Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen sanıyomusunki dsg arıza verince garantiye sokacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk700

Sen sanıyomusunki dsg arıza verince garantiye sokacaklar

Yemişim dsg sini ya. Dünyaya bi daha mı gelecez? bozulursa bozulsun. Keşke para olsada zf şanzıman sürsek

• Sebep:Patlayan şanzıman+1.2 motor+80.000 olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesinde var olabilir ama turkiyede yok yani arkadas alamaz skodaya sor bakalım türkiyede kac tane active donanımlı superb varmış

• hb bir araç için en güzel tercih.güle güle binin.hayırlı olsun.
  • Allah cemaate tez zamanda akil fikir versin

• kardes omega 3 kullan sen
  • 81500 bu araç için çok para. 1.2 motor ile performans alamazsınız belki performans istemezsiniz o ayrı ancak son model arabası var ışıkta kalkarken aldım derler :) saadete gelecek olursak o fiyata civic alırdım ben olsam ama ben olsam tabii ki ayrıca civic de golften asaletli duruyor ve bakan kişiye tekrar baktırıyor bu da yine benim görüşüm tabii ki.

• Şaka mi bu kamera nerde

• 1.2 ve 80000i görünce kahkaha attım

Konu dışında falan çok gülünecek konu olurdu ama otomobilde ilk defa bu kadar güldüm

Bu arada hala dalga geçtiğini umuyorum
  • 1.2 tsi manuel 4 ay kullandım. Dikkatli sürersen yakıtı iyi. Aşırı trafikte diğer benzinliler ile aynı. Tek kişi kullanımda çekiş sorunu yok. Ancak araca 4 kişi binince hele birde rampaya girersen araç hantallaşıyor. Ayrıca bu turbo araçlardaki turbo boşluğuda adamı gıcık ediyor. Biraz devirli kullansan bu seferde yakıtın anası ağlıyor. Neyse kafanı bulandırma en iyisi. Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.

• Dsg'nin arıza çıkaracağını bile bile nasıl olsa garantisi bitmeden satarım diye nerede yolda kalacağı belli olmayan araca 80 bin tl para ver ondan sonra beni vazgeçirecek bir neden yazın de. Bir de seneye 90 bin TL'ye satarım yazmışsın. Almadan önce fikir sormadığına göre amaç sahtekarlığı belgelenen firmanın reklamını yapmak mı?

• DSG elinde patlar yakında..almaman için gereken sebebi 3 gündür dünya TV leri, gazeteleri manşet yapıyor..oradan oku öğrenirsin
  • Güzel araba olmuş, gule gule kullanin. Siz begendiyseniz içinize sindiyse insanların ne dediğinin hiç bir önemi yok hangi aracı alırsanız alın aynı şeyleri duyarsınız çünkü herkes kendi gönlünde yatan aslana göre yorum yapıyor ve sizi yargiliyor. Araba fiyatları ortada otomatik ve full hangi c segmenti aracı alsanız 3 aşağı 5 yukarı bu fiyata gelecek zaten o yüzden araç sizin içinize sindiyse konuyu sildirin ve keyifle aracınıza binin derim.

• Comfortline + hb + 1.2 benzinli ve 80000 o kadar param varken daha alternatif düşünürdüm ama hayırlı olsun .

• Araç geldi bayide bekliyor şu an. Emisyon falan sıkıntı ama artık yapacak bir şey yok aldık aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Araç geldi bayide bekliyor şu an. Emisyon falan sıkıntı ama artık yapacak bir şey yok aldık aracı

1.2 tsi da sorun yok hocam, problem dizellerde, forumun abarttigina bakma, buna benzer seyler toyotada da cikti mazdada da. Dizel olsaydi da yeniden revize edip yoluna devam ederdin.

• yazık be
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk700

Sen sanıyomusunki dsg arıza verince garantiye sokacaklar

DSG arıza verdiği taktirde 2 yıl içinde tamamen garanti kapsamından değiştiriliyor. 2 yıldan sonrada tüm bakımlar serviste yapılmışsa eğer Ücreti 80% servis , 20% müşteri karşılamak üzere değiştiriliyor. Bilip bilmeden sallamayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Araç geldi bayide bekliyor şu an. Emisyon falan sıkıntı ama artık yapacak bir şey yok aldık aracı

hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.