Şimdi Ara

830 vs 1520 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam OIS ile yaşadığınız sıkıntı kronik mi acaba? Yoksa sizin şansınıza denk mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

lumia 830 muhtemelen 1350tl den pahalı olacak kardeş...
    nokia yine içine etti türkiyedeki fiyat politikasının. bu salaklıklarından faydalan 1520 yi at cebe gitsin.

ama! şunu belirtmem gerekiyor, gece çekimi konusunda 1520 süper bir telefon değil, şu an piyasada lumia 925 kadar aydınlık gece fotoğrafları çekebilen başka bir telefon yok. eğer windows phone deneyimi yaşamak istiyorsan 925 i yarı fiyatına satıyorlar, üstelik bazı yönleriyle çok daha iyi bir kamera ile. 700tl civarına bulunabilir muhtemelen.

925 ilk araştırdığım telefonlardan biriydi hocam ısınma sorunu ve bataryanın günü kurtaramaması/ucu ucuna kurtarması ve birazda eski oluşu yüzünden elemiştim. 830 ile 1520 arasında 80 TL gibi bir fiyat farkı olduğu için seçimimi 1520' den yana kullandım arkadaşların da yorumları ışığında. Kamera olarak da Carl Zeiss lensli bir makinenin tatmin etmeyeceğini düşünmüyorum pek.

operatöre bağlı, vodafone kullanıyorsan lumia 1520 den aşağısı günü kurtaramaz zaten. ama avealı türkcelli için çokta fark etmez, lumia 920 nin avea ile 3g açıkken 3 gün üzerinde bekleme süresi var,

bendeki bu sorunun kronik olup olmadığı anlayamam zira bu kamerayla slow shutter fotoğraf çeken türkiyede benden başka kimse yoktur muhtemelen. o yüzden tespit edemiyoruz, yabancı forumlarda ise bir çok defa karşılaştım, bazı ekstreme olaylarda video çekerken bile telefonun videoyu salladığını falan tespit etmişler hatta, hani sizin için şöyle söyleyebilirim herhalde bu sorun telefonunuzda olsa bile farketmeme ihtimaliniz çok yüksek, zira shutter 2 saniyenin üzerine çıkmazsa belli olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.