Şimdi Ara

800-1200 aralığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg g2 al harika seçim olacaktır.Fiyatıda çok uygun.Paralel tavsiye etmiyorum telpa vs,bulabilirsen brightstar,başarı iyidir.Nexus 5 şarj sıkıntı,narin kasası var.Lumia 925 bakmanıda tavsiye ederim
  • S4 mini önerimdir.
  • 150 Tl daha koyup G2 al
  • Tablet almayacak olsam direk G2 alırdım ama dediğim gibi fazla kaçıyor. S4 Mini'nin şarj durumu nasıl hocam? Moto G alıp bir de nexus 10 tablet alsam idare etmez mi beni?
  • Moto g de alabilirsiniz markayi problem etmezseniz zoponun cihazları geldi ülkemize malzeme kalitesi açısından samsung vs. aşağı kalır yanları yok hatta bazı modelleri daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım şimdi arkadaş da link atmış g2 1100 tlye kadar bulunuyo g2 al 600 tl ye nexus 10 tablet bulursan al ama 800 tl civarında nexus 10
    ikinci olarak tablet konusunda samsunga güveniyorum aslında gm den de bakabilirsin tablete
    ama s4 mini s4 vb hiçbir telefon olmaz o paraya samsungdan
    bn samsung önermem
  • Konuyu güncelleyeyim. İade olmadı telefon. Mükemmel bir servis olan teleservice işini tekrar harika yapmış sağolsunlar. Yarın kaymaklığa gidip kendilerini öveceğim ,plaket filan verilsin bari emek boşa gitmesin +rep. Alacak telefon da bulamadım kendime yaşasın 6600 diyorum. Benim eyyorlamam bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmgok

quote:

Orijinalden alıntı: Flamvell13

Nexus 5 seni en az 5 yıl götürür veya tablet ve telefon almak yerine 6 inç civarı bir telefon alabilirsin

Hiç bir telefon 5 yıl götürmez bu devirde.3 yıl götürse öpüp başa koymak gerekir. Tablet kesin alacağım öyle bir düşüncem yok. Büyük telefonlara karşı antipatim var.

Nokia 6300 ım var 2009 da aldım hala kullanıyorum :)

telefonun götürüp götürmeyeceği kullanıcı ve hevesine bağlı , tabi birde sağlamlığına bağlı. Hoş 5 sene olduğu için artık bende arayışa girdim :)
  • Bu arkadaşımıza çok güzel bir telefon önerelim lütfen!Çünkü aynı fiyat aralığında bende arıyorum akıllı telefon
    Şu ana çok aradım bualamdım bir türlü istediğim gibi aklıma sadece Z1 Compact yattı oda fiyatı tuzlu geldi.Birazda olsun patates yiyelim hep makarna nereye kadar 1200 bandını geçmesin çok mümkünse altında olsun:)
    Nexus 5 kafama yattı tam gidip alacakken adam GM elite al işlemcisi eskidi bunların falan GMD daha iyi yeni çıktı demezmi.İçimden hadilen desemde bir kurt düştü içime artık.Nexus 5 alınmazmı G2 de ne bilim ay sonuna kadar ancak ekmek su ile idare edersem öyle alabilirim.1300 bandında seyrediyor genelde.İşin açıkcası yardım edin telefonsuz kaldım çok mağdurum:)

Az önce 1200 bandı altında LG G2 gördüm bu telefon garantilerinden pek anlamıyorum güvenilir mi sizce?Birde telefon alırken nasıl bir garanti tercih edilmeli disribütör garantili falan oluyor açıklayarak anlatırsanız sevnirim.
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonusiyahbeyaz-P21885604

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiridine -- 16 Nisan 2014; 2:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tiridine

Bu arkadaşımıza çok güzel bir telefon önerelim lütfen!Çünkü aynı fiyat aralığında bende arıyorum akıllı telefon
    Şu ana çok aradım bualamdım bir türlü istediğim gibi aklıma sadece Z1 Compact yattı oda fiyatı tuzlu geldi.Birazda olsun patates yiyelim hep makarna nereye kadar 1200 bandını geçmesin çok mümkünse altında olsun:)
    Nexus 5 kafama yattı tam gidip alacakken adam GM elite al işlemcisi eskidi bunların falan GMD daha iyi yeni çıktı demezmi.İçimden hadilen desemde bir kurt düştü içime artık.Nexus 5 alınmazmı G2 de ne bilim ay sonuna kadar ancak ekmek su ile idare edersem öyle alabilirim.1300 bandında seyrediyor genelde.İşin açıkcası yardım edin telefonsuz kaldım çok mağdurum:)

Az önce 1200 bandı altında LG G2 gördüm bu telefon garantilerinden pek anlamıyorum güvenilir mi sizce?Birde telefon alırken nasıl bir garanti tercih edilmeli disribütör garantili falan oluyor açıklayarak anlatırsanız sevnirim.
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonusiyahbeyaz-P21885604

G2 nexustanda eliteden de iyidir vede verdigin farka deger emin ol.

