Şimdi Ara

84. Akademi Ödülleri | Oscar 2012 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
3
Favori
13.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezmer

Kimse bir yönetmen ile alay edemez ! O yönetmenler gece gündüz çalışıp ortaya güzel bir eser çıkarmaya çalışıyor ki Nuri Bilge Ceylan gibi biri her sahneyi her kareyi ayrı bir titizlikle çalışıp çeken biri ile alay etmek büyük hakarettir. Bu adam filmlerinin her sahnesini matematiksel bir zeka ile tasarlayıp üzerinde titizlikle çalışıp çekiyor. Sadece Nuri Bilge Ceylan mı? Hayır tabiki. Sözümün başında da dediğim gibi her yönetmen gece gündüz çalışıyor, film çekmek öyle kolay bir şey değil. Cem Yılmazın deyimiyle "2 saatte çekiliyor sanıyor millet". Bu sürecin ne kadar zor olduğunu bir bilseniz ağzınız uçuklar bir daha böyle yorumlar yapmayı bırakın soğursunuz ilgili konudan. Sadece acımasızca eleştirmek değildir yorumculuk, eleştirmenlik.

Büyük kahinler, Bir Zamanlar Anadoluda'nın çekim süreci ve kurgu günlüğünü izlerlerse sorgulalar bu dünyadaki varlıklarını

• Nuri bilge ceylan sayemde bedavadan reklam yapıyor Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna derler işte BZA izlemedim. Ama diğer filmleri bende öyle acı bir intiba bıraktıki sıkıldığım tüm filmlerin yönetmen ve prodüktör koltuğunda nuri'nin bir parmağı olup olmadığına bakar oldum.

Bu topikte film çekim aşamalarını ve prodüksiyon sürecinden bahsetmek pek komik yahu aklı selim bir insan bile 2 dklık reklam filmi için onlarca adamın gün boyu deli gibi çalıştığını bilir. Yani nuri'nin veya herhangi bir yönetmenin filmi için harcadığı süre benim umrumda değil ben sonuca bakarım ortaya iyi bir iş çıkmış mı? İzleyici emeğe başarılı bir iş çıktığında saygı göstermelidir. Her emek sarfedene saygı gösterirsek herkes kendini bir şey sanar

Bu arada az önce Warrior isimli filmi izledim. Bana geçen seneden The fighter'ı hatırlattı tadı damağımda kalmıştı resmen oyunculuk gösterisiydi. Warrior da tıpkı the fighter gibi içersinde aile draması barındıran filmin sertliğine duygusal baskı serpiştirerek izleyicilerin gönüllerini fethetmeye calışmış. The fighter genel olarak çok daha başarılı bir filmdi ama warrior da iki erkek kardeşin kapışması hem dokunaklı hemde acayip heyecan vericiydi.

• 26 Şubat’ta gerçekleşecek 84. Oscar Ödülleri’ni Amerikalı komedyen Billy Crystal ve ünlü şarkıcı Jennifer Lopez sunacak. Geçen yılın sunucuları Anne Hathaway ve James Franco büyük eleştiri almıştı. Genç sunucuların tören performansı için “fiyasko” yorumu yapılmıştı.
  • Bende dün gördüm Jennifer Lopez'de eşlik edecekmiş 26 Şubat'ta NTV başındayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Şubat 2012; 9:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Nuri bilge ceylan sayemde bedavadan reklam yapıyor Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna derler işte BZA izlemedim. Ama diğer filmleri bende öyle acı bir intiba bıraktıki sıkıldığım tüm filmlerin yönetmen ve prodüktör koltuğunda nuri'nin bir parmağı olup olmadığına bakar oldum.

Bu topikte film çekim aşamalarını ve prodüksiyon sürecinden bahsetmek pek komik yahu aklı selim bir insan bile 2 dklık reklam filmi için onlarca adamın gün boyu deli gibi çalıştığını bilir. Yani nuri'nin veya herhangi bir yönetmenin filmi için harcadığı süre benim umrumda değil ben sonuca bakarım ortaya iyi bir iş çıkmış mı? İzleyici emeğe başarılı bir iş çıktığında saygı göstermelidir. Her emek sarfedene saygı gösterirsek herkes kendini bir şey sanar

Bu arada az önce Warrior isimli filmi izledim. Bana geçen seneden The fighter'ı hatırlattı tadı damağımda kalmıştı resmen oyunculuk gösterisiydi. Warrior da tıpkı the fighter gibi içersinde aile draması barındıran filmin sertliğine duygusal baskı serpiştirerek izleyicilerin gönüllerini fethetmeye calışmış. The fighter genel olarak çok daha başarılı bir filmdi ama warrior da iki erkek kardeşin kapışması hem dokunaklı hemde acayip heyecan vericiydi.

Bu tür filmleri sevmene sevindim.Ama 1 adaylık görünce gene sinirleniyorum elimde değil.

• Oscar Boy'da ki yazıyı okudumda bir nevi katıldım aslında söylememiz gereken her şeyi söylemiş bazı yerleri hariç tabi ki Özellikle teknik bakımda ki mükemmelik ve kadro kısmında katılmamak elde değil açıkçası İngilterenin en iyi oyuncuları mevcut böyle bir kadro bir araya gelmez yazıyor ee sorun nerde o zaman bu oscar bu kadar kişiyi ne yaptı ? gözlerini falan mı yumdular ? Ayrıca Yates hakkında aksini düşünenler var gerçi bu kadar kızmamak lazım nede olsa serinin en iyi filmini o çekti acaba biz mi fazla abartıyoruz.
  • quote:

Nuri bilge ceylan sayemde bedavadan reklam yapıyor Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna derler işte BZA izlemedim. Ama diğer filmleri bende öyle acı bir intiba bıraktıki sıkıldığım tüm filmlerin yönetmen ve prodüktör koltuğunda nuri'nin bir parmağı olup olmadığına bakar oldum.

Her emek verene saygı göstermek zorundasın. Herkes zorunda. Fakat her emek verenin ortaya çıkardığı sonucu beğenmeyebilirsin, aradaki fark bu. Bir insan bir şeyi beğenmeyebilir fakat onu beğenmedi diye saygısızlık etme hakkına sahip olamaz.

Asla ve asla reklam amacı gütmedim, yazımdan rahatça anlaşılıyor zaten. Bu sektörün için de olduğum için bazı şeyleri belirttim, içinde olmayanlar bunu anlaması zor. Dediğim gibi acımasızca eleştirmek değildir eleştirmenlik. Oturduğun yerden konuşmak kolay. Ayrıca konu film olunca yalnızca film yönetmenlerinden örnek verdim. Elbette 2 dk lık reklam için bile yönetmenler bir ton emek harcıyor. İşte bu devrede izleyici bazı şeyleri karıştırıyor. Beğenmediği şeye saydırıyor. Büyük saygısızlık. Halbuki olması gereken, beğenmediysen bunu saygı çerçevesi içerisinde belirtmendir. Ortada bir emek var çünkü.

• quote:

quote:

Her emek verene saygı göstermek zorundasın. Herkes zorunda. Fakat her emek verenin ortaya çıkardığı sonucu beğenmeyebilirsin, aradaki fark bu. Bir insan bir şeyi beğenmeyebilir fakat onu beğenmedi diye saygısızlık etme hakkına sahip olamaz.

Asla ve asla reklam amacı gütmedim, yazımdan rahatça anlaşılıyor zaten. Bu sektörün için de olduğum için bazı şeyleri belirttim, içinde olmayanlar bunu anlaması zor. Dediğim gibi acımasızca eleştirmek değildir eleştirmenlik. Oturduğun yerden konuşmak kolay. Ayrıca konu film olunca yalnızca film yönetmenlerinden örnek verdim. Elbette 2 dk lık reklam için bile yönetmenler bir ton emek harcıyor. İşte bu devrede izleyici bazı şeyleri karıştırıyor. Beğenmediği şeye saydırıyor. Büyük saygısızlık. Halbuki olması gereken, beğenmediysen bunu saygı çerçevesi içerisinde belirtmendir. Ortada bir emek var çünkü.

