Bildirim
8310 data kablosu üzerinden GPRS ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8310 data kablosunu nerden buldun? -
bende 5 tane kadar var, lazımsa göndereyim. diğer tellere uygun data kablolarıda mevcut bende...olmayan tek şey 8310 modem driver bir tane buldum fakat oda İRDA istiyor yardımlarınızı bekliyorum.... -
8310 lar irda dışında bağlanmıyor
bendede var -
Can irda port fiyatları konusunda bilgin varmı en uygun fiyata nereden alabilirim bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim... -
ne kadar istiyorsun kablo için Cengiz?? -
............deepblue nun dikkatine :)))........
20 dolar 8310 lara uygun data kabloları. forumdaki arladaşlar gprs için uygun olmadığını söylüyorlar. gprs dışında telefona istediğin gibi müdahale edebilirsin...
logo melodi yükleme, mesajlarını okuma yenilerini yükleme(biliyorsun 150 mesaj alır 8310 lar) telefon rehberini kontrol etme ve şimdi burada yazamayacağım bir çok işlemi gerçekleştirbilirsin. -
oki ozaman ben sana haber vericem Cengiz zaten telefonun da var ararım ben seni sağolasın bye bu arada 20$ son fiyat diyorsun dimi? -
ben 8310 data kablosundan baglaya narkadaş var ama tam bılgım yok ogrenıp bılgılendıreyım sızı saygılar -
vazgeçmedim...data kablosu üzerinden 8310 u gprse bağlamayı bilen bir arkadaş vardır. yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung ses arttirma kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- dust absorber ne demek
- samsung a15
- gprs nedir
- cep telefonu kim icat etti
- iphone 10 ne zaman çıktı
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X