Şimdi Ara

830 vs 1520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lumia 830 beklerken n 11'in sunduğu % 10 indiriminden yararlanarak 1350 TL' ye 1520 sahibi olma fırsatı yakaladım, kameraya önem veren bir kullanıcıyım çok az oyun oynarım sizce 830 beklemeye devam mı etmeliyim yoksa bu fırsatı değerlendirip 1520 almalı mıyım? Lumia 1520 arada ki fiyat farkına değen bir cihaz mıdır? Ereyon adlı satıcıdan daha önce alışveriş yapan, güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mı?. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 18 Kasım 2014; 15:37:35 >

• boyut problem degilse degilse. 1520 mukemmel bir secim olur.

n11 den 1350 tl almaktansa hepsiburadan 1500 e alirim daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinde snapdragon 400 deiğerinde 800 var.

tabiki de lumia 1520.

daha full hd ekran,daha iyi batarya,daha iyi kamera(4k video desteği),+ram,ön kamera katmıyorum bile...

bana göre tek dezavantajı 6" ekran.
  • Üstekinin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 18 Kasım 2014; 16:00:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kameraları ile ilgili muallakta kaldım 830' da 1/3.4 inch sensör varken 1520' de 1/2.5 inch 830 renkleri daha iyi verir gibi duruyor diğer bütün özellikler bakımından 1520 daha iyi sanırım.
  • Bir L820 kullanıcısı olarak gözüme ya L830 yada L930'u kestirmiştim. Uzunca bir araştırmadan sonra L1520'ye karar verdim. İlk beni endişe eden 6" ekranıydı, başka bahane edilebilecek hiçbir eksisi yok. Aldıktan bir hafta sonra diğer telefonlar oyuncak gibi gelmeye başladı gözüme, hatta bir ara L930'a tekrar bakayım dedim de ne kadar küçük geldi gözüme :) Toparlarsam hemde öyle bir alışıyorsun ki, bu kadar yani ...

Edit: L820'den de vazgeçemedim bu arada, onuda kullanıyorum, ama L1520 artık elimden hiç düşmüyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

Bir L820 kullanıcısı olarak gözüme ya L830 yada L930'u kestirmiştim. Uzunca bir araştırmadan sonra L1520'ye karar verdim. İlk beni endişe eden 6" ekranıydı, başka bahane edilebilecek hiçbir eksisi yok. Aldıktan bir hafta sonra diğer telefonlar oyuncak gibi gelmeye başladı gözüme, hatta bir ara L930'a tekrar bakayım dedim de ne kadar küçük geldi gözüme :) Toparlarsam hemde öyle bir alışıyorsun ki, bu kadar yani ...

Edit: L820'den de vazgeçemedim bu arada, onuda kullanıyorum, ama L1520 artık elimden hiç düşmüyor ...

Teşekkürler yorumlarınız için kamera performansı hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Kameraları ile ilgili muallakta kaldım 830' da 1/3.4 inch sensör varken 1520' de 1/2.5 inch 830 renkleri daha iyi verir gibi duruyor diğer bütün özellikler bakımından 1520 daha iyi sanırım.

830 daki kamera sanırsam DENIM yazılımını kullanıyor. 1520 de dahil diğer modeller bu güncellemeyi almadı. alınca muhtemelen 830 ile arasındaki renk farkı kapanacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Kameraları ile ilgili muallakta kaldım 830' da 1/3.4 inch sensör varken 1520' de 1/2.5 inch 830 renkleri daha iyi verir gibi duruyor diğer bütün özellikler bakımından 1520 daha iyi sanırım.

830 daki kamera sanırsam DENIM yazılımını kullanıyor. 1520 de dahil diğer modeller bu güncellemeyi almadı. alınca muhtemelen 830 ile arasındaki renk farkı kapanacaktır diye düşünüyorum.

Hocam sensörün büyük olması ne gibi avantajlar sağlıyordur peki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Hocam sensörün büyük olması ne gibi avantajlar sağlıyordur peki?

daha iyi ışık alıyor. düşük ışıkda daha net fotolar çekebiliyor.

• 1520 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. 6" olması korkutmasın alışıyorsun bir süre sonra. Hatta 5" telefonu tutarken sanki düşecek hissi veriyor. Büyük ekran her zaman avantajlı.

• 1520 işemci ve ram olarak oldukça üstün bir telefon bataryasıda çok iyi 1.5 günü çıkarır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Segmentleri farklı modellerin kıyaslanmasından yana değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile 1520 siparişi vermiş bulunmaktayım umarım pişman olmam
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...

teşekkürler
  • lumia 830 muhtemelen 1350tl den pahalı olacak kardeş...
    nokia yine içine etti türkiyedeki fiyat politikasının. bu salaklıklarından faydalan 1520 yi at cebe gitsin.

ama! şunu belirtmem gerekiyor, gece çekimi konusunda 1520 süper bir telefon değil, şu an piyasada lumia 925 kadar aydınlık gece fotoğrafları çekebilen başka bir telefon yok. eğer windows phone deneyimi yaşamak istiyorsan 925 i yarı fiyatına satıyorlar, üstelik bazı yönleriyle çok daha iyi bir kamera ile. 700tl civarına bulunabilir muhtemelen.
  • Bence 830 yada 930 al.
    6" çok buyuk.

• <ironi>
    bence 5" çok büyük lumia 520 al...
    ayrıca sakın kırmızı alma oda bence çok çirkin git siyah al...
    </ironi>

ne dandik insanlar var burada ya... ben sevmiyorum sende sakın benim sevmediğim şeyi sevme diyecek kadar kültürsüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

lumia 830 muhtemelen 1350tl den pahalı olacak kardeş...
    nokia yine içine etti türkiyedeki fiyat politikasının. bu salaklıklarından faydalan 1520 yi at cebe gitsin.

ama! şunu belirtmem gerekiyor, gece çekimi konusunda 1520 süper bir telefon değil, şu an piyasada lumia 925 kadar aydınlık gece fotoğrafları çekebilen başka bir telefon yok. eğer windows phone deneyimi yaşamak istiyorsan 925 i yarı fiyatına satıyorlar, üstelik bazı yönleriyle çok daha iyi bir kamera ile. 700tl civarına bulunabilir muhtemelen.

925 ilk araştırdığım telefonlardan biriydi hocam ısınma sorunu ve bataryanın günü kurtaramaması/ucu ucuna kurtarması ve birazda eski oluşu yüzünden elemiştim. 830 ile 1520 arasında 80 TL gibi bir fiyat farkı olduğu için seçimimi 1520' den yana kullandım arkadaşların da yorumları ışığında. Kamera olarak da Carl Zeiss lensli bir makinenin tatmin etmeyeceğini düşünmüyorum pek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.