Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Araç geldi bayide bekliyor şu an. Emisyon falan sıkıntı ama artık yapacak bir şey yok aldık aracı

1.2 tsi da sorun yok hocam, problem dizellerde, forumun abarttigina bakma, buna benzer seyler toyotada da cikti mazdada da. Dizel olsaydi da yeniden revize edip yoluna devam ederdin.

Revize?

Bu işin çözümü bir revize ile çözülebilecek kadar basit olsaydı böyle ağır sonuçlar doğurabilecek bir işe girişmezlerdi.
  • hocam astra guzel bir secrnek olabikirdi veya dizel otomatik i30..
    golf alma sebebiniz birazda adi golf markasi vw oldugu icin gibi gozukyo :) hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Araç geldi bayide bekliyor şu an. Emisyon falan sıkıntı ama artık yapacak bir şey yok aldık aracı

Emisyon falan sıkıntı olmasa golf güzel araba ama çok pahalı.

• Vay vay vay güzelliğe bak
  • başıma silah dayasalar 1.2 sorunlu fındık motora 81500 vermem
    rüyamda görsem o fiyata aracı aldığımı kabus sanıp uyanırım rüyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

90'a satarmış. Aracını ağzına kadar da doldursan satarken sahibindende comfortline sekmesine ekleyeceksin. Full araç arayanlar da Highline butonundan arama yapacağından senin araç disconnet, ilanını ÇOĞU kişi görmeyecek bile.

Bazı ilanlarda gördüğümüz üzere highline sekmesine ekler, açıklamada da comfortline yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 18 Ekim 2015; 23:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Kia al diyenlere de takilma, kardesim zamaninda 1.4 tsi golf almak varken gitti ayni paraya kia rio dizel almisti. 3 yil sonra sonuc aldigi paranin 5k altina satilabilen arac, oysa golf ya da civic alsaydi ki premium civic alabiliyordu uzerine +10k kara gecerdi. Malesef para kolay kazanilmiyor. Dun de demistim alacaksan tsi highline al arkana bakma.

3 yıl önce dolar/euro kaç para, şimdi kaç para?

Hesaplarsanız karda olmadığınızı görürsünüz zira arabaları Türk parası ile değil DÖVİZ ile alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

90'a satarmış. Aracını ağzına kadar da doldursan satarken sahibindende comfortline sekmesine ekleyeceksin. Full araç arayanlar da Highline butonundan arama yapacağından senin araç disconnet, ilanını ÇOĞU kişi görmeyecek bile.

Bazı ilanlarda gördüğümüz üzere highline sekmesine ekler, açıklamada da comfortline yazar

Hayır o değil satmayı düşünsem zaten 2. el highline alır geçerdim. Ben kendime göre opsiyon eklettirdim. Gel de anlat bunlara

Bu arada şehirlerarası 5 litre civarı yakıyor kendimi kasmadan. Şehir içi 6.5-7 arası. Karma 6.2 şu an. Daha 600 km de araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Aracım aslında Comf. Line ama ıh mıh k.m k.m dediği anda; geeç diğer ilana

Neyse hocam güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin. TSI motorda yakıt şimdi ne yakıyorsa ileride de aynı, pek bir şey değişmiyor. Hatta benim sarfiyatım ilk zamanlar daha azdı.

• O aracı 1 sene sonra 90000 ne satmak Devletin yerli araba yaptık demesi kadar hayaldir .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekse çok komik şakaysa hiç komik değil.

• Tavandan girdiniz, bu fiyatla alıp kar beklemeyin en iyi aldığınız fiyata satarsınız.

• Sonrada 2.el fiyatlari neden boyle :)

• Golf 7 iok çıktığında tdi high dsg'yi 68.000 e almıştı elemanın biri. O zaman rakam çok yüksek gelmişti. Nereden nereye.

• Çirkinlik abidesi makine.

• full+full bu tabire en az "keyfe keder" tabirine olduğum kadar uyuz oluyorum. Bu lafı kullanan kişi her an karşısındakini kazıklama arzusunda gibi bir his getiriyor. Bunu yazmak için geldim tok kapı sesi de opsiyon sanırım. İyi günler.

• 2014-2015 Mercedes A 180 alırdım tertemiz daha 10 bin km civarında. Tamam bir Golf olamaz belki ama hiç değilse 1.6 motor.

• Hayırlı mı geçmiş mi olsun diyeyim bilemedim.

Tek bildiğim bir dileğim var kazasız belasız inşallah.
  • Full krediyle alinmis bir arac daha. Para krediyle olunca golfe 80 bin verilmis 90 bin verilmis bir onemi yok. Nasilsa isin icinde alin teri, sabir , birikim yok.

• Kötü niyete varacak derecede olumsuz yorum yapıp arkadaşın hevesini kırmaya gerek yok,araba alınmışsa sadece güle güle bin denir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.