Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devir cevirmeyi seviyorum, bu sekilde hiz yapmak hosuma gidiyor bu kadar. Sessiz ve titresimsiz olsun, isikta beklerken rolanti de takir takir laga laga gar gar gar gibi sacma sapan sesler esliginde titremek istemiyorum. Sizin dizel arabayi sevmenizin sebebi nedir peki ? Patlama ile calismanin getirdigi titresimin hazzi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 12 Eylül 2015; 18:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın abi, koşa koşa alın. Otomobil firmaları daha çok zam yapar, daha çok bizi 3-5 aylık kuyruklara sokar. 1.2 litre motora neden 80 bin ödüyoruz demeyin hiç, 9.9 saniye 0-100 ü tartışın siz.
  • 1.2 motoru kullanmadan atip tutan bebelerle dolmus burasi. 6 ileri manuelde 5. viteste 180 i rahat goruyorum 6 ya atip dahada yuklenme gereginde bulunmadim varmi otesi. dikkatli kullanildiginda dizel motor kadar yakmasida cabasi. ortada bir saheser var ama anlayana daha dogrusu kullanana. siz hala 1.2 yeeaaa binilirmi ona deyip durun, cahil bebeler sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Golf 1.2 TSI Dsg Comfortline sipariş verdim 20 gün sonra geliyor araç.

Bu özellikte önereceğiniz başka "sıfır" araç varsa öneriye açığım

+Cam Tavan
    +Sürüş konfor paketi
    +ergoaktif ısıtmalı ve masajlı spor koltuk
    +6.5 inch composition media ekran
    +Işık görüş paketi
    +elektrikli katlanır ayna
    +Uled Bi-Xenon farlar

80.000 TL

DSG demeyin 4 sene garantisi var.

1.2 emınmısın bırdaha bak derım
  • 1. dsg. garantili olsa da patlıyor dimi...
    2. benzinli araç=80 bin.
    3. güçsüz motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

1. dsg. garantili olsa da patlıyor dimi...
    2. benzinli araç=80 bin.
    3. güçsüz motor.

Hangi motor güçlü? Sıfır otomatik dopdolu örnek verir misin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

1. dsg. garantili olsa da patlıyor dimi...
    2. benzinli araç=80 bin.
    3. güçsüz motor.

Hangi motor güçlü? Sıfır otomatik dopdolu örnek verir misin?

308 1.2 130 beygir. yolları ağlatıyor. hemi de tam otomatik. patlamıyor da...
  • Zaten bu meretin zevki DSG siz çıkmaz ..Hayatınızı tek düzelikten kurtarır bir heyacan katar, ha bozuldu ha bozulacak derken.. bir de millet bu tip forumları okuyor artık..4 sene sonra satacak keriz bulmak zorlaşabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Zaten bu meretin zevki DSG siz çıkmaz ..Hayatınızı tek düzelikten kurtarır bir heyacan katar, ha bozuldu ha bozulacak derken.. bir de millet bu tip forumları okuyor artık..4 sene sonra satacak keriz bulmak zorlaşabilir..

Kerizlikle alakası yok. Alan adam baksın benim gibi sürekli servise gidenden alsın. İyi niyet garantisi var 120 tl ye şanzıman değişiyor.

• Yerinizde olsam sıfır araç şart değilse ; 2. El 1.6 dizel otomatik Volvo V40 alırdım.

Sıfır araç şart ise benim şahsi tercihim kia ceed olurdu.

Golf ise gerçekten benim için alınası bir araç. 1.2 tsi gerçekten başarılı fakat 80.000 verilir mi orası muallâk. Alırsanız da niye aldın demem açıkçası. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.

• quote:

Golf 1.2 TSI Dsg Comfortline sipariş verdim 20 gün sonra geliyor araç.

Bu özellikte önereceğiniz başka "sıfır" araç varsa öneriye açığım

+Cam Tavan
    +Sürüş konfor paketi
    +ergoaktif ısıtmalı ve masajlı spor koltuk
    +6.5 inch composition media ekran
    +Işık görüş paketi
    +elektrikli katlanır ayna
    +Uled Bi-Xenon farlar

80.000 TL

DSG demeyin 4 sene garantisi var.

paranıza yazıktır...
    al bir mazda 3 bak keyfine
    http://www.mazda.com.tr/modeller/yeni-mazda3-hatchback/donanimlar-fiyatlar/
    http://binekarac.vw.com.tr/golf-donanim-euro6.aspx
    karşılaştır bakalım
    golf un en dolusuyla mazda 3 ün en dolusuyla karşılaştırdığında golf un içinden geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

1.2 motor - 80.000.

almamak için daha iyi bir sebebin olamaz.

Yıl olmuş 2015 hala daha motor hacmi kıyaslayan ve artılayanlar var.
    Araç 110 beygir. 0-100 hızlanması 9.9 sn ve ortalama yakıt tüketimi 4.9 lt. TSI motorun kalitesine laf edebilecek kadar bilginiz var mı da motor hacmiyle fiyat karşılaştırıp alma diyorsunuz?

Ayrıca VW'nin malzeme kalitesi bariz bir şekilde muadillerinin önünde (Premiumları saymıyorum). Bir de sana tavsiyem diğer araçların fiyatlarına tekrar bakman sen piyasayı 10 sene öncesi gibi falan sanıyorsun herhalde..

