Şimdi Ara

802.11 b/g 300mbps n destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ modemi almayı planlıyorum ama bilgisayarda 802.11 b/g wireless zımbırtısı var bu modemi alsam ne olur benim zımbırtı bunu destekler mi yoksa 54 mbps olan bi modem mi almalıyım ve de 54 le 300 arasında ne fark olur bende 8 mbite varan ttnet var.
    Saygılar

• oncelikle alicinizinda n standartini desteklemesi lazim...yani desteklemez hızınız g standartinda olur...ayrıca internet icin hic farketmez sadece agdaki veri alisverisinizi hizlandirir n standartinda bir baglanti kurarsaniz..internete herhangibir etkisi olmaz...g ve n icin...

54 ile 300 arasindaki fark local agdaki bilgisayarlar arasi veri alisverisine etkisi olur...
  • peki dostum saolasın.bir iki sorum daha var aslında benim modemi değiştirme amacım torrentten indirirken internetin kopması internette araştırdım routere fazla yüklenme falan dediler modemi değiştirin falan diyor benim modem sagem fast 900 onu vistadan yeni ağ diyerek ppoe falan diyerek yaptım (bayadır böyle kullanıyorum) internete bağlandım ama bir ağ daha var tanımlanmayan bağlantı diyor sınırlı bağlantı falan router denen şey onla mı alakalı(router ne bilmiyorum) şimdi bilgisayarlar arası alışveriş dedin ben tek bilgisayar kullancam alışveriş internetten pcye olacak yani n modem gerekli midir onun routeri daha mı iyidir şimdi bana iyi routerde lazım sanırsam
  • aslında butceniz musaitse 300mbps almaniz daha mantıklı olacak ilerde de baska sekilde kullanabilirsiniz...zira yazdıgınız model gayet yeterli..fakat ZYXEL marka modemlerde bazi kronik sorunlar olabiliyor..cok bilgili degilseniz basinizi agritabilir..onun yerine airties modellerine bakmanizi oneririm..torrentteki sorun nedir ezbere bir sey soyleyemem..modemden olma ihtimalide var tabiki..
  • öncelikle sağol kronik sorunlar derken ne mesela ben ya AIRTIES AIR 5450 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT ADSL modemi ya da üstte yazdığım ürünü alıcam üsttteki ürünün antenleri falan çıkıyordu wireless açma kapama tuşu var diye daha üstün geliyordu ama şimdi sen airties demişsin sence bu mu yoksa zyxel mi?
  • ZYXEL modemlerde kullanilan kablosuz chipsetler bazi adaptorler ile uyumsuzluk sorunu yaratabiliyor..bir cok kez tecrube ettim..tabi hepsinde olacak diye birsey yok..uyumsuzluk yapıyor diyede ZYXEL kotu dur diyede birsey solenemez..sadece bilgi vermek istedim...zira kablosuz kullanım alanlarinda ZYXEL i hic tavsiye etmiyorum ne adaptorunu nede modemini...anten cıkma olayinada cok takilmayin zira orjinal olmayan ya da ureticinin testinden gecmemis olan antenleri kullanırsaniz bu gibi modellerde pekde verim alamayacaksiniz....modifikasyona yatkın olan bazi marka ve modeller var onlarda verim alirsiniz ancak anten degistirme olayinda..

yani bu durumda AIRTIES almanizi oneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.