Şimdi Ara

816g ekran görüntüsü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı dün aldım, sitesinde söylenen şekilde ekran görüntüsü çekemiyorum, bir kere çekebildim henüz, nasıl çözebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

Cihazı dün aldım, sitesinde söylenen şekilde ekran görüntüsü çekemiyorum, bir kere çekebildim henüz, nasıl çözebilirim?

Güç tuşuna basılı tut ve ses kısma tuşuna bas. Olmadıysa güç tuşuna basılı tutup home tuşuna bas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Cihazı dün aldım, sitesinde söylenen şekilde ekran görüntüsü çekemiyorum, bir kere çekebildim henüz, nasıl çözebilirim?

Güç tuşuna basılı tut ve ses kısma tuşuna bas. Olmadıysa güç tuşuna basılı tutup home tuşuna bas.

ilk dediğiniz şekilde 2 kere çekebildim ama genelde ses kısılıyo sadece, güç tuşunda herhangi bi problem de yok, anlamadım gitti
  • quote:

quote:

quote:

ilk dediğiniz şekilde 2 kere çekebildim ama genelde ses kısılıyo sadece, güç tuşunda herhangi bi problem de yok, anlamadım gitti

Ayarlar/Depolama/Öntanımlı Disk/Telefon belleği seçili olmalı. SD kart seçili olduğunda ekran görüntüsü alınmıyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: mustun75

quote:

quote:

quote:

Ayarlar/Depolama/Öntanımlı Disk/Telefon belleği seçili olmalı. SD kart seçili olduğunda ekran görüntüsü alınmıyor maalesef

Yok ya çözdüm olayı, el alışkanlığı oldu artık sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.