Arkadaşlar işallah bir gun gelecek bizde o gunleri gorecegizz. oncelikle Telekomun ozelleştirilmesiyle bu sorun cozulur.Telekom ozelleştirilmeden bi cacık olmaz arkadaslar..Bu olay devlet tekelinden kalkacak ve birden fazla ozel şirket tarafından verilecekk.Anca o zaman rekabet ortamında fiyatlar söylediginiz gibi düşecek. Adsl yaygınlaşacak altyapıda geliştirilecek.Daha neler nelerr.. Aslında HAyal etmesi bile guzel boyle şeylerin.:)NE yapalım bizde hayallerde yazşıyoruzz. Ama olmaması icin bir sebep yok.Olay sadece telekomun ozelleştirilmesiyle bitiyoo bence.ondan sonrası ise daha kolay ...
"Büyük İnsanların İdealleri, Sıradan İnsanların Hevesleri Vardır.!!!"
bence saati 2 milyon olsun parasi olmayan da girmesin nete!!!
saka saka :))) burjuva geyigi yapiyim dedim kimse yanlis anlamasin lutfen :P
2 milyon yetmez 5[?] milyon olsun. Belki o zaman millet ayaklanır[vkng] ve hükemet[deal] insiyatifi eline alıp interneti bedava yapar, hatta üste para verir.[arindr]
Olmuşken 10 olsun, yuvarlak hesap olsun. Hem de internete girenle girmeyen belli olsun!
Bence Maliye Bakanlığının derhal harekete geçerek, interneti ÖİV kapsamına almalı. TRT bilgisayar monitörlerine bandrol takmalı. Mouse lar Trafik kanunu kapsamına alınıp Taşıt pulları yapıştırmalı.
Dial-up bağlantıda; dakikaya göre kontör hesabı dışında, veri akışı ayrı olarak ücretlendirilip, ek olarak bir de aylık sabit ücret getirilmeli. Klavyelere klavyemetre takılıp, tuşlama başına ve maus'lara mousemetre takılıp, tıklama başına vergi alınmalı.
Ayrıca monitöre bakmak saniye üzerinden ücretlendirilip 2 saat üzerinde sürekli bakanlara %50 zamlı tarife uygulanmalı. 1 siteye girme ücreti 250.000 tl olup. Yine toplam girilen site sayısına tekabül eden tutar üzerinden %18 KDV, %25 ÖİV ve %2 EKP alınmalı birde bunlara Damga vergisi, Harçlar ve diğer masraflar eklenmelidir.
GPRS kullananlar yakın takibe alınmalı ve TÜRK CEZA KANUNULARINA göre cezai müeyyideler uygulanmalı ve suç aleti olan cep telefonlarına el konulmalıdır.
Vergi kaçıranlar bir sitede teşhir edilip, bu sitenin banner'ının tüm yerli sitelerde bulundurulması zorunlu olmalı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> gerekirse yapay deprem yapilmali, deprem vergisi adi altinda internette "d" harfiyle baslayan sitelere girenlerden vergi alinmali!
Sanırım bu konuyla kimse ilgilenmiyor, neyse önemli değil.
Benim başka bir fikrim var; Şu anda halkın sorunlarıyla en çok kim ilgileniyor sizce? Ben söyleyeyim Cumhurbaşkanımız Sn. Ahmet Necdet Sezer. Bence internet sorununu kendisine iletebilirsek bize yardımcı olacaktır. Bu sorunu çözmenin en iyi yolu bu olduğunu düşünüyorum. Siz nedersiniz?
yawww bırak su dial-up ı sende gel kablo nete hadi ne bekliyon yaww
Arkadaşım sen şanslısın senin kablo netin var fakat ben sehir merkezine biraz uzak yerde oturuyorum ve kablo tv de yok. 1 2 sene sonra belki gelir. ADSL desen Allah bilir. GPRS kullanıyorum ama onunda durumu malum. Mynet'te Tavla bile zor oynuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme