Şimdi Ara

800 MB cd yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar DMS den 870 MB lık cd aldım ancak bir türlü çekemiyorum. 800 MB lık bi dosya var cd ye çekmem gerek ancak bir türlü başaramadım. nero 7 türkçe kullanıyorum eski sürümlerine göre biraz değişmiş galiba ayarları. şu overburn işini bilen varsa lütfen yardım

• En popüler CD kayıt yazılımı olan Nero Burning Rom’u ele alarak gerekli ayarlara bir göz atalım:
    File menüsü üzerinden Preferences’e tıklayarak, açılan pencere üzerinden Expert Features sekmesine geçin. “Enable overburn ‘disc at once’ burning” seçeneğini işaretleyin ve “Maximum CD length” alanına 99 dakika değerini yazın. Write CD Dialog penceresi altında Burn sekmesinde “Write Method” olarak “Disc-At-Once” seçeneğini işaretleyin ve kayıt hızı olarak en fazla 4x seçin. CD-Info penceresinde genelde 700 MB yani 80 dakikadan fazlasının görünmemesi normal karşılanır.

ALINTIDIR
  • ben ilk defa 1 ay kadar önce buyuk kapasıtelı disk yazrdırdım ve cd_rw nın sonlandırıcısı bosuldu benım sahsı fıkrım buyuk kapasıtelı cdler cd_rw ye zarar werebılıyor saten neroda yazarken cd_rw nın zarar gorebıleceğı konusunda bı uyarı werıyor bence cok cok lazım olmassa kullanmayın derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.