kardeş msn wer ben wizard charın sahibi anlaşalım senle
sen git başka enayi bul kekleyecek extraloobu aracı etmeye kalktın msn sohbetine adam ekledin sen ve senin gibi 50 kişi gelsin benden bişey çalmak yerine .... alırısınız bu tarz lamerler konuya girmesinler msn de istemesinler benden...
olum beni herkes tanır ben bu siteden 5-10 character satmış adamım.sana elden yapalım diyorum cvp yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Azerhots
quote:
Orjinalden alıntı: batu39
sen git başka enayi bul kekleyecek extraloobu aracı etmeye kalktın msn sohbetine adam ekledin sen ve senin gibi 50 kişi gelsin benden bişey çalmak yerine .... alırısınız bu tarz lamerler konuya girmesinler msn de istemesinler benden...
Sen nediyorsun hocam .. Batu bu forumda en Cok güvenebiliceğin insanlardan bir kaçı ... YAptığın hakaretler cok ayıp özür dilemen lazım bence ^^ Bilip bilmeden konuşuyorsun.. Ben sana smdii bu cocuk lamer ezik char calıyor bunla iş yapmayın desem nedersin??? Ağırına gitmezmi ayıp .. Ne kötülüğünü gördün Batunun ??? Kaç tane char sattı forumda bi adiliğini gören varsa gelsin yazsın buraya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: batu39
Arkadaş dolandırıcı değildir kendisiyle 4 kere char takas ettim bi problem çıkmadı
güvenilirmi bende güvendim chara gir bak deidim ama kendisinden ne id alabildim nede pw ne malum bana başka charı vermeyecei 2 saat laf geveledi yok extra loob araya katmak istedi extraloob kimde benim charıma girip bakacak ? yetmezmiş gibi msnde güya ortağı olduğu kişiyi kattı yapmaya çalıştıkları benden charın maili ve gizli sorusunu almaya calışmak ama benimde ilk char satışım deil laf geveleyen biriylen süre kazanmaya calışmaylan bu işler olmuyor hepinize iyi oyunlar cok cok güvensenizde durum budur ben yalan söylemem..
ben senden ne email istedim ne bişey charın şifresini de istemedim sen bana dedin Girip bakabilrsn diye Ben sorun olmasın diye extraloob u katalım dedim. Ve ayrıcada neden elden yapmak istemedin hala düşünüosun.
quote:
güvenilirmi bende güvendim chara gir bak deidim ama kendisinden ne id alabildim nede pw ne malum bana başka charı vermeyecei 2 saat laf geveledi yok extra loob araya katmak istedi extraloob kimde benim charıma girip bakacak ? yetmezmiş gibi msnde güya ortağı olduğu kişiyi kattı yapmaya çalıştıkları benden charın maili ve gizli sorusunu almaya calışmak ama benimde ilk char satışım deil laf geveleyen biriylen süre kazanmaya calışmaylan bu işler olmuyor hepinize iyi oyunlar cok cok güvensenizde durum budur ben yalan söylemem..
Ayrıca Bize Çok yakın oturuyosun 30 kere gel elden yapalım diyorum yok illa netten olcak.
KARDES NAPTIN SEN YAW BEN 21 LWL CROSSBOWCUYUM 6850 CAKTIM CILDIRARAK SEN659 CÜS YAW 12 LWLE CAKTIM BİDE
quote:
olsun ben full str glavie-bow-xbow seven biriyim ve bu tür charları kasmaktan her zaman zevk alıyorum
bu arada lvl 81 oldu
char satılmıştır (250 ytl ye ) konu kapatılabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme