Bildirim
800 MB cd yazma
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En popüler CD kayıt yazılımı olan Nero Burning Rom’u ele alarak gerekli ayarlara bir göz atalım:
File menüsü üzerinden Preferences’e tıklayarak, açılan pencere üzerinden Expert Features sekmesine geçin. “Enable overburn ‘disc at once’ burning” seçeneğini işaretleyin ve “Maximum CD length” alanına 99 dakika değerini yazın. Write CD Dialog penceresi altında Burn sekmesinde “Write Method” olarak “Disc-At-Once” seçeneğini işaretleyin ve kayıt hızı olarak en fazla 4x seçin. CD-Info penceresinde genelde 700 MB yani 80 dakikadan fazlasının görünmemesi normal karşılanır.
ALINTIDIR -
ben ilk defa 1 ay kadar önce buyuk kapasıtelı disk yazrdırdım ve cd_rw nın sonlandırıcısı bosuldu benım sahsı fıkrım buyuk kapasıtelı cdler cd_rw ye zarar werebılıyor saten neroda yazarken cd_rw nın zarar gorebıleceğı konusunda bı uyarı werıyor bence cok cok lazım olmassa kullanmayın derım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- microsoft visual c++ nedir
- dcr nedir
- srttrail.txt hatası
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- telefon neden ısınır
- silinen dosyaları geri getirme
- hoparlörden ses gelmiyor
- telefonum şarj olmuyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X