Not: VW fanı falan değilim ama sadece motor hacmine bakanlara sinir oluyorum o yüzden savundum.

iyi de 0-100 her şey demek değil ki. @TheCaliph_ söylemiş zaten, sollamalar ve 100-150 arası hızlanma hakkında ne düşünüyorsun? otomotiv mühendisliği okuyorsan küçük hacimli motorların dezavantajlarını benden iyi biliyorsundur, masalları geçelim 1.2 tsi motor kötü demiyorum ama 80.000 tl ETMEZ. en azından ben almam.

malzeme kalitesi konusuna gelince, hiç kia ceed kullandın mı ? malzeme kalitesi golf kalitesinde belki de daha iyidir ve ceed'in dizel otomatik premium (en üst donanım paketi) 83.000 tl. ki nerden baksan 2 bin lira indirim de yaparlar.

kia ceed dışında i30 1.6 crdi elite (en üst donanım) otomatik yine 83.000, opel astra cosmo 1.6 dizel start-stop yine 83.000, auris dizel otomatik en üst paket 82.000.

her markanın aynı fiyata 1.6 dizel otomatik c segmenti hb modeli varken orta paket 1.2 benzinli golf almayı mantıklı buluyorsan ve bana bunu savunuyorsan burdan anlamamız gereken şey piyasadan haberi olmayan sensin, git biraz piyasayı araştır sonra bana malzeme kalitesi donanım fiyattan bahset.

0-100 herşeydir diye birşey söyledim mi ben? Ayrıca 100-150 hızlanmasına da bakın arada çok fazla fark bulacağınızı falan mı sanıyorsunuz anlamadım.

Aksine ben ne motor hacmi herşeydir ne de 0-100 herşeydir diyorum. Araba bir bütündür bütün olarak bakılması ve karşılaştırılması gerekir.

Ayrıca düşük motor hacimli araçların dezavantajlarından bahseder misiniz biraz bilgilenelim? Benim bildiğim kadarıyla daha verimli, daha çevreci yani emisyonu düşük ve çok çok daha az yakıyor ayrıca vergi dilimi düşük. Dezavantaj olarak ömrü diğer motorlara kıyasla daha kısadır. Ama ömür hesabından zaten bahsetmeye gerek yok sonuçta aracı 1m km yol yaptırmayacağız.

Fiyatlandırma olarak dediğiniz şeyler şimdi araştırınca mantıklı geldi. Doğuş gerçekten bazen yüksek fiyatlandırma yapabiliyor.

• Arkadaşa da açıkladım size de açıklayayım. Sadece 0-100'e bakıp karşılaştırma mı yaptım ben? Ben diyorum ki araba bir bütündür. Araçları kıyaslarken vergi dilimi, yakıt tüketimi, 0-100 hızlanması, tasarımı, iç dizaynı, fiyatı, konforu, işlevselliği, güvenliği, şanzımanı vs. vs. gibi birçok şeyi göz önüne alarak kıyas yapmakta fayda var. Şimdi ben gidip BMW ile Renaultu kıyaslasam sonra da "BMW farkla önde; BMW iyidir, Renault çöptür" demem mantıklı mı?

Ayrıca bir aracın 0-100'üne bakarak zaten devamındaki hızlanmasını da kestirebilirsin. Arada 1-2 litrelik hacim farkı olsa tamam dediğiniz doğru derim de 1.2 motorla 1.4, 1.6 motor kıyaslıyoruz 80-150 arasında fazla fark var mı sanıyorsun?

@TheCaliph_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saveyourself -- 13 Eylül 2015; 1:47:09 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    120 TL ye saati sorsan söylemez Doğuş servis
  • i30 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL) 85.700 TL 83.200 TL. Sıkı pazarlıkla 79-80 e inerler.

Bu araçta sadece Xenon ve 6.5 inçlik ekran yok ki bunlar halledilir birşey.

4300k Philips Xenon H7 kit 350-375 liraya alırsın N11den
    6000k Mtec Gold Xenon H7 kit 338-355 liraya alırsın. Renk seçimi sana kalmış. Seçim konusunda yardımcı olur bilgide veririm

Multimedya ekran:http://www.hepsiburada.com/sm-audio-hyundai-i30-oem-multimedya-navigasyon-cihazi-geri-gorus-kamerasi-hediyeli-p-OTAKTI30?wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=Cj0KEQjwms-vBRDlsM7utpaJ47ABEiQAIpKjTF3lKAMfJqkpCYYRq2frxFnmrHF0PAjIfHfdBHbRLwAaAvkC8P8HAQ

Aldıktan sonraki eklemeler ile 80350-81350 lira arası bişey olur ve ayrıyetten dizel olur :)

• 80 bine acıdım açıkcası

o para bende olsa 2008 e92 320 alırdım ama yok şu an

ama para sizin keyif sizin güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Forum cahil dolu la 110 bg turbo motoru yerin dibine sokmuşlar. Golfün konforu yeter hocam hayırlı olsun.

Teşekkürler. 105 beygir 1.2 almıştı arkadaşım çok dalga geçmiştim. 3 ay önce anahtarı verdi al dene bak dedi o an karar verdim. Bu gelecek olan 110 beygir. Yeter de artar zaten hız yapmayı hiç sevmiyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 TSİ ve DSG.Çok güzel laf yapmışlar :)

• 90'a satarmış. Aracını ağzına kadar da doldursan satarken sahibindende comfortline sekmesine ekleyeceksin. Full araç arayanlar da Highline butonundan arama yapacağından senin araç disconnet, ilanını ÇOĞU kişi görmeyecek bile.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.