Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dsg nin de ayıplı ve sorunlu olduğunu anlamamız için bir Amerikan yardımı lazım. güçsüz motor. donanımsız araç. yüksek fiyat. sorunlu şanzuman. yani HATALI SEÇİM.

seçimdeki tek mantık 2. el piyasası galiba. ne diyelim hayırlı olsun.
  • 1 seneye 90'a satarmış 1.4 turbodan iyi yürüyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

dsg nin de ayıplı ve sorunlu olduğunu anlamamız için bir Amerikan yardımı lazım. güçsüz motor. donanımsız araç. yüksek fiyat. sorunlu şanzuman. yani HATALI SEÇİM.

seçimdeki tek mantık 2. el piyasası galiba. ne diyelim hayırlı olsun.

Güçsüz motor

Golf 1.2 TSI
    Maks. güç (110)
    Maks. tork, Nm 175
    0-100 km/s sn.9,9
    Maks. hız, km/s195

Opel Astra 1.6 lt.ECOTEC
    Maksimum Güç 115 HP
    Maksimum Tork Nm 155
    0 - 100 km/saat saniye 11,7
    Maksimum Hız km/saat 188

Toyota Corolla 1.6 Valvematic
    Maksimum Güç (PS)132
    Maksimum tork160
    Maksimum hız200 km/sa
    Hızlanma (0-100 km/sa)10,0 sn

• dizel otomatik parasına almışsınız tebrikler.
  • Ya çok anlamam tamam ama 1.2 nedir bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 21 Ekim 2015; 12:19:31 >
  • Kardes sen turbo motorla atmosferikleri kiyaslamissin. Sana zahmet opelin ya da pugun tsi degerlerine bi goz at.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardes sen turbo motorla atmosferikleri kiyaslamissin. Sana zahmet opelin ya da pugun tsi degerlerine bi goz at.

Benim kıyasım sidik yarışı manasında değil.

1.2 Tsi güçsüz denilmiş, ki adım gibi eminim kullanmamış ve test etmemiştir. Küçümsenen motor piyasadaki bir çok atmosferikle yakın değerlere sahip.

Atmosferiğe çöp denmez ama.
  • Kardes atmosferikten guclu oldugu asikar ama tup uyumu sikintili benzinde de yakiyor celiskiler zinciri var. Atmosferiginde tsininde kendine gore + ve - leri mevcut ...

• O kadar şeye jantta alsaydınız keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

O kadar şeye jantta alsaydınız keşke.

Jant alsam 16 lıkları verip 15 alırdım. Benim için önemli olan şey konfor. Bedava 18 jant verseler takmam mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

O kadar şeye jantta alsaydınız keşke.

Jant alsam 16 lıkları verip 15 alırdım. Benim için önemli olan şey konfor. Bedava 18 jant verseler takmam mesela.

Bizde de 1.2 tsi manuel golf var. İlk aldığımız şey 17 dijon jant oldu. Birde 16 lığın tasarımı hoşuma gitmiyor.

Ayrıca uled bi xenon arabayı bambaşka bir araç yapıyor.

• Adam arabayı almış bize gule gule kullan kazasız belasız demek düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Kardes sen turbo motorla atmosferikleri kiyaslamissin. Sana zahmet opelin ya da pugun tsi degerlerine bi goz at.

1.2 Tsi güçsüz denilmiş, ki adım gibi eminim kullanmamış ve test etmemiştir. Küçümsenen motor piyasadaki bir çok atmosferikle yakın değerlere sahip.

Aracın fiyatından rakiplerine doğru yürürsek evet güçsüz bir motor.1.2 Tsi Comfortline Golf fiyatına daha dolu Astra 1.4 Turbo Sport veriyolar.1.2 TSI'ın 1.4 Turbo'dan daha iyi yürüdüğünü iddia ediyor arkadaşımız
    Corolla hakkında bir bilgim yok hiç kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

quote:

Aracın fiyatından rakiplerine doğru yürürsek evet güçsüz bir motor.1.2 Tsi Comfortline Golf fiyatına daha dolu Astra 1.4 Turbo Sport veriyolar.1.2 TSI'ın 1.4 Turbo'dan daha iyi yürüdüğünü iddia ediyor arkadaşımız

Burada fiyatı arttıran motor değil opsiyonlar. Media-Uled-Cam tavan. Tabii bu fiyata çıkıldıktan sonra 1.4 Tsi Highline tercihi düşünülebilirdi.

1.2Tsi Comfortline ve 1.4Tsi Highline sahibiyim, şehir içinde pek fark yok diyebilirim. Gerçekten canlı bir motor.

Manuel için söylüyorum fark uzun yolda 5 ve 6. viteslerde. 1.4Tsi tepkimeleri daha iyi.

1.2Tsi ile Antalya/İstanbul, 1.4Tsi ile İzmir/İstanbul yol yaptım, uzun yolda klima açık, kişi sayısı, ve bagaj doluluğu gibi unsurları hesaba katınca rampada 1.2 Tsi ile vites küçülttüğünüz yerde 1.4Tsi ile küçültmeden devam ediyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

quote:

Burada fiyatı arttıran motor değil opsiyonlar. Media-Uled-Cam tavan. Tabii bu fiyata çıkıldıktan sonra 1.4 Tsi Highline tercihi düşünülebilirdi.

1.2Tsi Comfortline ve 1.4Tsi Highline sahibiyim, şehir içinde pek fark yok diyebilirim. Gerçekten canlı bir motor.

Manuel için söylüyorum fark uzun yolda 5 ve 6. viteslerde. 1.4Tsi tepkimeleri daha iyi.

1.2Tsi ile Antalya/İstanbul, 1.4Tsi ile İzmir/İstanbul yol yaptım, uzun yolda klima açık, kişi sayısı, ve bagaj doluluğu gibi unsurları hesaba katınca rampada 1.2 Tsi ile vites küçülttüğünüz yerde 1.4Tsi ile küçültmeden devam ediyorsunuz.

Değindiğim noktaya siz zaten uzun yolda değinmişsiniz.Beygir gücü de motor hacmi de orda konuşacak.Şehiriçinde 4.0 Tfsi da o trafiğe takılacak, 0.9 Tce de.

Alınan opsiyonları göz ardı etmemek gerek tabi ama açıkçası 81 bin TL'lik araçta bağımsız arka süspansiyon olmaması; cruise control,park sensörleri vs.gibi basit ve gerekli donanımların opsiyonel sunulması ve böyle bir motorla satılması benim içime sinmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Aynı paraya manuel 1.2 tfsi A3 satıyorlar, üzerine 5000 TL'de opsiyon ekletip premium bir araca binebilirdiniz. Hiç değilse Audi A3'e biniyorum derdin.

Manuel araç kullanmak istediğimi kim söyledi ? O zaman 80000 e dozer alırım daha güçlü motoru.

Madem yazılan mesajları hazmedeyip abuk subuk cevaplar vereceksin ne diye buraya konu açıyorsun.

İnsan yerine koyup adam gibi cevap verdik,hatta yanlış anlaşılmasın diye aynı grubun premium aracını önerdim. Dozer alırmış,ekskavatör al o daha büyük.

Otomatik araca manueli ve benzinli araca dizeli ancak bir troll önerebilir.

Senin hakkındaki söyliyceklerimi sesli olarak söyledim,buraya yazamıyorum sonra ağlıyorsunuz.

Troll müş, İnşallah tez zaman da alırsın dsg'yi kucağına.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Adam arabayı almış bize gule gule kullan kazasız belasız demek düşer

Teşekkürler. Herkes sizin gibi olsa zaten üçüncü dünya ülkesi olmazdık.
  • VW batıyor, biz çıkarıyoruz.
  • Güzel opsiyonlar almışsın...güle güle kullan.
  • Hayırlı olsun hocam, "o paraya .... alınır"cılara bakmayın siz, çok güzel araba almışsınız.

2011 corollam vardı, hem biraz sıkıldığımdan, hem de şu yeni nesil oyuncaklara özendiğimden(start stop, yağmur, far sensörü, turbo motor v.b) gaza gelip 4 ay önce arabayı sattım. Kafamdaki tek araba golftü, ta ki çevremdeki bu tip " o paraya .... alınır yaaa" cılara fikir danışma hatasını kadar...

"O paraya dizel araba alırsın", "aynı donanım bunda da var, hem de 10000 ucuza", " onu alacağına d sınıfı ikinci el al" diye diye beni caydırdılar ve 2 ay önce seat leon tdi aldım.

Sonuç: 2000 km ye gelmemiş arabamı satıyorum ve onları dinlediğim için her gün kafamı taşlara vuruyorum. Tabii ki bu arada da golf bakıyorum.

Fıstık gibi bir araba almışsınız hocam, keyfini sürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.