< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goose_irl -- 2 Ekim 2020; 22:55:33 > |
8001 TL'ye sistem toplandı
-
-
Hayırlı Olsun. Aynı sistemi 500GB WD SN550 NVMe M.2 SSD + Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Monitör ile beraber almış bulunuyorum. Herkese teşekkürler.
-
Şunun şurasında rtx 3060 ryzen 5000 serisine ne kaldı ki, zen 2 ye para bağlamak şuan saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zen 3 için az para dökeceğimiz ne malum? Doların durumu zaten ortada. İki tavşanı kovalayan ikisini de yakalayamaz.
-
Malumiyetini bilmediginiz bir varsayım icin zar atmışsınız.
Bakarsaniz inteli vurmak için fiyat düşer ve öyle olursa siz üzülürsünüz alanlar değil
Allah herkese çok versin diyelim. İyi forumlar
-
Ne kaldığını bilemeyiz, daha 3080 bile alamıyor insanlar resmi olarak çoktan çıkmasına rağmen, Amerika'da geceden sıraya dizilen insanların büyük çoğunluğu eli boş döndü. Rahat 2021'i görürüz Türkiye'de 3060 alınabilene kadar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel sistem olmuş bileşenler de fiyat performans dengesi korunmuş gayet güzel olmuş ama o ekran kartı için o PSU beni endişelendiriyor. İleride sorun çıkarsa bilin ki o güç kaynağından kaynaklı, kötü değil sadece 5700 XT aşırı güç çekiyor yetersiz gelebilir yük altında. Sorun çıkmazsa zaten güle güle kullanın, güzel sistem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: STRIXŞunun şurasında rtx 3060 ryzen 5000 serisine ne kaldı ki, zen 2 ye para bağlamak şuan saçmalık
Nesi saçmalık? Yeni sistem ne kadara gelecek, kur ne olacak, yeni vergiler ne zaman gelecek gibi saçmalıklarla uğraşmak yerine güncel orta-üst düzeyde sistem toplamış arkadaş, hem de geleceğe dönük. Nesi saçma olsun ki. Şu sistemi 2 sene önce 4 bine alıyorduk şimdi 8 bin lira beklesin biraz daha 10k'ya alsın çok mantıklı değil mi..
-
8000 TL lik sistem B550 anakartlı olabilirdi
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Psu dan nasıl bir sıkıntı çıkabilir? Bilgisayar durup dururken kapanır mı? İlk defa bilgisayar topladım yeni öğreniyorum bunları sormamı mazur görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goose_irl -- 4 Ekim 2020; 2:7:0 >
2 yılı geç 1 yıla kadar sahibinden de donanımdan anlamayan insanlara yağlayıp ballamak dışında esamesi okunmayacak islemci ve ekran kartına karşılık mantıklı geldiğine inandığınız yorumu yapıyorsunuz.
Tabi sizde haklısınız sizin gibiler olmasa distribütörler nasıl stoklari eritip yeni parçalara yer açacak hem de güncel fiyatına hic bir indirim yapmadan kur farkını gecirip 1200 liralik islemciyi 1700 1800 liraya satarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X