arkadaşlar bilgisayar'ın çok teknik özelliklerinden anlamayan biri olarak laptop tavsiyesi yapar mısınız?
asus,lenova,hp düşünüyorum.hp masaüstü vardı çok memnundum fakat laptopları hakkında güzel yorumlar yok.
yapacağım şeyler pc'de; word,excel,web'de gezinme,film-dizi,oyun olarak da fm falan oynarım belki bir de toropicina 5'i oynarım yani anlayacağınız pek oyun performansı beklemiyorum.tavsiye verirseniz sevinirim.bir de nereden alırsam daha iyi olur o konuda da yardımlarınıza açığım.
dostum hp laptop kullanıyorum ve kullanıcı deneyimlerimi sana şöyle söyliyim 2008 gibi yıllarda çıkan laptoplarda ısınma sorunu oluyordu fakat yeni modellerde en fazla işlemci 60 derece oluyor g6 modelinden örnek verirsem
quote:
Orijinalden alıntı: Smashed
dostum hp laptop kullanıyorum ve kullanıcı deneyimlerimi sana şöyle söyliyim 2008 gibi yıllarda çıkan laptoplarda ısınma sorunu oluyordu fakat yeni modellerde en fazla işlemci 60 derece oluyor g6 modelinden örnek verirsem
saolasın dostum cevabın için.baktım forumda falan övülmüş çok şunu aldım ben de ;
saolasın dostum cevabın için.baktım forumda falan övülmüş çok şunu aldım ben de ;