Şimdi Ara

83 yıl sonra envanterine giren ilk sıfır tank: Yeni Altay tankı TSK’ya teslim edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
7.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tesadüf değil zaten. planlama

• Evet gerçekten güzel planlıyorlar. Daha ağır şeyler yazarım planlama ile ilgili de sıkıntı çıkar.

• @trakyAli-1986 TSK bitmiş ürünleri test eder, istersen ABD den F35 uçağı al ilk parti test edilir. Altay an itibari ile bitmiş üründür. En zorlu testlerden geçti. yani işin en zor kısmı bitti. beni engellemişsin bu yüzden ismini etiketledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 24 Nisan 2023; 10:4:32 >
  • Bu tankı geliştirirken keşke güç grubunda yurt dışına bağımlı olarak tasarlanmasaydı diyor insan. Güç grubu aynı zamanda geliştiriliyor olsaydı tank bugün seri üretime girerdi. 😔 Geç olsun güç olmasın diyoruz sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1/35 ölçek maketi çıksa da alıp yapsak... Eyy Tamiya gör bunları gör!

• AO A kullanıcısına yanıt
    Tamam zaten tesadüf değil??

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle imzami atiyorum yorumuna supersin

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Yav hehehe aynen aynen...

Zorlu testleri geçti de hala neyin testi 2 sene sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

hangi test 2 yıl sürüyor ? kaldı ki bu tank 2008 den beri geliştiriliyor, yeni bir proje değil. ortada motor ve transmisyon olmadığı için seçim yatırımı olarak yapılmış bir durum olduğu açık. seçimden önce teslim töreni yapalım ki oy gelsin.

kendi motor ve transmisyonumuzu yaparız umarım ama bana kimse gelip de bu teslimatın göz boyama olmadığını söylemesin.

tamam yapılmaya çalışılıyor anladıkta yeter be kardeşim, gözümüze sokmayın artık. 10 yıldır her seçimde altay göklerde.

• akpnin devlet projelerini sahiplenmesi kadar gülünç bir durum yok sanarsın bütün vidalarını rte sıkmış :D

• Devlet projelerini sahiplenen, takipçisi olan, destekleyen AKP yi yine seçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 24 Nisan 2023; 10:38:16 >
  • Hele şükür şu tankı bitirmeyi başardık. Gerçi her seçim arifesi ortaya çıkıyor sonra bir sonraki seçime kadar haber alamıyoruz doğru düzgün. İnsAllah bu defa farklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt

Vahhh zavallı...

Dünya'da tank motoru üreten ülke sayısı 10'u geçmez... Sanki çok kolay bir şey gibi yazıyorsunuz ya... cidden halinize hem gülüyorum hem acıyorum...

Sizin sorununuz her olayı siyasi görüp müzmin muhalifliğinizi yapmanız bu kafayla hep kaybeden tarafta olacaksınız...   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 24 Nisan 2023; 10:59:51 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

Sen beni alıntılama, beyni olan büyüklerin gelsin ben sana fazla gelirim çocuk.  

• Bazı mesajlara bakıyorum, ülkeye düşmanlara ücret karşılığı yazdırsan ancak bu kadar yazarlar.

• İyi bari tank meselesinde seri üretimi sırf yandaşa vereceğiz diye envantere girmesini sadece 4-5 sene kadar ertelemiş oldular.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.