Biraz önce Paul aster ın açıklaması ile ilgili yorumları okuyordum. reporters without borders ın basın özgürlüğü sıralamasına göre türkiye 2011 de 148. sırada israil de 92. sırad imiş. toplam 179 ülke var listede. bir umut 2010 a baktım; orada 138. yiz. sonra alıntıladığım mesajı görünce yanlış şeye üzüldüğümü fark ettim. böyle bir zihniyetin genel kabul gördüğü toplumda ne çeşit bir basın özgürlüğü olacak ki? adam saygı göstermek zorundasın gibi bir cümle kuruyor. zorundalık var.. uymazsam yaptırımı ne acaba hapis falan mı? bu saygı maddesi imzaladığım hangi sözleşmede, mukavelede yer almış da bir zorunluluk doğmuş.. insanları ne düşüneceklerine, ne hissedeceklerine karar verme yetkisini kim sana vermiş de bize haberi uçurulmamış.. ben spielberg in yaptıklarını beğenmezsem ne olacak acaba hapis falan kurtarır mı o zaman yoksa illa idam şart mı olur..
    kimseye emrivaki ile saygı duymak zorunda değilim. o dediğin içsel bir şeydir, hak ettiğini düşünürsem duyarım veya duymam bu insan olmakla ilgili hakkım benim... senin icazetine kalmıyor o konu...

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

quote:

Biraz önce Paul aster ın açıklaması ile ilgili yorumları okuyordum. reporters without borders ın basın özgürlüğü sıralamasına göre türkiye 2011 de 148. sırada israil de 92. sırad imiş. toplam 179 ülke var listede. bir umut 2010 a baktım; orada 138. yiz. sonra alıntıladığım mesajı görünce yanlış şeye üzüldüğümü fark ettim. böyle bir zihniyetin genel kabul gördüğü toplumda ne çeşit bir basın özgürlüğü olacak ki? adam saygı göstermek zorundasın gibi bir cümle kuruyor. zorundalık var.. uymazsam yaptırımı ne acaba hapis falan mı? bu saygı maddesi imzaladığım hangi sözleşmede, mukavelede yer almış da bir zorunluluk doğmuş.. insanları ne düşüneceklerine, ne hissedeceklerine karar verme yetkisini kim sana vermiş de bize haberi uçurulmamış.. ben spielberg in yaptıklarını beğenmezsem ne olacak acaba hapis falan kurtarır mı o zaman yoksa illa idam şart mı olur..
    kimseye emrivaki ile saygı duymak zorunda değilim. o dediğin içsel bir şeydir, hak ettiğini düşünürsem duyarım veya duymam bu insan olmakla ilgili hakkım benim... senin icazetine kalmıyor o konu...

Bu konuyu daha fazla yıpratmayacağım. Şu ana kadar Konu dışı mesajlar gönderip yıprattığım için üzgünüm. Fakat söylediklerimin de arkasındayım daima da öyle olacağım. Derdi olan özele gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Bu tür filmleri sevmene sevindim.Ama 1 adaylık görünce gene sinirleniyorum elimde değil.

Alıntıları Göster
    Hakikaten bu saygı konusunda hiç bir zaman bir zorundalık hissetmedim. Eleştirme hakkım var yalnız ben eleştirimi yaparken kişisel egolarımı devre dışı bırakıyorum. Üstelik bu konuda ne kadar sert olursam olayım bazen aldırış etmiyorum çıkan haberlere veya olaylara. Tepkisizliğin bir savunma olduğunu insanların hissettiği yerler olması lazım ama bunu herkes anlamıyor işte.
    Misal dün ntv haberin facebook sayfasında madonna'nın yeni şarkısı internete sızdı haberi vardı. Yorum yaptım sonra başka biride yorum yapmış demiş ki "ntv gibi bir haber sitesinin madonna videolarını paylaşmasının ne gereği var daha önemli şeyler varken demiş" Hemen cevap verdim çünkü biri bu adama haddini bildirmeli. Dedim ki "NTV bir haber sitesi her türlü haberi paylaşabilir. Haberin yayın kuruluşuna göre seçilme lüksü yokturdur. Çünkü her haberin bir alıcısı vardır. Alıcı olan ilgilenir ilgilenmeyen başka haberlere bakar. Yani gelipte burda neden madonna videosu paylaşıyor ki diye boş laf kalabalığı yapmaz. Önemli vaktini bu habere yorum yaparak değerlendirmez"

Yani saçmalığı görüyormusunuz adam kendi kişisel algısına göre bir yayın kuruluşundan yüzsüzce istekte bulunuyor başkalarının duymak isteyeceği haberleri görmek istemiyor. Bu adamın görüşüne saygı duymak yerine haddini bildirmek daha uygun olurdu.

