Şimdi Ara

82 DEN 83 E KASMAK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydan once kasamazsın pkda atacaksan kı 1 ayıda gecer sadece hafta sonları dıosan 2 ay rahat bulur senın
  • Herkes geçsin şu namuslu player olayını artık herkesde koxp var alırsın heaven fire ı yada kolebotu yada heroinnn botu alırsın exp yada plat preyi 10 gun paramuna bırak 83 yuzde 15 bile olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Herkes geçsin şu namuslu player olayını artık herkesde koxp var alırsın heaven fire ı yada kolebotu yada heroinnn botu alırsın exp yada plat preyi 10 gun paramuna bırak 83 yuzde 15 bile olursun.

bu şartlarda 10 günde mümkün değil 83 olabilmesi. ya ban yer ya da %60 larda falan kalır.
  • öyle sadece haftasonları kasarsan 1 aydada olamassın. Ben günde 6-8 saat booro,ds,AoE Dk,paramun kestim Platin vardı charda Battle priesttim prenin bitmesine 100-200 saat kala lvl almıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

quote:

Herkes geçsin şu namuslu player olayını artık herkesde koxp var alırsın heaven fire ı yada kolebotu yada heroinnn botu alırsın exp yada plat preyi 10 gun paramuna bırak 83 yuzde 15 bile olursun.

bu şartlarda 10 günde mümkün değil 83 olabilmesi. ya ban yer ya da %60 larda falan kalır.

10 günde 82'den 83'e rüyanda geçersin ancak istediği xp miktarından haberin var mı ?
    pt kurcağın adamlarında lvl'ı yüksek olduğu için çok b*ktan rakamlar geliyor.

82'den 83'e kxplada kassan ellede kassan birbirine yakın zamanlarda lvl alırsın . Aklı olan adamda o lvl karakteri riske atıp kxp falan kurmaz yani. Sonra birde NCS parası verceksin karakter afiş olcak çünkü. Ortaya bir çıkıyor karakter nerden geldiği belirsiz gören duyan yok adamı.

• quote:

bunun namusla ne alakası var eskiden kasıyorduk amelelik saatlerce rr+skill yapmak ben exp kasmayı sevmiyorum ne yapim eskirma nın baya avantajı var ve başkasınada güvenim 83 char almak istemiyorum onun için cevaplardanda anlaşıldığı gibi 2 aya 83 olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

quote:

bunun namusla ne alakası var eskiden kasıyorduk amelelik saatlerce rr+skill yapmak ben exp kasmayı sevmiyorum ne yapim eskirma nın baya avantajı var ve başkasınada güvenim 83 char almak istemiyorum onun için cevaplardanda anlaşıldığı gibi 2 aya 83 olurum

arkadaş namussuz player diyor bize
    herkes çevresindekini kendi gibi sanarmış kxper olduk birden

• ben de de 81 assas var 83 olunca çok mu değişiklik oluyor mesela ne ..? 81 de kalmak mantıklı mı zamanım pek yok sanırım assas party kolay bulur ama ben kasacaksam da mutlaka LEGAL kasmam gerek nede olsa kareli dragon var banlanırsa çok üzülürüm yada 81 de mi kalsam karar veremedim aslında kararsızığım çok fazla da anlatsam okumazsınız diye yazmak istemiyorum :S
  • Onu bilmemde benim 83 den 82 düşme charı presiz %90 dan %98 yaptım 83 yapacaktım tekrardan bi baktım charı paso çekiolar baktım karakter %88...
    tekrar %90 yaptım ama 35 tane brahmandan %0.1 geliyordu ugrasmıyorum bende. Eskrima açık değil ona yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

quote:

arkadaş namussuz player diyor bize
    herkes çevresindekini kendi gibi sanarmış kxper olduk birden

