Şimdi Ara

81000395???? Lütfen Yardım!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle söyleyim bunun çözümü fabrikasyon çıkışı olan çözümle bulunmuyor.Onu defalarca denedim.
    Msn de önceden kayıtlı olan iki adres dışında herkes benim bilgisayarımdan messengere giriş yapabiliyor.Ben de kayıtlı olan adrslerimle başka bilgisayarlardan girebliyorum.Virüs müdür nedir anlamdım gitti.Yardım........

• MSN versiyonunu değiştir. Sorun çözülüyor. Sp3 yükleyip yine çözüme ulaşan arkadaşlar da çıktı.
  • Bu sorun düzelmiyor tüm forumlarda ayn şey yazılmış ancak bende günlerdir 8.1 kuramıyordum mecburen 7.5 kullanıyordum.Ne lanet bir programdır.Şimdi ikiside çalışmıyor 8100035 diye hata veriyor.Nedir sorun?
    Lütfen yardım edin.Başka hesapla açabiliyorum,kendi hesabımı başka bilgisayarda açabiliyorum.Yardımcı olun lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drift

Bu sorun düzelmiyor tüm forumlarda ayn şey yazılmış ancak bende günlerdir 8.1 kuramıyordum mecburen 7.5 kullanıyordum.Ne lanet bir programdır.Şimdi ikiside çalışmıyor 8100035 diye hata veriyor.Nedir sorun?
    Lütfen yardım edin.Başka hesapla açabiliyorum,kendi hesabımı başka bilgisayarda açabiliyorum.Yardımcı olun lütfen.

7.0 kurdum ben çalıştı. İstersen sen de indir ve kur. Önceki versiyonu silmen gerek önce. İşte download linki;

http://www.dosya.cc/Install_MSN_Messenger.EXE.html

• arkadaşlar yardım ettğiniz için teşekkürler sp3 ü kurdum msn de bi sorun varmış onarım yaptı.Ama sorun düzelmesi ardından avg8 virüs programı yüklüydü onu kaldırıp yerine nod32 yükledim ve sorun kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.