Herneyse yinede güzelce tartışabiliyoruz. Bir kaç gün önce kendi kendime burda oscar konuşuyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 2 Şubat 2012; 15:34:48 >

• quote:

quote:

Canım ciğerim güzel kardeşim benim ben sinemada tür ayırt etmem kaliteli olduğuna inandığım her türü severek izlerim. Sadece aksiyon veya sadece bilimkurgu veya sadece drama izleyen biri sinemadan tat alamaz. Benim önüme ziyafet sofrası seriliyor ben neden sadece köfte yiyip kalkayım?

Warrior aslında oscada daha fazla adaylık alabilirdi ama geçen seneki the fighter yüzünden biraz gölgelendiğini düşündüm. Çünkü tamamen olmasada senaryosunda gidişatta paralellikler var akademi biz bu filmi daha önce görmüştük demiştir yada ben öyle düşünüyorum. Mesela iki sene öncede inception'ın matrix ile benzeştiği için akademide itibar görmediğini düşünmüştüm. Yani senaryosu benim açımdan kusursuz olsada matrix'ten esinlenme olduğunu düşündüm yani bi özgünlük yok demiş olabilir akademi.

• Tom Cruise ile Tom Hanks de ödül verecekler arasında bu yıl. en iyi film ya da yönetmen gibi bir ödülü verirler büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

quote:

Canım ciğerim güzel kardeşim benim ben sinemada tür ayırt etmem kaliteli olduğuna inandığım her türü severek izlerim. Sadece aksiyon veya sadece bilimkurgu veya sadece drama izleyen biri sinemadan tat alamaz. Benim önüme ziyafet sofrası seriliyor ben neden sadece köfte yiyip kalkayım?

Warrior aslında oscada daha fazla adaylık alabilirdi ama geçen seneki the fighter yüzünden biraz gölgelendiğini düşündüm. Çünkü tamamen olmasada senaryosunda gidişatta paralellikler var akademi biz bu filmi daha önce görmüştük demiştir yada ben öyle düşünüyorum. Mesela iki sene öncede inception'ın matrix ile benzeştiği için akademide itibar görmediğini düşünmüştüm. Yani senaryosu benim açımdan kusursuz olsada matrix'ten esinlenme olduğunu düşündüm yani bi özgünlük yok demiş olabilir akademi.

Benzetmen güzel sevdim onun dışında yorumuna katılıyorum ama benzeşme olayı çok saçma basit bir örnek Rocky filmleri bu türde kuşkusuz en iyi yapım bence aksini söyleyen kişide görmem karşımda öte yandan Akademi'ye bakınca 1 dalda adaylık almış o da verilmemiş tamamen Oscar'ın ne düşündüğüyle ilgili benzeşmeyle olabilecek şey sanmıyorum eğer öyleyse hak eden filme haksızlık yapılmıyor mu? Şöyle ki filmler 70'li yıllara ait halen izlenebilirliğini halen koruyan bir yapım bu konudan hareket edersen bunu görmüş olursun benim görüşüm böyle.Kızmamak elde değil yapacak bir şey yok.

İlk başlarda sayfada kimse yoktu.Tartışma sayesinde ayakta şuan.

• Art Director Guild Award winners

Period Film
    HUGO Production Designer: Dante Ferretti

Fantasy Film
    HARRY POTTER AND THE DEATHLY
    HALLOWS PART 2 Production Designer: Stuart Craig

Contemporary Film
    THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO Production Designer: Donald Graham Burt

Sanat yönetmenleri derneği ödülleri sahiplerini buldu.
  • Şu ana kadar birkaç filmi izledim. Oscar töreninden önce birkaç senedir yaptığım gibi ilgimi çeken tüm kategorilerdeki aday filmleri izlemeyi düşünüyorum. Bana göre şu ana kadar izlediğim filmlerin puanlaması şöyle(noktaya takılmayın):

Moneyball - 8.8(FM'ye benzeyen yapısıyla çok hoşuma gitti, Jonah Hill'in Oscar adaylığı bana göre yanlış)

A Better Life - 6(Demián Bichir gerçekten çok iyi oynamış. Oscar'ı kazanacak bir performans değil bence ama adaylık güzel bir olay)