+++++ herkes başkasını kendisi gibi sanıyor. bizim clanda ben ve 3 kişi 83 değiliz. geri kalan herkes 83 lvl. daha 1 tanesinde illegal kasılmış exp yok. (juraid de pt de koxper denk gelmeler hariç, e orda da ptdekileri kendimiz seçmiyoruz). bu oyunda herkesde koxp yok. yukarda da dediğm gibi min 1 ay sürer. bende plat +forma 1 hafta yarım yamalak kastım 82%0 dan %10 oldum. 2 haftadırda pk atıyorum. zaten clan ortamın varsa zevklide gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 27 Ocak 2012; 5:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

ben de de 81 assas var 83 olunca çok mu değişiklik oluyor mesela ne ..? 81 de kalmak mantıklı mı zamanım pek yok sanırım assas party kolay bulur ama ben kasacaksam da mutlaka LEGAL kasmam gerek nede olsa kareli dragon var banlanırsa çok üzülürüm yada 81 de mi kalsam karar veremedim aslında kararsızığım çok fazla da anlatsam okumazsınız diye yazmak istemiyorum :S

"kareli dragon" anlayamadım bu ne demek?

diğer konuda ise,

1.si 2 lvl den gelen 10 hp bounusun olacak, hp yaklaşık 150-200 arası artacak.

2.si 83 skilin açılmış olacak masterda ki Eskrima süper bi skill

• quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

ben de de 81 assas var 83 olunca çok mu değişiklik oluyor mesela ne ..? 81 de kalmak mantıklı mı zamanım pek yok sanırım assas party kolay bulur ama ben kasacaksam da mutlaka LEGAL kasmam gerek nede olsa kareli dragon var banlanırsa çok üzülürüm yada 81 de mi kalsam karar veremedim aslında kararsızığım çok fazla da anlatsam okumazsınız diye yazmak istemiyorum :S

"kareli dragon" anlayamadım bu ne demek?

diğer konuda ise,

1.si 2 lvl den gelen 10 hp bounusun olacak, hp yaklaşık 150-200 arası artacak.

2.si 83 skilin açılmış olacak masterda ki Eskrima süper bi skill

Bizim eski clandakilerden birisi bana bu charı çıplak sattı nasıl kasıldı umurumda değil ama kafasında kareli dragon var ben de hemen kendime clan kurdum,tek takılacağım için ne yapayım ne edeyim assas mı oynayayım yoksa warrior 83 le mi oynayayım 83 assas kasmak bu ortamda çok zor bana neden derseniz bunun ban ı var bi ton zaman harcaması var legal kasmak çok zor 1 partide en az 1 hilleci oluyor kimse garanti edemez.Biz legal kasıyoruz diyen adamlardan bile şüphe ederim...

• 1ay
  • he bu kareli dragon dediğin aylık np ödülü
  • Hep genelde 83 priest satıyorlar 83 mage satan nadir Helios'da.

Ben de uğraşmak istemiyorum exp pre + kole ile 76 lwl her slot 0.1 exp veriyor daha bu lwl de bile böyleyse 83 Allah bilir nasıldır :S
  • Hayatında 80 char kasmayanlar gelip boş boş konuşmuş . Hocam ben 2-3 ay önce yüzde 50'de exp pre almıştım günde 10 saat kasarak sadece 1 hafta artırabilmiştim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

en geç 2 hafta günde 1 saat kassan fln öylesine olursun

14 Saatte 6 milyar exp?

+1
  • bence 82 den 3 ayda yavaş yavaş kas zaten pk 82 leveldede atılır.
  • kardeşim son swde (gaia) bi hafta önce 83 yaptım 40 gün (exp pre + kanat + walkry) 7/24 paramundan cıkmadm 10 günde 80 geriye kalan 30 gün içindede 83 oldum.ama ds,boro,dk yparsan bu süreç bi hafta daha azalır.bi ayda paramunda 82 %50 oldum bu arada snra plat cektm

yukarda saydıklarımla
    60-80 10 gün
    80-81 5 gün
    81-82 10 güne yakın
    82-83 2 hafta
  • %80 oldum kaldı 20 diren paramun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.