Şimdi Ara

84. Akademi Ödülleri | Oscar 2012 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
3
Favori
13.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

The Descandants hariç 'En iyi film' e aday olan tüm filmleri izledim ve Hugo'nun ödülü hak ettiğini düşünüyorum.

War Horse'u beğendin mi? Ben yarın gitmeyi düşünüyorum.

Yarın yorum istiyorum senden bende merak ettim John Williams'ın müziklerini hele nette puanlama ve görüş kısmında olumlu düşünceler var.
  • quote:

quote:

The Descandants hariç 'En iyi film' e aday olan tüm filmleri izledim ve Hugo'nun ödülü hak ettiğini düşünüyorum.

War Horse, benim için ortalama bir film olarak kaldı maalesef. Puan olarak da 7 vermiştim. En iyiye aday olanları izledim ve puanlamam şöyle;

1- Hugo 9.3/10
    2- The Help 9.1/10
    3- The Tree of Life 8.7/10
    4- Midnight in Paris 8.6/10
    5- Moneyball 7.9/10
    6- Extremely Loud & Incredibly Close 7.2/10
    7- War Horse 7.0/10
    8- The Artist 6.9/10

Henüz The Descendants'i izlemedim.

• Leonardo di caprio'yada bi ödül verilsin artık, harcıyolar adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

quote:

Yarın yorum istiyorum senden bende merak ettim John Williams'ın müziklerini hele nette puanlama ve görüş kısmında olumlu düşünceler var.

Tamam yarın yorumu yaparım.
  • Conan O'Brein sunmalıydı bence.
  • ACE Awards Winner

Drama – The Descendants
    Editing musical/Comedy – The Artist
    Animated Feature: Rango

Amerikan sinema editörleri derneği yılın en iyi kurgusuna sahip filmleri ödüllendirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 19 Şubat 2012; 17:29:02 >
  • Ödül sunucuları tören yaklaştıkça açıklanmaya devam ediyor son güncel liste;

Presenters:
    Chris Rock
    Bradley Cooper
    Emma Stone
    Penelope Cruz
    Angelina Jolie
    Milla Jovovich
    Cameron Diaz
    Halle Berry
    Tom Cruise
    Tom Hanks
    Jennifer Lopez
    The Bridesmaids cast

Bu arada töreni jennifer lopez ile billy crystal sunmayacak. Sadece billy crystal sunacak geçtiğimiz günlerde böyle bir dedikodu çıkmıştı. Jennifer lopez büyük bir ihtimalle en iyi şarkı ödülünü verecektir. Milla Jovovich uzun bir aradan sonra görmek güzel. Bakalım daha kimler eklenecek bu listeye?
  • quote:

quote:

quote:

Filmi bugün izledim ve tek kelimeyle harika olmış. Fazla ayrıntı vermeden anlatmaya çalışayım. Film, 1.dünya savaşını bir atın yani joey isimli atın gözünden anlatıyor ve spielberg usta yine ustalığını konuşturmuş. Hikaye gerçekten çok farklı. Yani klasik bir at ve sahibinin hikayesi değil bu. Film özellikle ikinci yarıda coşuyor, insanı alıp götürüyor. Savaşı bu sefer tarafsız ve farklı cephelerden izlemek gerçekten çok güzeldi.
    Yalnız belirtmem gerek film kendi arasında çeşitli sekanslardan oluşuyor. Yani bir kısmında dede-torun ilişkisini görüyoruz. Başka bir sahnede iki alman kardeşin gözünden izliyoruz.
    Filmin ikinci yarısı cephelerde geçiyor. Başroldeki atımızla beraber oradan oraya gidiyoruz. Savaş sahneleri muhteşem olmuş. Ama öyle er ryan'ı kurtarmak gibi savaş sahneleri beklemeyin. Bu filmde savaştan çok savaşın askerler üzerindeki etkisinden bahsetmiş steven amca.
    Müziklerde tabii ki john williams ustalığını konuşturmuş. Çok güzeldi.
    Spielberg'in en son hayran kaldığım filmi 2006'daki münihti. Özlemişim kaliteli spielberg filmlerini.
    Ayrıca çok çarpıcı özellikle birkaç sahne vardı ama onları da anlatmayayım artık.
    Kısacası olmuş bu film. Git izle derim kesinlikle.
    En iyi film ödülünü alması zor ama teknik dallarda ödül bekliyorum bu filmden.
    Benim notum: 7.9/10
    Gittiğim sinema salonunda tek izlemek isteyen ben varım diye adamların salonu açmaması ise büyük rezillikti. Neyse ki sonradan gelen bir aile vardı da 4 kişi olunca açtı filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 19 Şubat 2012; 19:54:26 >