Beginners - 9.2(7.2 puanı var IMDB'de, bu puanı normal karşılıyorum fakat ben muhteşem buldum filmi)

Warrior - 8.6(Nick Nolte harika oynamış, ben bu tarz dövüş-boks vs. filmleri sevmem ama bu film cidden olmuş)

Bridesmaids - 8.5(İnanılmaz komik bir film, izlediğim en komik filmler arasında)

Midnight in Paris - 8(Woody Allen'ın Oscar adaylığına çok sevindim, yıllardır alsa diye bekliyordum hep yönetmenlik dalında, film ise eğlenceli olmuş)

The Tree of Life - 6.7(Dürüst olmak gerekirse çok net anladığımı sanmıyorum filmi, fakat baba-oğul sahneleri hoşuma gitti. Birkaç yorum okuyunca az çok bir şeyler oturdu ama yine de çok iyi bir film değil bana kalırsa)

The Help - 7.3(The Help güzel bir film, oyunculuk olarak inanılmaz bir kadro var fakat ben Octavia Spencer'ın oyunculuğunu abartılı(overacting) buldum. Büyük ihtimalle Oscar'ı alacak Golden Globe ve Screen Actors Guild ödülünü aldı ama keşke başkası alsa şu Oscar'ı)

Tinker Tailor Soldier Spy - 7.8(Gary Oldman'ın adaylığına çok sevindim, genelde bu tarz filmlere adaylık verilmez yardımcı rol dışında ama güzel bir karar olmuş, çok kaliteli bir oyuncu kadrosu var ayrıca)

The Descendants, The Artist ve Hugo'yu(hala sinemalarda mı emin değilim) sinemada izlemeyi düşünüyorum. Bir de oyunculuk konusunda izlediklerim arasında sıralama yapayım:

En İyi Aktör

Demián Bichir for A Better Life (2011) - 8.7

George Clooney for The Descendants (2011)

Jean Dujardin for The Artist (2011)

Gary Oldman for Tinker Tailor Soldier Spy (2011) 8.2

Brad Pitt for Moneyball (2011) - 8.9

En iyi Aktris

Sadece Viola Davis'i izledim. Bu kadın inanılmaz bir oyuncu gerçekten. Meryl Streep ya da Viola Davis alacak gibi duruyor. Meryl Streep'i henüz izlemedim ama Viola Davis alsa çok mutlu olurum çünkü o kadar abartısız ve iyi bir oyunculuğu var ki.

En iyi Yardımcı Aktör

Kenneth Branagh for My Week with Marilyn (2011)

Jonah Hill for Moneyball (2011) - 7.5

Nick Nolte for Warrior (2011) - 9.5

Christopher Plummer for Beginners (2010) - 9

Max von Sydow for Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

En İyi Yardımcı Aktris

Best Performance by an Actress in a Supporting Role
    Nominees:

Bérénice Bejo for The Artist (2011)

Jessica Chastain for The Help (2011) - 8.8

Melissa McCarthy for Bridesmaids (2011) - 9

Janet McTeer for Albert Nobbs (2011)

Octavia Spencer for The Help (2011) 6.5 (Octavia Spencer Oscar'ı alacak büyük ihtimalle ama aynı filmdeki Bryce Dallas Howard çok daha iyi oynamış bana kalırsa, onun Oscar adaylığını görmek çok güzel olurdu. Daha önce de dediğim gibi her sahnede çok abartılı mimikler vardı Spencer'da, çok yapmacık geldi bana.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 7 Şubat 2012; 18:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Beginners - 9.2(7.2 puanı var IMDB'de, bu puanı normal karşılıyorum fakat ben muhteşem buldum filmi)

Warrior - 8.6(Nick Nolte harika oynamış, ben bu tarz dövüş-boks vs. filmleri sevmem ama bu film cidden olmuş)

Bridesmaids - 8.5(İnanılmaz komik bir film, izlediğim en komik filmler arasında)

Midnight in Paris - 8(Woody Allen'ın Oscar adaylığına çok sevindim, yıllardır alsa diye bekliyordum hep yönetmenlik dalında, film ise eğlenceli olmuş)

The Tree of Life - 6.7(Dürüst olmak gerekirse çok net anladığımı sanmıyorum filmi, fakat baba-oğul sahneleri hoşuma gitti. Birkaç yorum okuyunca az çok bir şeyler oturdu ama yine de çok iyi bir film değil bana kalırsa)

