Şimdi Ara

82 LvL Full Str Glavie Cok Ucuz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Char Venice Serverındadır.DAha Once Bu Siteden Aldım Ama Okul Yuzunden Silkroadı Bırakmayı Dusunuyorum.82 lvl full str glavie 30k sp vardır resimler eski resimleridir.58 silk i vardır.Peti vardır[maymun].Chara 100 Tl Diyorum Ama PazarLık VArdır İzmir İçi Olursa Guzel olur. Ulasmak ısteyenler ksk_ali05@hotmail.com dan ulasabılırler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3ombshell -- 5 Mart 2009; 17:24:53 >

•  82 LvL Full Str Glavie Cok Ucuz!!! character resmyny koymayy untmusum tyklayyn xD
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dakika başı uplama yaparsan konunu sonu hiç iyi olmaz ,biraz da diğer arkdaşlara saygın olsun.Bir tek burda sen charını satmıyorsun
  • tamam Sory..
  • upp!
  • Bakan Uplarsa Sewinirim
  • upp!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakan Uplarsa Guzel Olur :D
  • up
  • upp!!!
  • upp!!
  • takas düşünürmüsün 76lv bladerla üstünde +5 +4 +3 set var tavşanıdan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrGoLd

takas düşünürmüsün 76lv bladerla üstünde +5 +4 +3 set var tavşanıdan var

Aslında Tks dusunmuyorum ama her turlu teklıfe acıgım cunku satınca 90 lvl nuker alıcamda
  • upp!
  • Lütfen kardeş TaKaS edelim
  • quote:

Lütfen kardeş TaKaS edelim

Kardeim Uzgunum ama ıstersen Satablrm
  • yazık oldu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3ombshell

quote:

Aslında Tks dusunmuyorum ama her turlu teklıfe acıgım cunku satınca 90 lvl nuker alıcamda

Char venice Serverındadır.DAha Once Bu Siteden Aldım Ama Okul Yuzunden Silkroadı Bırakmayı Dusunuyorum.82 lvl full str glavie 30k sp vardır resimler eski resimleridir.58 silk i vardır.Peti vardır[maymun].Chara 120 Tl Diyorum Ama PazarLık VArdır İzmir İçi Olursa Guzel olur. Ulasmak ısteyenler ksk_ali05@hotmail.com dan ulasabılırler.

• niekii??
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron99999

quote:

Orjinalden alıntı: l3ombshell

quote:

Char venice Serverındadır.DAha Once Bu Siteden Aldım Ama Okul Yuzunden Silkroadı Bırakmayı Dusunuyorum.82 lvl full str glavie 30k sp vardır resimler eski resimleridir.58 silk i vardır.Peti vardır[maymun].Chara 120 Tl Diyorum Ama PazarLık VArdır İzmir İçi Olursa Guzel olur. Ulasmak ısteyenler ksk_ali05@hotmail.com dan ulasabılırler.

Nukeri Ucuza Alıcam ve olece Yatıcak ben yazın devam edıcem oyuna. ama inanmıya bılırsın o senın kararın:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.