Bildirim
84 Level TH9 ganimet için en iyi kupa aralığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1650 1950 arasi takiliyorum ben genelde yani Altin 2ve 1 de. az mailet istiyorsan okcu barbar goblin falan takilacaksin mecbur yoksa devli ordu 100k yi geciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500-1700 arası
benim ordu şöyle, zor köylere girebilmek için.
20 dev (seviye 6)
6 bombacı (seviye 5)
12 büyücü (seviye 5)
60 okçu (seviye 6)
maliyet: 140.000 iksir -
84 lvlm k.b 9 1400 - 1600 arası ganımet çok iyi çokta Çerez adam var kara ıksırle fena degıl
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Barcing miydi neydi hatirlamiomda
Ben kb 8 im altin 3 de takiliyoeum
3 dew
5 kirici
100 okcu
60 barbar
15 goblin
45 kusur k tutyor aldigim 250 300 bin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
200k-200k altı köylere girmiyorum, kışlaları hızlandırıp 2 saat içersinde 2,5-3,5m arası altın kasabiliyorum, iksir değişiyor. -
Th9 da ben 1400-1500 kupa aralığında taklıyordum güzel ganimet alıyordum taki th 10 yapamana kadar 10 yapınca 1600 de güzel di ama bu aralar çıkmıyor nedense.
Bence farklı askerlerle dalıp iksirini heba etme barbar okcu tavsiyemdir.Kupanın önemi yoksa. -
şu an seviyeler nasıl 5 yılda kaç seviye yükseldiniz ya da oyunu mu bıraktınız -
Hocam o yıllar oldu valla bırakalı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X