mage ile ilgili daha çok şey söylenir fakat boşverin. Nova yeter lan. Siz bir adam kesecem diye yırtınırken. Mage partysi alanla onlarca adamı aynı anda yatırıyo yaaa erkekler. zevk için MAGE derim.

• 80 olsam warior isterim tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer82

quote:

Orjinalden alıntı: nuub

quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

warrior 80 skili adamı 5 saniye kitler ve %400 +350 damage vurur seri spike düşünün

asas 80 skili ciritical point ne vurucağı hiç belli olmaz oturursa eğer 80 warriora 5 k damage bile vurabilir.

bilen bilmeyen sallamasın bence eğer mevzu uzarsa cıkartır bir kaç ss gözünüze sokarım.

naptın sen bea 80 warriora 5k vuru ha hiç güleceğim yoktu vallah 80 lvlde bi warriordaki attack defans ve hp yi gördün mü acaba sen

80 skili

adama full paper hp set gıydırıp 150 deneme mı yaptınız?crit %100 bi skil deil kardeşim anlayın şunu
    100 kere çakarsın 1 de olur o damage kaldı ki bu vuruşu yaptın admı gosterseymişin daha inandırıcı olurmuş
    bakalım ne giyo arkadaş ne takıo..
    resimde kafamı kurcalayan usuing crit demiş bi dmg yok arkadan spike atmış onda 8k wurduu yazıo

o kısmı açıklarmısın buraya?

Sanırım 80 skilli wolf gibi birşey yani basıyorsun üzerinde duruyor ve damagelerini arttırıyor spike gibi vurunca damage çıkaran bir skill değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 15 Mart 2007; 20:07:28 >

• kesinnnlikle 80 lvl warrior nedeni ise açılan defans skilleri masterdeki defans attack süper olur ve hell blade skilli ortalığı yıkr kardeşim :D:D
  • up
  • http://www.youtube.com/watch?v=hYwymumeCWk izleyin warriorun 80 skilni ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

http://www.youtube.com/watch?v=hYwymumeCWk

hadi vereyim.. T0SUN vs Godlessturtle 80 warrior 80 asas izleyin ve bunun 1 kere olmadıgını bilin kesen arkadaşın kendi lvl inde dogramadığı yok ayrıca 8 k damage vurdugu ss lerde mevcut..

ABi Bu arada Elindeki ve Üstündeki item armor un adları ve bastıgın sc lerin isimlerini ALINTI olarak yazar mısn ???? Ayrıca AP Kac ?

• quote:

Orjinalden alıntı: warriour

asas bence daha iii spikeçok piss vuruyyoo

kardeş ben De asasım ama Spike Dönene Diğerleri Kaç Kez Vurur ALlah Bilir..
    Bence oynayana bağlı Mage elbette Harika Warrior un seri vurması olmasa ne defans ne attack bi işe yaramaz çünkü bir kere asas ın 70 skili defansa bakmaksızın damage veriorr..
    Ayrıca Assas yemedimi basar hızlı sw yi topuklar warrior da ne sw var ne minör var ne de heal var yani en kadersiz o ..
    dediğim gibi kullanana bağlı... Yorum Yok Başka ..
  • warior yaşatmaz beklemez daha demin diesteydim wasriorumda hiç beklemeden geçiriyom bekleyince her zaman yatarsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.