Şimdi Ara

800 ytl bütçeyle iyi bir sistem mümkün mü?? (Hiç anlamam acil önerilerinizi bekliyorum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: marstazaman

quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

Teşekkür ederim,x2 4600 alırsam anakarta değişikliğe gitmeme gerek yoktur işallah

Hayır gerek yok Şimdi gerçekten donanım konularına yabancı olduğunuzu anlayabiliyorum

Yavaş yavaş öğreniyorum sayenizde..
    Tamam bu konu kapanmıştır,sistemi aldığımda buraya son mesajımı atacağım :D
    Emekleriniz için çok teşekkür ederim,böylece tam bütcemide buldum 100 ytl cebimde kalsa füzuli yere harcanırdı

Hayırlı uğurlu olsun

pardon ama am2 soket ölü bir soket niye hala onu önerdiğinizi anlamadım p35 çipset bir anakart c2d işlemci daha iyi gerçi benim önerdiğim sistemde yok ama(p35 çipsetli anakart).. ileriye dönük bi sistem değil söz konusu sistem..Arkadaş şuan diyelim ki bu sistemi aldı yazık eder 800 ytl ile güzel bi kasa topliyabilir ileri dönük hemde Sadece biraz beklemesi lazım okadar (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 14 Temmuz 2007; 11:14:26 >

• Tekrar merhabalar..
    Burada tavsiye edilen sistemi biriki değişiklikle aldım,yukarıdaki arkadaşın mesajını daha yeni gördüm ama bu saatten sonra bu türlü mesajlara kulak tıkamam lazım yoksa moralimin bozulmasından öte bi işe yaramaz..

SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 5600
    SOKET AM2 MSI-K9N ULTRA-2F
    DDR2 SDRAM VERITECH-1 GB DDR2
    PCIE PALIT-HD2600PRO SONIC
    SATA2 SEAGATE-320 GB SATA2 16 MB NCQ
    KASA ASUS-TA9A1

Toplam 817 ytl tuttu..
    Yalnız kafama takılan bir nokta var, k9n ultra-2f istedim,faturadada o var fakat bana verilen kutuda k9n ultra yazıyor kafam takıldı bu 2f ninde kutuda yazması gerekmiyor mu??
    Birde şu anda pc bazı şeylerde çok yavaş çalışıyor mesela i.e de bir site açıkken aşağı doğru indiriyorum çok yavaş iniyor bunun sebebi ne olabilir,henüz ekran kartını takmadım geçici bişey var onunda sürücüleri henüz yüklemedim bundan kaynaklanabilir mi acaba??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.