Şimdi Ara

8350 mi 8320 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ben oyun odaklı bir PC topluyorum ama işlemci konusunda kararsız kaldım. Sizce AMD FX X8 8350 mi almalıyım yoksa AMD FX X8 8320 mi? Arada neredeyse 100 liralık fiyat farkı var ve fazla para vermek istemiyorum. Overclock yapmayacağım için 8350 gereksiz gibi göründü ama yine de buraya bir sorayım dedim. Sizce hangisi fiyat/performans açısından daha iyi?

• 8320 ile 8350 performanslari aynidir, 100 TL fark vereceginize 8320 alip 100 TL yede hyper 212x veya xigmatek red scorpion ozel sogutucu alarak gayet performansli kullanabilirsiniz.

eger isterseniz de 1.2v auto voltaj degerlerinde sadece biosa girip carpani 22x yapin 4.4ghz mis gibi kullanin ben 1 yildan fazla bu sekilde kullandim.

Not: Amd lerin stok fanlari supurge gibi ses cikariyor kesinlikle belirttigim sogutuculardan birini almayi unutmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

8320 ile 8350 performanslari aynidir, 100 TL fark vereceginize 8320 alip 100 TL yede hyper 212x veya xigmatek red scorpion ozel sogutucu alarak gayet performansli kullanabilirsiniz.

eger isterseniz de 1.2v auto voltaj degerlerinde sadece biosa girip carpani 22x yapin 4.4ghz mis gibi kullanin ben 1 yildan fazla bu sekilde kullandim.

Not: Amd lerin stok fanlari supurge gibi ses cikariyor kesinlikle belirttigim sogutuculardan birini almayi unutmayin

katılıyorum. 8350 ile aralarındaki fark zaten overclock ile kapanıyor 8320 alıp overclock yapıp 8350 olmuş olur zaten işlemci 4.4-4.5 ghz bile yaparsınız soğutucu alıp o geri kalan parayla ;)
  • Peki teşekkürler. Soğutucu olarak ne önerirsiniz? Fazla tuzlu olmasın, ama AMD'nin stok fanı kadar dandik de olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollertravian -- 1 Ağustos 2014; 14:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

8320 ile 8350 performanslari aynidir, 100 TL fark vereceginize 8320 alip 100 TL yede hyper 212x veya xigmatek red scorpion ozel sogutucu alarak gayet performansli kullanabilirsiniz.

''8320 ile 8350 performanslari aynidir, 100 TL fark vereceginize 8320 alip 100 TL yede hyper 212x veya xigmatek red scorpion ozel sogutucu alarak gayet performansli kullanabilirsiniz.''

Bak bu adamı dinle

• trollertravian kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/red-scorpion-lga-775_1156_1155_1366-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html#genel-bakis 89 TL

sessiz ve guzel bir sogutucudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollertravian

Peki teşekkürler. Soğutucu olarak ne önerirsiniz? Fazla tuzlu olmasın, ama AMD'nin stok fanı kadar dandik de olmasın.

Fx-8320 ve xigmatek red scorpion mükemmel ikili
  • quote:

Selamlar. Ben oyun odaklı bir PC topluyorum ama işlemci konusunda kararsız kaldım. Sizce AMD FX X8 8350 mi almalıyım yoksa AMD FX X8 8320 mi? Arada neredeyse 100 liralık fiyat farkı var ve fazla para vermek istemiyorum. Overclock yapmayacağım için 8350 gereksiz gibi göründü ama yine de buraya bir sorayım dedim. Sizce hangisi fiyat/performans açısından daha iyi?

hocam asıl tam tersi. oc yapacaksan 8320 almalısın.çünkü oc ile 8350den farkı kalmaz. asıl oc yapmayacaksan 8350 alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

Selamlar. Ben oyun odaklı bir PC topluyorum ama işlemci konusunda kararsız kaldım. Sizce AMD FX X8 8350 mi almalıyım yoksa AMD FX X8 8320 mi? Arada neredeyse 100 liralık fiyat farkı var ve fazla para vermek istemiyorum. Overclock yapmayacağım için 8350 gereksiz gibi göründü ama yine de buraya bir sorayım dedim. Sizce hangisi fiyat/performans açısından daha iyi?

hocam asıl tam tersi. oc yapacaksan 8320 almalısın.çünkü oc ile 8350den farkı kalmaz. asıl oc yapmayacaksan 8350 alınır.

Katılıyorum.
  • Bence Fx-8320 alıp yanınada CM SEIDON 120V PLUS alırsanız tadından yenmez : ) İşlemcinin ne kadar overclock olucağı tamamen şans işi ama önerdiğim soğutucu ile ne ısı problemi ne de gürültü problemi yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.