• arsenal-fabregas

Kanka bir telefon etsen gelirdik ya bende izlemedim savaş atını. Çok başarılı bir film olduğunu biliyorum oscar için biraz bakmıştım brrip'i çıksın bir daha izleyeceğim. Bu arada tek kişi için salon açma olayı benimde başıma geldi bir kere 21 seansı çin volver'e bilet almıştım bekliyorum kimse gelmiyor a... s... neyse yer gösterici geldi filmi açmıyoruz durumu anlattı ben bu sinemanın daimi müşterisiyim daha gelemem bu filmi görmem lazım felan dedim benide tanırlar az çok gitit eleman açtı filmi içeri geçtim oooooh kocaman salonda, sanki ben kapattırdım salonu o anda kendimi çok önemli biri sandım(aslında öyleyim) aklıma neler neler geldi sevişme sahnesi olsa mast........ bile yapacaktım. Herneyse film çok güzeldi tavsiyede ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

arsenal-fabregas

Kanka bir telefon etsen gelirdik ya bende izlemedim savaş atını. Çok başarılı bir film olduğunu biliyorum oscar için biraz bakmıştım brrip'i çıksın bir daha izleyeceğim. Bu arada tek kişi için salon açma olayı benimde başıma geldi bir kere 21 seansı çin volver'e bilet almıştım bekliyorum kimse gelmiyor a... s... neyse yer gösterici geldi filmi açmıyoruz durumu anlattı ben bu sinemanın daimi müşterisiyim daha gelemem bu filmi görmem lazım felan dedim benide tanırlar az çok gitit eleman açtı filmi içeri geçtim oooooh kocaman salonda, sanki ben kapattırdım salonu o anda kendimi çok önemli biri sandım(aslında öyleyim) aklıma neler neler geldi sevişme sahnesi olsa mast........ bile yapacaktım. Herneyse film çok güzeldi tavsiyede ederim.

eyvallah:))
    Çok saçma bir uygulama yahu, ne yani sırf bu yüzden ben de herkesin izlediği filmi izlemek zorunda mıyım?
    Adam bana tek kişi olduğu için salonu açamayız, aynı saatte berlin kaplanı var. Ona gidin dedi. Olayın saçmalığına bak. Neyse sonra inat ettim tabii filmin başlamasına 10 dakika vardı. Ben de oturdum bekledim. Belki bir umut birileri gelir de filme gireriz diye. Neyse işte sonra bir aile geldi. Ben de uzaktan izliyorum acaba bunlar hangi filme geldiler diye. Gişedeki adam bunlara da aynı şeyleri söyledi, adamlar 3 kişiye bile salon açmıyorlar. Tam geri gidiyorlardı ki ben araya girdim. Ben de gelsem 4 kişiye açar mısınız? dedim. Adam kabul etti ki neyse ki.
    İşin ilginci madem filme tek kişi sokmayacaksınız o zaman siz de
    sadece gişe yapacağına inandığınız filmleri getirin değil mi ama?
    Tuhaf bir zihniyet işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Filmi bugün izledim ve tek kelimeyle harika olmış. Fazla ayrıntı vermeden anlatmaya çalışayım. Film, 1.dünya savaşını bir atın yani joey isimli atın gözünden anlatıyor ve spielberg usta yine ustalığını konuşturmuş. Hikaye gerçekten çok farklı. Yani klasik bir at ve sahibinin hikayesi değil bu. Film özellikle ikinci yarıda coşuyor, insanı alıp götürüyor. Savaşı bu sefer tarafsız ve farklı cephelerden izlemek gerçekten çok güzeldi.
    Yalnız belirtmem gerek film kendi arasında çeşitli sekanslardan oluşuyor. Yani bir kısmında dede-torun ilişkisini görüyoruz. Başka bir sahnede iki alman kardeşin gözünden izliyoruz.
    Filmin ikinci yarısı cephelerde geçiyor. Başroldeki atımızla beraber oradan oraya gidiyoruz. Savaş sahneleri muhteşem olmuş. Ama öyle er ryan'ı kurtarmak gibi savaş sahneleri beklemeyin. Bu filmde savaştan çok savaşın askerler üzerindeki etkisinden bahsetmiş steven amca.
    Müziklerde tabii ki john williams ustalığını konuşturmuş. Çok güzeldi.
    Spielberg'in en son hayran kaldığım filmi 2006'daki münihti. Özlemişim kaliteli spielberg filmlerini.
    Ayrıca çok çarpıcı özellikle birkaç sahne vardı ama onları da anlatmayayım artık.
    Kısacası olmuş bu film. Git izle derim kesinlikle.
    En iyi film ödülünü alması zor ama teknik dallarda ödül bekliyorum bu filmden.
    Benim notum: 7.9/10
    Gittiğim sinema salonunda tek izlemek isteyen ben varım diye adamların salonu açmaması ise büyük rezillikti. Neyse ki sonradan gelen bir aile vardı da 4 kişi olunca açtı filmi.

Eyvallah.Atların bu kadar iyi oyuncu olabildiklerini bilmiyordum kamera arkası fragman izledim zaten Fetih 1453 War Horse Ghost Rider tek tek gitmek lazım dediğim gibi Desplat'ın müziklerinin aday olmaması beni sinirlendirmişti sırf filmin müzikleri için gideceğim.Oscar töreni olmadan Hugo Moneyball Artist'i izleyeceğim diğerleri vakit kaybı gibi görünsede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

arsenal-fabregas

eyvallah:))
    Çok saçma bir uygulama yahu, ne yani sırf bu yüzden ben de herkesin izlediği filmi izlemek zorunda mıyım?
    Adam bana tek kişi olduğu için salonu açamayız, aynı saatte berlin kaplanı var. Ona gidin dedi. Olayın saçmalığına bak. Neyse sonra inat ettim tabii filmin başlamasına 10 dakika vardı. Ben de oturdum bekledim. Belki bir umut birileri gelir de filme gireriz diye. Neyse işte sonra bir aile geldi. Ben de uzaktan izliyorum acaba bunlar hangi filme geldiler diye. Gişedeki adam bunlara da aynı şeyleri söyledi, adamlar 3 kişiye bile salon açmıyorlar. Tam geri gidiyorlardı ki ben araya girdim. Ben de gelsem 4 kişiye açar mısınız? dedim. Adam kabul etti ki neyse ki.
    İşin ilginci madem filme tek kişi sokmayacaksınız o zaman siz de
    sadece gişe yapacağına inandığınız filmleri getirin değil mi ama?
    Tuhaf bir zihniyet işte.

Sizin orada amma cimriymiş be bizim burdaki 2 kişiye açıyor salon. Sırf salon açmamak için izleyiciyi başka filme yönlendirmek saçma ben bu filme geldim kardeşim açacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 20 Şubat 2012; 0:05:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah.Atların bu kadar iyi oyuncu olabildiklerini bilmiyordum kamera arkası fragman izledim zaten Fetih 1453 War Horse Ghost Rider tek tek gitmek lazım dediğim gibi Desplat'ın müziklerinin aday olmaması beni sinirlendirmişti sırf filmin müzikleri için gideceğim.Oscar töreni olmadan Hugo Moneyball Artist'i izleyeceğim diğerleri vakit kaybı gibi görünsede.

Midnight in paris
    Bridesmaids
    Beginners(şiddetle tavsiye ediyorum geçen birine zorla izlettim bana film zevkine hayran duyduğum tek kişi sensin diye dönüş yapmış)
    Crazy stupid love
    Drive
    A separation
    The Help
    Hanna

Sen bu filmleri izle bakalım hele vakit kaybı nedir bir daha düşün. Bu saydığım filmleri izlemediğin her dakika, alnına kara leke olarak işlenecek.

• CAS Awards Winner

Outstanding Sound in a Motion Picture: Hugo

Bu senenin en iyi ses miksajına sahip filmi hugo oldu.
  • Heyecan yaklaştı. Pazar gecesi 23'te Yekta Kopan'ın oscar'a doğru programı var. Film eleştirmenleri konuk olacak. Tahminlerini söyleyecekler. Sonra 01'de kırmızı halı töreni var.(Bu kısmı sıkıcı ya burasını izlemeyeceğim) Ardından 03'te ödül töreni başlayacak. İster Ntv'den simultane çeviriyle, istersek cnbc-e orjinal diliyle izleyebileceğiz.
  • Az önce uzun bir şey yazıyordum hafif uzun, yalan oldu sayfa. Ne kadar sinir bozucu yahu.

