ya da silver iii falan PM te gelin 25 level veririm üstüne
bana da lazım
Hiç mi emeğe saygınız yok sizin?
20 tl paypala birakirim silver 2 dukkanima bakin
up
Emege yazik lan 30 level xp boostsuz acayip ugrastiriyor deli gibi oynasan 3 hafta falan suruyor. Yaziktir la.
up
quote:
Orijinalden alıntı: okaliptus94
Emege yazik lan 30 level xp boostsuz acayip ugrastiriyor deli gibi oynasan 3 hafta falan suruyor. Yaziktir la.
Oha. 3 hafta mı Ben mayısın sonlarından beri oynuyorum hala 21im
up
olsa satmam. 30 kasmak zor bost dısında
satma low bende almiyorum iki tane 25 var
boş muhabbet blok.
Gunde 10-15 oyun falan atarsan olursun kardesim en zor botlarla 30 dakika oyun oyna 25 den sonra da normal atarsin 3 hafta suruyor ama manyak gibi oynamak lazim.
quote:
Gunde 10-15 oyun falan atarsan olursun kardesim en zor botlarla 30 dakika oyun oyna 25 den sonra da normal atarsin 3 hafta suruyor ama manyak gibi oynamak lazim.
Günde 10 115 oyun dediğin 8-9 saate denk gelir Bunun için oldukça işsiz ve hasta olmak lazım
5_8 saat arasi olur hocam. Evet issizken gecen sene bunu yapmistim zaten dedigim gibi bos bi hareket hic geregi yok yavas yavas oynamak en guzeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Six_Strings
quote:
Günde 10 115 oyun dediğin 8-9 saate denk gelir Bunun için oldukça işsiz ve hasta olmak lazım
Alıntıları Göster
1350 ye gold 5 veririm bro ilgilenırsen oyle kasmıstım ...
quote:
Orijinalden alıntı: smuser123
1350 ye gold 5 veririm bro ilgilenırsen oyle kasmıstım ...
özel gel hocam
840 rp ye unranked hesabı sana kım verıcek bi mantıklı olsana,emege saygınız bu kadar mı
quote:
Orijinalden alıntı: Zaguel X
840 rp ye unranked hesabı sana kım verıcek bi mantıklı olsana,emege saygınız bu kadar mı
En az 50 lira beleşçiye bak.
840 RP vermem hayatta ama kazik yicegimi bile bile alacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme