Şimdi Ara

8000-10000 TL'ye Alınabilecek Arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. öğrenciyim ve 8000-10000 tl civarında bir araba alıcam yazın. fakat karar veremiyorum.bu fiyatlarda olan markalar arasında 1995-2000 model alfa romeo 145, volkswagen polo, golf 3, opel corsa, tigra, renault clio, megane coupe, fiat bravo, palio gibi araçlar var. Siz bu araçlar arasından hangisini önerirsiniz? Bunların arasında benim en çok istediğim araç 145 fakat çok fazla olumsuz yorum var o yüzden karar veremedim kesin olarak. bu araçlar dışında önerileriniz varsa onlarıda dikkate alabilirim. aracın hatchback olması tercihimdir. 3 veya 5 kapı olması önemli değil. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 14 Mayıs 2012; 0:48:35 >

• temiz bi fiesta al bence
  • abi hiç sevmiyorum o arabanın şeklini ya yoksa onuda düşündüm ama :/
  • Tata indica, fiat palio bakılabilir
  • alfa hakkında bir bilgin varmı peki abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

alfa hakkında bir bilgin varmı peki abi?

Kardeşim alfayı bilmiyorum fakat eski araç alıp başının ağrımasını istemem. Tata indica 2006 ve üzeri olabilir aradığın fiyata. Hiç olmadı palio bak. Yedek parçası ucuzdur, ikinci eli hızlıdır. İstediğin zaman anında alıcısını bulursun.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 14 Mayıs 2012; 2:06:27 >
  • sağolasın abi ama 2005 model aracın 95 model bir araçla aynı fiyt olması da başka bir soru işareti :) o yüzden düşünmüyorum tata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tata
    Rover 216 si. Özellikel Rover'ı düşün.
    Palio
  • Fiat bravo çok yakar parça sıkıntısı da var tek kapı olduğundan.
    Opel tigra da parça konusunda aynı.

Corsa megane coupe clio palio bu arabalar seni rahat ettirir.

Bravoyu aldım 5 ay sonra sattım ben o kadar dayanabildim.Yazın 106 quik clio rxt megane coupe 3lüsünden birini alacam.
    Öğrenci ve ilk aracımdı sende benim konumumdasın sakın ola görüntüye performansa aldanma.

Usta sıklığı parça ucuzluğu ekonomi ön planda olsun,
    yani 99 üstü clio 97 üstü corsa veya megane coupe alınır burdan.Palioyu hiç sevmem.Alırsanda 1.4 al derim.
  • Herzamanki gibi en alınmayacak araçlar önerilmiş, madem öğrencisin, o paraya broadway var, diğerleri adamı batırır.
  • Bu araçlar arasında mantıklı olarak biraz spor tarz olsun dersen Opel Corsa 1.6GSI olabilir.
    Fiat Bravo güzel yumuşak araçtır fiat sonuçda parçası ucuz sıkıntı yaratmaz.Bunun dışında Palio olabilir.Alfa Romeo'da olabilir fakat 145'lerde parça sıkıntısı olabilir alfaların genelinde var çünkü ama onun haricinde güzel araçdır özellikle performans olarak gerçekden tatmin eder.
    Ama en iyi seçim benim şahsi fikrim olarak Opel Corsa 1.6 GSI derim.
  • O fiyata araç alıyorsanız parçaı ucuz sizi üzmeyecek otomobil arıyorsunuz demektir
    İlk tercihim 1997-2000 arası accent hem sizi yormaz hemde istediğiniz zaman elden çıkartması kolay olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4_7 -- 14 Mayıs 2012; 20:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Tata indica, fiat palio bakılabilir

bende askerlik durumum belli olduktan sonra araç bakmayı düşünüyorum acemi için tata indica önerirmisiniz baktım cok güzel araç fakat sıkıldığım zaman satabilirmiyim
  • bence fairway iyi bir secim olur. Saglam arba, yedek parcasi bol. 1.6 lik seri araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Tata indica, fiat palio bakılabilir

bende askerlik durumum belli olduktan sonra araç bakmayı düşünüyorum acemi için tata indica önerirmisiniz baktım cok güzel araç fakat sıkıldığım zaman satabilirmiyim

Parça fiyatları nedir ne değildir bilmiyorum. Araç yüksek model ve çoğunda (hepsinde de olabilir) klima mevcut. Bu bile önemli etken bence.
    İkinci eli nazlıdır hemen satılmaz ama her aracın bir alıcısı vardır, elinde kalmaz

• çok teşekkür ederim herkese. öğrenciyim ama çalışıyorum aynı zamanda. parça konusunda opelle volkswagenle alfa arasında FİYAT olarak pek fark yokmuş açıkçası. ama sadece daha az bulunuyomuş ustası. gerçi ankarada araştırdım gayet yeterli seviyede var. ama önemli olan dk başı sorun çıkartıyomu. kullanan herkes yok öyle bişey diğer arabalardan bir farkı yok nasıl kullanırsan ona göre az veya çok servisle uğraşırın diyolar. o yüzden kafam hala 145 de. rover düşünmüyorum roverı olan arkadaşlarım var kesinlikle tavsiye etmiyolar. dediğiniz seçenekler arasından megane coupe palio ve bravo ağırlıkta 145 ten sonra. ama bravo içinde pek olumlu yorumlar yok. o yüzden bravoyuda geri plana attım şu aralar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eg6-black-dream-85828020/detay şu araç nasıldır mesela?

• Linkteki honda ile çok oynanmış gibi duruyor.
  • yok örnek olsun diye verdim ben onu. genel olarak o araçlar hakkında ne düşünüyosunuz diye sordum. şimdi şekil iyi parça sıkıntısıda pek olmaz. ama alfa 1.6 125 beygir birde boxer hazzı var, honda 85 90 beygir 1.4. birde bu honda tam genç arabası ve 200 küsür binde çoğu, nasıl kullanıldılar bilinmez :)

alfa 145, honda, fiat bravo ve megane coupe arasında kaldım. palio az ihtimal. bütçeme göre olan cliolar hep eski kasa 95 96 model o yüzden pek sıcak bakmıyorum sevmiyorum o kasayı. baktığım birkaç link;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-isteyene-modifiyeli-isteyene-orjiii-82826407/detay - sahibiyle konuştum gel sanayide ustaya göster arabayı eğer sorun çıkarsa yol paran benden dedi. araç da iyi. tabi bu gibi birçok 145 daha var baktığımı ilanlar arasında. çoğu 150.000 den az araçlar. dediğim gibi gölümde yatan araç 145 :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-bravo-1998-orjinal-degisensiz-motor-durumu-cok-iyi-85993916/detay çok seviyorum bu aracı. 2. sırada bu var aklımda.. ama burda pek önerilmemiş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-ihtiyactan-satilik-megane-coupe-kelepir-zaraina-satiyorum-85620805/detay yaz zamanı olduğu için biraz pahalı ama 8000-9000 civarı bulabilirim. hoşuma gidiyor bu araç ta.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-beyaz-kelebek-bakmadan-gecme-84915175/detay birde palio var :) en çok önerilen araba sanırım.

tamamen alfa 145 istediğimi göz önünde bulundurarak öncelikle o konuda bilgi verip alma diyorsanız nedeniyle birlikte yazarsanız ve sonra hangsisini önerdiğinizi söylerseniz çok sevinirim. çok teşekkürler.

• Alfa ve megane coupe arasından temizini,içinize sineni alın derim.
  • merhaba arkadaşım sana tavsiye edebileceğim araba nissan micra 1.3 gx performans fena değil yakıt iyi donanım tofaşdan daha iyi hemde değer kaybetmeden satarsın ayrıca çok güzel bi duruşu var ALLAH bahtını açık etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.