78, 79, 80, 81, 82 ve 83. ödül törenlerini zamanında indirip birkaç defa izlemiştim. Genel şov olarak en iyi şovlar, 81.(Hugh Jackman'ın) ve 78, 80'deki Jon Stewart'ın sunduğu törenlerdeydi. Jon Stewart ne söylese 78 ve 80'de güldüm neredeyse, çok komik bir adam. 82.'deki Baldwin ve Martin'in performans orta halliydi. 79'daki Ellen Degeneres'in sunduğu şov biraz daha kötüydü 82'den, onun espriyi sunuş biçimi falan hoşuma gitmiyor, pek güldürmedi. Geçen seneki Hathaway ve Franco'nun performansı çok kötüydü zaten. Bu sene Billy Crystal sunuyor, geçen sene ufak bir performans sergiledi, bu sene kaliteli bir şov olacak bence garanti.

Geçen yazımdan sonra izlediğim filmler şunlar, şovdan önce kesinlikle bütün ilgilendiğim aday filmleri izleyeceğim, iniyorlar hatta hala(The Artist ve The Descendants'ın doğru düzgün versiyonu yok nette, başka türlü izleme şansım yok, sinemada izleyeceğim. The Descendants 24'ünde giriyor sinemaya).

The Girl with the Dragon Tattoo - 7.5
    A Separation - 9
    Drive - 8.5
    Margin Call - 6

*Bu arada Drive'da, Albert Brooks Oscar adayı olmalı falan diyorlardı. Yok artık. O rolden Oscar adaylığı çıkartmak çok zor. Rolü daha uzun olsa ve kendini daha iyi gösterebileceği birkaç diyalog da eklense belki başarabilirdi, ki o da çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 21 Şubat 2012; 4:31:42 >

• Yazdığınız mesaj uzunsa her ihtimale karşı sürekli kopyalayın mesajı insanın bir daha aynı şeyleri yazması sinir bozucu olabiliyor. Ayrıca oscarı benim gönlümde en iyi sunan iki kişi Billy Crystal ve Whoopi Goldberg.

WGA Awards Winner

Original Screenplay: Midnight in Paris, Written by Woody Allen; Sony Pictures Classics

Adapted Screenplay: The Descendants, Screenplay by Alexander Payne and Nat Faxon & Jim Rash; Based on the novel by Kaui Hart Hemmings; Fox Searchlight

Senaristler birliği yılın en başarılı özgün ve uyarlama senaryo dallarındaki filmleri ödüllendirdiler. Ödüller beklendiği gibi özgün senaryo dalında başarılı iş çıkaran woody allen'a midnight in paris ile ve uyarlama senaryo dalında yılın favorisi the descendants isimli filme gitti.
  • Hugo, bu cuma tekrar vizyona girecek. Daha önce sadece real 3d olarak gösterilmişti. Şimdi afm sinemalarında xpand 3d olarak tekrar gösterilecek. Oscar'dan önce izlemek lazım. Vizyondayken izleyemeyenler için iyi fırsat.
    Kaynak:http://www.afm.com.tr/index2.html#/tum-filmler/hugo
  • quote:

Hugo, bu cuma tekrar vizyona girecek. Daha önce sadece real 3d olarak gösterilmişti. Şimdi afm sinemalarında xpand 3d olarak tekrar gösterilecek. Oscar'dan önce izlemek lazım. Vizyondayken izleyemeyenler için iyi fırsat.

Ben seçimimi War Horse'den yana kullanıyorum.

Shattered Glass;'alnına kara leke olarak işlenecek' ha cumartesi göreceğiz.

• quote:

quote:

Hugo, bu cuma tekrar vizyona girecek. Daha önce sadece real 3d olarak gösterilmişti. Şimdi afm sinemalarında xpand 3d olarak tekrar gösterilecek. Oscar'dan önce izlemek lazım. Vizyondayken izleyemeyenler için iyi fırsat.

Ben seçimimi War Horse'den yana kullanıyorum.

Shattered Glass;'alnına kara leke olarak işlenecek' ha cumartesi göreceğiz.

War horse'u kaçırma derim vizyondayken. Pişman olmayacaksın.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.