Şimdi Ara

8000 Bütçeli Monitör Dahil Oyun/Yayın Bilgisayarı (Sipariş Verildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @asko56 - İlk bilgisayarımız 97/98 yılında alınmıştı. Çok küçüktüm pek hatırlayamıyorum. 2006'da ilk kişisel bilgisayarım (notebook) alındığında çok mutluydum. Fakat ben büyüdükçe fiyatlar arttı. Lise zamanında pc upgrade yapardık harçlıkla. Şimdi öğrencilerin aldığı harçlık karınlarını zor doyuruyor. Herşeyin fiyatı arttı ve ulaşılmaz oldu.

@eskibirkurt - Şimdiki daha sonra 2. monitör olacak kullanacağım. Bu sistemin taksiti bittikten sonra da 144 hz monitör bakarım. Bu sebeple arkadaşlar monitörü düşürüp, anakartı daha yüksek ve MSI markalı alıp, para iadesini de almamı söylediler. Para iadesiyle de işlemci soğutucusu alırım bir sonraki ay. Sizin hazırladığınız sistemde 2 değişiklik yaparak son olarak bu sisteme ulaştık.

Eğer herkes bu sistemin iyi olduğuna hemfikirse akşama siparişi vereceğim. Umarım salı sabahı hazır olur da, koşa koşa gider alırım.

Yayınlara ara vermiştim, açmaya başlayınca sizi de Twitch yayınlarına beklerim. Nihayet Rimworld'de devasa bir koloni kurabileceğim!

• https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-0-pc-hocasi-r7-2700x-fiyati-45066/

ssd yi 256 gb xpg 8200 yaptım
    monitör olarakda james donkey 144hz 27' ekledim fiyatlar bu şekilde bunuda değerlendirebilirsiniz

8000 Bütçeli Monitör Dahil Oyun/Yayın Bilgisayarı (Sipariş Verildi)8000 Bütçeli Monitör Dahil Oyun/Yayın Bilgisayarı (Sipariş Verildi)8000 Bütçeli Monitör Dahil Oyun/Yayın Bilgisayarı (Sipariş Verildi)

siz isterseniz monitör yerine farklı şeyler yapıp monitörü ayrıda alabilirsiniz vade oranı düşük geldiği için bunu paylaştım üstelik ekran kartıda 2070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopie -- 14 Mart 2020; 16:54:12 >

• chopie kullanıcısına yanıt
    İşlemcisi düşükmüş, ayrıca james donkey ilk defa duydum. Bayağı uzak kalmışım donanım dünyasına galiba
  • monitör almak zorunda değilsin kendin istediğin gibi özelleştirebilirsin ben sadece vade oranını göstermek için ve monitör de alıcak olduğundan dolayı bu şekilde özelleştirdim işlemci konusunda oyun konusunda 3600 den daha geride render gibi şeylerde daha ileride yinede çok fark yok gibi
    PC Benchmarksyoutube
    AMD Ryzen 5 3600 vs Ryzen 7 2700X Benchmarks
    https://www.youtube.com/watch?v=z6zTkeJ0oVc

artı 350 300 liraya değmez gibi geldi

yanlış bir bilgim varsa arkadaşlar bilgilendirir

• chopie kullanıcısına yanıt
    Octa Core'da daha iyi performans veriyormuş. Oyunlarda düşük, render'da daha iyi olmasının sebebi bu sanırım. 8 çekirdek performansı iyi fakat diğer konularda 3600'ün gerisinde kalıyor. Almışken yeni nesil alayım diyorum ben de. 2070 olması harika, işlemci yükseltip monitör düşürürsek iyi olabilir aslında. Diğer arkadaşlar ne der bu işe bilmiyorum. Satıcı filan sıkıntılı mı onu da bilmek gerekir.
  • Ssd almanızı tavsiye ederim. Sistem ve oyun aynı anda hdd üzerinden çalıştığında disk kullanımı anında 100e yapışıyor oyunda kasma oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: letingo

