evet arkadaşlar tamamen bana ait ve benim buldugum hiçkimse tarafından bilinmeyen bir çözüm ve ayriyetten neden oldugunu da aydınlatacak bir bulus:)
SEBEP: Msn de "ne dinlıyorum" özelliği aktifken türkçe karakterli ismi olan bir şarkı açtınız mı direk bu hata ile karşı karşiya kalıyorsunuz.bende bu şekilde ortaya çıkıyor.
ÇÖZÜM: başlat/çalıştır/regedit hkey_current_user/software/microsoft/windows live contacts/database/ bunun içinde adresiniz ve altında da adresiniz aynısı ve ..adresiniz\shadow diye bir anahtar daha görünüyor.bu anahtarı silin sorun düzeliyor.
SORUNU YENİDEN YAŞAMAMAK İÇİN:ne dinliyorum eklentisini şimdilik kullanmayın.
NOT:benim bilgisayarımda bu şekilde ortaya çıkıyor ve anlattığım şekilde düzeliyor.son derece anlamsız ve saçma sapan bir durum ancak olay bu şekilde sonuçlanıyor.sizde eğer farklı bir çözüm yolu bulursanız lütfen buraya ekleyin.Sizde ki sebebi belki daha farklı birşeydendir.
Kardeşim Sana helal olsun.. Yemin Ediyorum Helal Olsun.. Normal de Hiç Forumlara Üye Olucak Bi Tip Değilim.. Özellikle Aktivasyon İsteyen Forum Sitelerine.. Neyse.. Senin İçin Üye Oldm Tşk. Etmek İçin.. 1 haftadır bu problem var ve yapmadğım şey kalmadı.. sayende 2 dk. mı almadı.. Allah Razı Olsun.. Çok Teşekkür Ederim.. Allah'a Emanet Ol..
Alternatif çözüm: C:\Users\....\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts buradaki oturum adres dosyalarını silin sorun çözülüyor
quote:
Orjinalden alıntı: emre_can14
Kardeşim Sana helal olsun.. Yemin Ediyorum Helal Olsun.. Normal de Hiç Forumlara Üye Olucak Bi Tip Değilim.. Özellikle Aktivasyon İsteyen Forum Sitelerine.. Neyse.. Senin İçin Üye Oldm Tşk. Etmek İçin.. 1 haftadır bu problem var ve yapmadğım şey kalmadı.. sayende 2 dk. mı almadı.. Allah Razı Olsun.. Çok Teşekkür Ederim.. Allah'a Emanet Ol..
SAGOL KARDEŞİM...Ben bu ve benzeri sorunlarla sürekli karşılaşıyorum.Bunuda deneme yanılma yoluyla çözdüm.aslında o kadar saçma sapan bir sorun ki ama yinede çözdük çok şükür.:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim.bu arada forum gerçekten iyidir
ÇÖZÜM: başlat/çalıştır/regedit hkey_current_user/software/microsoft/windows live contacts/database/ bunun içinde adresiniz ve altında da adresiniz aynısı ve ..adresiniz\shadow diye bir anahtar daha görünüyor.bu anahtarı silin sorun düzeliyor.
windows live contacts/database/ diye bi yer yok bende ve 81000306 sorununada bu anlattığın şey mi çözüm sağlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: AzraeeeL
Alternatif çözüm: C:\Users\....\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts buradaki oturum adres dosyalarını silin sorun çözülüyor