• general mobile discovery elite

• Moto G + iyi bir tablet almaya karar vermiştim ki onun da garantisine teleservice'in baktığını öğrenene kadar.Nexus 4 ün şarj sıkıntısı olmasa en iyi alternatifti benim için.Şu an Lg Optimus G onde benim için.G2 ye çıkacağımı sanmıyorum, çünkü alacağım tablet 300 liralik dandik bir şey olur.
    Tiridine hocam senin tablet gibi isteğin yoksa G2 paralel düşünebilirsin.Görüyosunuz orjinal servis ne hale düşürüyor adami.Ürün alımından sonra her şey şansa kalıyor gibi.Ben de emin değildim paralelden ama bu yasadigim olaylar sonıcu düşünce fikrim değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 yada daha hesapli ve daha saglam olsun dersende xperia ZR

+1

• quote:

Moto G + iyi bir tablet almaya karar vermiştim ki onun da garantisine teleservice'in baktığını öğrenene kadar.Nexus 4 ün şarj sıkıntısı olmasa en iyi alternatifti benim için.Şu an Lg Optimus G onde benim için.G2 ye çıkacağımı sanmıyorum, çünkü alacağım tablet 300 liralik dandik bir şey olur.
    Tiridine hocam senin tablet gibi isteğin yoksa G2 paralel düşünebilirsin.Görüyosunuz orjinal servis ne hale düşürüyor adami.Ürün alımından sonra her şey şansa kalıyor gibi.Ben de emin değildim paralelden ama bu yasadigim olaylar sonıcu düşünce fikrim değişiyor.

Şu an G2 paralel kafama yattı aslında 403 serisi yani mart ayı üretimide diyorlar yinede Garanti insanın kafasını kurt gibi kemiriyor.Biraz daha beklesem bu paralel ithalat G2 1100 ü görürmü acaba?
    Garantiden bir sen dertli değilsin be kardeşim gel birde Telpa nın bana çektirdiklerini sor.Tüketici Heyetine gönderdim dünya zamanımı harcadım ücretsiz yaptırdım ve hemende sattım gitti.İlk kez karşılaştıysan artık benim gibi sende telefon almada tereddüt edersin.Nerde eski tlflar duvara fırlat geri yakala arama tuşuna bas konuş.
    Şu an için öneriniz için G2 takipteyim çok hoş tlf az güççük olsa iyidi ama herşeyin başı idare.Teşekkürler

• Gittigidiyordan bugün mesaj geldi 16 GB 1150 TL civarı bir şeydi sanırım. Ben ilk defa yaşıyorum böyle bir sorun ve kafayı yemek üzereyim. Şu anki Sp'min durumu ne olacak hiç belli değil. Elim kolum bağlı bekleyeceğim ve bu süreç daha uzayacak. Tabi bu arada ben para ödemeye devam edeceğim öğrenci olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmgok -- 16 Nisan 2014; 19:24:27 >
  • quote:

Gittigidiyordan bugün mesaj geldi 16 GB 1150 TL civarı bir şeydi sanırım. Ben ilk defa yaşıyorum böyle bir sorun ve kafayı yemek üzereyim. Şu anki Sp'min durumu ne olacak hiç belli değil. Elim kolum bağlı bekleyeceğim ve bu süreç daha uzayacak. Tabi bu arada ben para ödemeye devam edeceğim öğrenci olarak...

Hiç bekleme yapma tüketici heyetine götür ayıplı ürün çıkarlarsa savunma göndereceklersir servise..Ne kadar uzarsa onların işine gelir.
  • quote:

quote:

Gittigidiyordan bugün mesaj geldi 16 GB 1150 TL civarı bir şeydi sanırım. Ben ilk defa yaşıyorum böyle bir sorun ve kafayı yemek üzereyim. Şu anki Sp'min durumu ne olacak hiç belli değil. Elim kolum bağlı bekleyeceğim ve bu süreç daha uzayacak. Tabi bu arada ben para ödemeye devam edeceğim öğrenci olarak...

Hiç bekleme yapma tüketici heyetine götür ayıplı ürün çıkarlarsa savunma göndereceklersir servise..Ne kadar uzarsa onların işine gelir.

Biraz sert konuşunca verdiler iade çekini. Az önce Moto G + nexus 10 olayını gerçekleştirdim. Umarım uzun süre kullanırım.

• quote:

quote:

quote:

Biraz sert konuşunca verdiler iade çekini. Az önce Moto G + nexus 10 olayını gerçekleştirdim. Umarım uzun süre kullanırım.

Hayirli olsun..Güzel bir seçim olmuş iyi günlerde kullan.Hayirli olsun..Güzel bir seçim olmuş iyi günlerde kullan.
    Ben daha alamadım telefon paralel ithalata güvenim kalmadı pek.Olumsuz düşünen kişiler var.ıdealsaticim vardi n11 de ordada ürünü göremedim obur aya bıraktım.Mayısta gelsin bakalım:)

• Arkadaşım öncelikler tablet ve telefonu 1700 tlye kapatma çabasındasın.Benim kanaatimce alacağın 2 cihazda alt sınıfı cihazlar olacaktır yani 1700 tl vereceksin 2 tane cihaz alacaksın ve 2side ucuz sınıfı cihazlar olacaktır.Bana kalırsa sen ya telefon ya da tablet al en azından şöyle kaddafi bir cihaz almış olursun seni daha çok tatmin edecektir Ama illede 2side olsun ben tablette telefonda istiom dersen telefonun tipi falan önemli deil bana performans ve güncellik lazım dersen git moto g al.Ama bana görünüş lazım şöyle zarif bişey olsun elde avuçta şık dursun dersen GM discovery alabilirsin.Tablete gelirsek 700 tlyi telefona verdik kaldı 1000 tl,1000 tlye şöyle güzel bir ipad mini retina alabilirsin yada biraz daha ekleyip ipad airda alabilirsin şimdi bana diyeceksin telefon android tablet neden ios çünkü 2 işletim sisteminede sahip olmuş olacaksın yemede yanında yat

• arkadaşlar telefon alacam ama işin içinden çıkamıyorum. 900-1000 civarı (ne bu fiyatın üstü ne de altında olmamak kaydıyla) hangi telefonu tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.