The Help - 7.3(The Help güzel bir film, oyunculuk olarak inanılmaz bir kadro var fakat ben Octavia Spencer'ın oyunculuğunu abartılı(overacting) buldum. Büyük ihtimalle Oscar'ı alacak Golden Globe ve Screen Actors Guild ödülünü aldı ama keşke başkası alsa şu Oscar'ı)

İtiraf edeyim benim bu sene en beğendiğim filmler arasında kesinlikle ilk 5 de yer alacak bir film beginners. Kesinlikle keşfedilmesi gereken gizli bir hazine gibi filmin kurgusu mükemmeldi. Resimlerle o zamanki yaşanılan hayatın tasvirini çok çok orginal buldum. Kusursuz bir senaryosu var bence the tree of life yerine oscar adaylığı almasını isterdim.

Warrior konusunda dediklerine katılıyorum pek iddialı değil ama izleyiciyi memnun edecek bir film. Finalide harkuladeydi.

Bridesmaids kesinlikle çok komikti son yıllarda izleyip çok çok güldüğüm tek film. The hangover ile ciddi ciddi kapışır ama kadınlarınki daha komedi olmuş çünkü yaptıkları şeyler çok doğal güldürmek için uğraşılmamış sanki senarist eline kağıdı kalemi almış içinden ne geçiyorsa yazıvermiş. Uçak sahnesine hala gülüyorum aklıma geldikçe Birde polis sevgilisinin dikkatini çekmek için yaptığı saçmalıklara

The tree of life deneysel bir çalışma olmuş. Açıkcası bende anlamadım, yaşadıkları hayattan hoşnutsuz bir ailenin yardım çığlıkları gibi geldi bana. En saf ve en doğal haliyle. Dünyanın varoluş sürecinin filme adapte edilmesindeki amacıda anlamadım. Acaba siz hala yaşadığınız gezegende birbirinizle iletişim kurmaktan yoksun birer hayvansınız mı demek istiyor yönetmen?

The help çok başarılı bir filmdi. Adaylık almasıda benim açımdan iyi oldu. Octavia spencer senaryo gereği öyle biri olmak için zorlanmış sanki. Viola davis'in oynadığı rolle onun rolü arasında çok farklı bir karakter ayrımı var. Biri deli diğeri daha soğukkanlı ve sakin. Günümüzde öyle kadınlar var cidden. Ödülü çok büyük ihtimalle alacak ama ben melissa mc carty'nin almasını daha çok isterdim çok güldürdü beni o kadın ya Köpekleri kamyonetine doldurduğu sahne ile lavaboya oturduğu sahnede çok güldüm.

Oyuncular konusunda viola davis hakkında söylediklerine katılıyorum muhteşem bir oyuncu bu kadar doğal ve samimi olamaz bir insan. Ama bir yandan da meryl streep var 16 kez aday olmuş son 30 yıldır oscar alamamış belki verebilirler. Ama SAG'ı viola aldı.

Erkek oyuncu dalında ise yarış george clonney ile jean dujardin arasında kıyasıya kapışma var. İkisinden biri alırsa sürpriz olmayacak asıl sürpriz bu ikisi dışında özellikle brad pitt alırsa yaşanır.

• Bu yıl oscara aday olan 24 kategorideki bütün adayların hatıra fotoğrafı yayınlandı. Kendimi bir yere montajlamak istiyorum bende

• Sanat Yönetmenliğinde kim alır sizce ? 1-2 blogta baktımta seçim yapmak zor diye görüşler gördüm.(Hugo ve HP7)
  • quote:

Bu yıl oscara aday olan 24 kategorideki bütün adayların hatıra fotoğrafı yayınlandı. Kendimi bir yere montajlamak istiyorum bende

Terrence Malick'i görebildin mi hocam?

• Bir iki herif gördümde omu bilmiyom sakallarını kesmişse o olabilir yada gelmemiş olabilir o genelde eksik olmaz bu kadrolar provalara bile gelir bütün adaylar.

Sanat yönetmenliği kategorisinde bende hugo ve HP7 arasında kararsızım. Şuan için hugo bir adım önde ama yinede değişebilir bu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.