Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyaj diye bir şey yok beyler. Golf hiçbir zaman makyaj yemedi bu modelde de yemeyecek. Sizin makyaj dediğiniz ekstra bir line diyelim, mesela MK6 da bluemotion diye biraz daha gösterişli ama donanım olarak Highline'ın yanına yanasaşayan bir model çıkarmışlardı. Bu da onun gibi ya da r-line gibi birşey. O yukarıdaki resim de bildiğiniz GTI makyajlı sandığınız model değil.

Kısacası 6 bin kafadan zarar edeceği filan yok. Golf'ten daha zarar edeni duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım. Piyasa şuan ki gibi giderse satacağınız zaman kar yapacağınız garanti zaten :)
    Forumda vw dsg şanzımandan dolayı yerden yere vuruluyor ama bayilerde sıra, temiz ikinci eli de peynir ekmek gibi gidiyor çevremden gördüğüm kadarıyla.
  • 80.000 tl ye hem benzinli hem 1.2 hem dsg yeni kasa astra yi beklerdim ben olsam

• 3 sene daha bekleyin 250.000'e satın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Golf 1.2 TSI Dsg Comfortline sipariş verdim 20 gün sonra geliyor araç.

Bu özellikte önereceğiniz başka "sıfır" araç varsa öneriye açığım

+Cam Tavan
    +Sürüş konfor paketi
    +ergoaktif ısıtmalı ve masajlı spor koltuk
    +6.5 inch composition media ekran
    +Işık görüş paketi
    +elektrikli katlanır ayna
    +Uled Bi-Xenon farlar

80.000 TL

DSG demeyin 4 sene garantisi var.

EDİT: Zamlarla beraber 81500 TL ye aracı aldım. Henüz aracı görmedim ama bakarım beğenmezsem bayram sonrası 82 ye satarım. Ya da 1 sene sonra 90 bin tl ye satarım

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi)

Resim temsilidir.

Hocam çok fazla donanım eklemişsiniz, kur dolayısıyla fiyatlara iyi bi zam gelmezse az biraz zararınız olabiliR.
    ama aracınız çok güzel satmayın binin zaten :)
    Tekerinize taş değmesin

• Nasıl bir mantıksa, yine de hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Golf 1.2 TSI Dsg Comfortline sipariş verdim 20 gün sonra geliyor araç.

Bu özellikte önereceğiniz başka "sıfır" araç varsa öneriye açığım

+Cam Tavan
    +Sürüş konfor paketi
    +ergoaktif ısıtmalı ve masajlı spor koltuk
    +6.5 inch composition media ekran
    +Işık görüş paketi
    +elektrikli katlanır ayna
    +Uled Bi-Xenon farlar

80.000 TL

DSG demeyin 4 sene garantisi var.

EDİT: Zamlarla beraber 81500 TL ye aracı aldım. Henüz aracı görmedim ama bakarım beğenmezsem bayram sonrası 82 ye satarım. Ya da 1 sene sonra 90 bin tl ye satarım

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi)

Resim temsilidir.

Hocam çok fazla donanım eklemişsiniz, kur dolayısıyla fiyatlara iyi bi zam gelmezse az biraz zararınız olabiliR.
    ama aracınız çok güzel satmayın binin zaten :)
    Tekerinize taş değmesin

Teşekkürler hocam. Ben zaten araca en az 5-6 sene binmeyi düşünüyorum. O yüzden donanımı ağzına kadar doldurdum. Hatta bir kaç donanım daha ekletseydim dedim.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun . Allah kazadan beladan korusun .
  • son zamlardan önce rasgele bir bayi aradım 1.4 highline dsg +cam tavan için 5400 lira indirim yaptı ve 79500 istedi.araç hazırmış. bu fiyat biraz fazla geldi. güle güle kullanın

• O araca benim opsiyonlar eklenince 95 bin tl oluyor işte.

• Ben b sınıfı i20 1.25 style+ panorama+multimedya 49000a aldım şimdi 52k olmuş.

• 80.000 e Bmw 3.20d var. Hayırlı olsun.

• tata vista dizel
  • Doğuş gurubunu takdir ediyorum gerçekten,insanları nasıl bu kadar hipnotize etmişler acaba ? Alınmış bir mala hayırlı olsun dan başka bir şey demeye gerek yok ALLAH kaza bela vermesin lakin konu başlığına istinaden yazayım;
    "81500 TL ye .........Golf almamam için sebep söyleyin" başlık yanlış olmuş aslında."Bu kadar parayı Golf'e vermem için bana BİR TANE sebep söyleyin" şeklinde olmalıydı.Ben illa sıfır arabaya binerim diyorsanız ona bir şey demem ama 80 bin TL ye 2.el düşük kilometreli olarak alınacak o kadar şahane arabalar var ki;sıralama yapılsa Golf listeye bile giremez.Bir kaç örnek;Alfa Romeo 159 JTD,Mercedes C180,Ford Mondeo,BMW 3-5 serisi,Passat v.s..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Doğuş gurubunu takdir ediyorum gerçekten,insanları nasıl bu kadar hipnotize etmişler acaba ? Alınmış bir mala hayırlı olsun dan başka bir şey demeye gerek yok ALLAH kaza bela vermesin lakin konu başlığına istinaden yazayım;
    "81500 TL ye .........Golf almamam için sebep söyleyin" başlık yanlış olmuş aslında."Bu kadar parayı Golf'e vermem için bana BİR TANE sebep söyleyin" şeklinde olmalıydı.Ben illa sıfır arabaya binerim diyorsanız ona bir şey demem ama 80 bin TL ye 2.el düşük kilometreli olarak alınacak o kadar şahane arabalar var ki;sıralama yapılsa Golf listeye bile giremez.Bir kaç örnek;Alfa Romeo 159 JTD,Mercedes C180,Ford Mondeo,BMW 3-5 serisi,Passat v.s..

İkinci el hariç yazdım zaten. Yoksa 50 bine e200 kompressor var. Fiesta otomatik titan x bile 70 bin. Cam tavan koltuk ısıtma falan da yok

• 1.2 motor ve 80 000 bunu mercedeste yapsa yine alınmaz geçmiş olsun iyi satmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

1.2 motor ve 80 000 bunu mercedeste yapsa yine alınmaz geçmiş olsun iyi satmışlar :D

2015 cla ile 1.2 105 lik leonu test ettim renault motorlu cla gitmiyor. 148 bine aldı arkadaşım.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    ben fikrimi paylaştım ama ne yazık ki alanlar elbet çıkıyor :S
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Allah iyiliginizi versin hocam ne güldüm yaw.Misafir vardı herkes birden bana baktı

• Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama o paraya sıfır 1.4 TSI Green Tec Manuel Active Superb alınır, bir tek cam tavan ekletilir, 6500TL de cepte kalırdı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.