Şimdi Ara

80li yıllar Video [Kendi yapımım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

80li yıllarda çocuk olmak yazısından çok etkilenmiştim ve ne zamandır aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim sonunda...

Bir derleme ve toparlama, sayısız araştırma ve düzenlemeden sonra hala eksikleri olduğunu bilmeme rağmen, eklesem daha neler

neler var dedirten bir video yaptım kendi çapımda...

Videoda 80li yıllara maziye çocukluğumuza döndürmek istedim herkesi. O yılların şarkıları, dizileri, çizgi fimleri, ümlüleri,

hayatımızı etkileyen olayları kendimce yorumladım...

Toplam 2 video , yaklaşık 10'ar dakikadan toplam 20 dakika...

Sıkılmadan izleyeceğinizi ümit ediyorum...

80li yıllarda çocuk olmak Bölüm 1:

http://www.youtube.com/watch?v=OGV7xtXbODQ

80li yıllarda çocuk olmak Bölüm 2:

http://www.youtube.com/watch?v=lZeYphbmZnU

iyi seyirler...

ilker Billurcu

• Güzel videolar
    Fakat ne yazıkki ben 90'ların cocuguyum
  • eline saglik guzel olmus duygulandim yine boyle eski tanidik seyleri gorunce. o zamanlar bi baskaydi hakkaten. okuldan cikinca hemen eve kosardim voltran, he-man, clementine, karasimsek'i kacirmamak icin. hatta clementine'e asiktim o zaman acaip kiskanirdim TRT'de haftasonu sabahlari isitme engelliler haber bulteni olurdu sabirsizlikla onun bitmesini ve arkasindan baslicak olan cizgi film saatini beklerdim.

izlerken insanin hayatinin film perdesi gibi gozunun onunden gecmesi gibi oluyo. o doneme ait zihnimde olanlari yazmaya kalksam koca forum yetmez o yuzden bu video herkes izlesin o gunleri tekrar yasasin. michael jackson 'in eskiden basbayagi siyah olduguna sasirsin

• cok guzel olmus ellerine saglık walla, hey gidi 80'li yıllar, eski gunlere sole bi daldık gittik tekrar...
  • Süper olmuş...eline sağlık.
    Parlement sinema klübü...
    3 - 0 'dan 3-4 ...(fb-gs)
    bunlarda olsaydı tam olurdu...

:) çoçukluğuma götürdün beni.sağol.
  • 87'liyim ama çoğunu biliyorum. Gerçekten o zamanlar daha güzeldi. Susam Sokağı vardı. Asla kaçırmazdım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

87'liyim ama çoğunu biliyorum. Gerçekten o zamanlar daha güzeldi. Susam Sokağı vardı. Asla kaçırmazdım....

Nasıl kaçırmazdın yaa. Susam sokağı 89 da başladı 91 de falan bitti. 3 yaşında mı izliyordun yani. Ben de Susam Sokağı başladığında 10 yaşındaydım. Tam yaşı yani. Öyle 87 de doğup ta 80 leri sahiplenmek yok. Seni 90lar bölümüne alsak diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

87'liyim ama çoğunu biliyorum. Gerçekten o zamanlar daha güzeldi. Susam Sokağı vardı. Asla kaçırmazdım....

Nasıl kaçırmazdın yaa. Susam sokağı 89 da başladı 91 de falan bitti. 3 yaşında mı izliyordun yani. Ben de Susam Sokağı başladığında 10 yaşındaydım. Tam yaşı yani. Öyle 87 de doğup ta 80 leri sahiplenmek yok. Seni 90lar bölümüne alsak diyorum.

bence de biraz özenti ve sallamasyon var kanımca

• Ya susam sokağını daha dün gibi hatırlıyorum. Alf'i hatırlıyorum. Kara şimşek'i hatırlıyorum. He-Man desen zaten nerdeyse 90'ların sonuna kadar sürdü. Barış Manço'nun çocuk programları desen o da öyle. Saymama gerek var mı daha?
  • 80li yillari yasadigim icin cok mutluyum
    6yasindayken kasetciden 20binliraya michael jacksonun kasetini almistim hala o kasetim duruyor
    bu arada orda beyaz tebesirle cizilmis bi animasyon vardi onu cok severdim adi neydi onun?
  • Madonna - La isla bonita... süper ya ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

80li yillari yasadigim icin cok mutluyum
    6yasindayken kasetciden 20binliraya michael jacksonun kasetini almistim hala o kasetim duruyor
    bu arada orda beyaz tebesirle cizilmis bi animasyon vardi onu cok severdim adi neydi onun?

O beyaz tebeşirli animasyon çok eskiden Vestel white serisi beyaz eşya reklamlarında çıkıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

80li yillari yasadigim icin cok mutluyum

La Linea diye geçiyor
    Fransız yapımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

O beyaz tebeşirli animasyon çok eskiden Vestel white serisi beyaz eşya reklamlarında çıkıyordu.

doğru ama yanlışda o animasyon TELE PAZAR da çıkıyordu...sanırsamda fransız yapımı idi....vestelin reklamı çok daha sonrasına rastlıyor
  • quote:

Ya susam sokağını daha dün gibi hatırlıyorum. Alf'i hatırlıyorum. Kara şimşek'i hatırlıyorum. He-Man desen zaten nerdeyse 90'ların sonuna kadar sürdü. Barış Manço'nun çocuk programları desen o da öyle. Saymama gerek var mı daha?

bariz bombasın, kara şimşeği ben 78li olmama rağmen hayal meyal hatırlarken senin hatırlaman....neyse ya tamam tamam 80 kuşağındansın
  • harika muhteşem videolar beni çok eskilere götürdün içim bi garip oldu emeğine sağlık devamını bekleriz...
  • herşey güzelde en son PKK anı içimi parçaladı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.