Merhaba, tavsiyeniz için teşekkürler. SSD'yi şimdilik erteleyebilirim. 1-2 ay sonra ben ayrıca alırım. Onu çıkartıp ekran kartını yükseltebilir misiniz? Ayrıca işlemci fanlı olarak yazmakta, fakat ekstra hava soğutucu eklediniz. Acaba yetersiz geldiği için mi?
    Bence, 8000 lira bütçe ayıracaksan pc toplamak için "AMD" alma.qqqqqqqqqqqq
    İntel al babalar gibi kullan ...
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    SSD'yi 1-2 ay sonra filan eklerim tahminimce. Şimdilik diğer parçalardan kısmak istemiyorum. Bir süre idare edeceğim maalesef.
  • _DP4SKZ_ kullanıcısına yanıt
    hem bu bütçeye göre, hem de yayın/oyun ikilisi için en mantıklısı bu sistem gibi geliyor. Bu bütçeye aynı güçte yayın+oyun sağlayacak intel sistem olmaz sanırım. Elbette intelin işlemcileri tek çekirdekte oldukça başarılı ve bu bazı oyunlar için daha çok performans anlamına geliyor. Fakat hem kullanım alanı hem de bütçe olarak amd daha mantıklı gibi.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Toplama güzel ama 23 ekran alıpta 8 gb ekran kartımı takacaksın çok mantıklı değil sonuçta bu oyun pc si , 4gb ekran kartı yeter 27 lik ekran da süper olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uuygunn kullanıcısına yanıt
    bilginiz yok bari sallamayın 4gb ekran kartı artık güncel oyunlar için yetersiz 22 inç de arkadaş yayıncılık yapıcak pc taksidi bitsin 144 hz monitör alacak
    Evet dediğiniz gibi olacak.

Bu arada sipariş vermeye çalıştım, hata vermekte şuan sinerji.

İşlem onaylanmadı : İşleminizi gerçekleştiremiyoruz.Tekrar deneyiniz , Isyerinin urun yetkisi yok

Neden anlamadım. Şuanda da kapalılar, yazdım facebook'tan da haliyle ulaşamadım.

Bekleyeceğiz bakalım.
  • kartınızı kabul etmemiştir niye online alıyorsunuz altunizadede yerleri git yerlerinden al kredi kartınada taksit yaptırt geç

en azından gözün görerek alırsın yakınsan

online siparis verir isen birde kargo ücreti ödiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Mart 2020; 22:7:2 >
    Yok ben ofisten teslimatı seçiyorum. Öyle bir seçenek var. Onlar sistemi toplayıp, testleri yapıp bana haber vereceklermiş. Ben de gidip alacağım yerinden.

Kartta problem yok sanırım. Onların sanal postta sıkıntı var. Bilemiyorum, yazdım bakalım. Belki düzeltirler. 2 saat sonra tekrar deneyeceğim.
  • 8000 Bütçeli Monitör Dahil Oyun/Yayın Bilgisayarı (Sipariş Verildi)

Ssd'yi sonra dersen onun yerine işlemci soğutucu eklenebilir.

www.sinerji.gen.tr
    Thermaltake Contac Silent Serisi 120 mm Beyaz Fan Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
    https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-contac-silent-serisi-120-mm-beyaz-fan-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-pmu408303

• Metality kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin üzerine soğutucuyu da eklersem büyük ihtimal bütçeyi aşacaktır.
  • incehesap sinerji gibi sıkıntısız bir satıcıdır sorun olacağını sanmam

ben önerimi açıkçası 2070 yönünden yapmak istedim hangisini alırsanız alın iyi günlerde kullanın hayırlı olsun
  • Ssd veya soğutucu tercih edin demek istedim.
  • Metality kullanıcısına yanıt
    Daha sonrası için sanırım değil mi? 1-2 ay sonra alacağım onları da. Sizin önerdiğinizi de not alayım, yine sorarım gerçi fikirlerinizi de. Belki kampanya filan da yakalarım belli olmaz Teşekkürler yardımınız için.
  • Şu an birini alıp diğeri sonra alınabilir. Bütçeyi aşmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.