Şimdi Ara

842 TL SanDisk Ultra NVMe 3D 1TB 2400MB-1950MB/s M.2 SSD SDSSDH3N-1T00-G25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sandisk ultra 792 liraya geliyor axess kartla. Daha önce 842 dolaylarına düşmüş amazonda, bence garanti kampanyalarıyla falan aynı fiyata amazondan almak daha doğru olabilir. Şuan aynı satıcı satıyor, 899'a koymuş gibi görünüyor ama amazon kendi stoğundakileri 842 ye satıyor sanırım.

• 818 TL ye gelmişti bana Amazon dan world kampanyasıyla.tavsiye ederim samsunga güzel alternatif.isinma sorunu yok yük altında 42dereceye çıktı.m2 yuvası ekran kartının altında.tek dezavantaji dram yok.aldim işletim kurdum oyun doldurdum.hizi şöyle. 842 TL SanDisk Ultra NVMe 3D 1TB 2400MB-1950MB/s M.2 SSD SDSSDH3N-1T00-G25
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    NVMe SSD'lerde DRAM olmaması önemsenecek derecede performans düşüklüğüne neden olmuyor, SATA SSD'lerde ise performans devamlılığı için oldukça önemli. SATA SSD fiyatına TLC NAND kullanan NVMe SSD alınabiliyorsa çok da düşünmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 14 Mart 2021; 22:0:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doldurmazsaniz sorun olmuyor.bir TB SSD için yaklaşık 50-100 GB gibi bir alan bırakırsanız pek sıkıntı olmuyormuş bu modelde. sistemim de bir 5 yıllık Sandisk var hala 500 MB/s takılıyor.ssd sağlığı yüzde 95 görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

818 TL ye gelmişti bana Amazon dan world kampanyasıyla.tavsiye ederim samsunga güzel alternatif.isinma sorunu yok yük altında 42dereceye çıktı.m2 yuvası ekran kartının altında.tek dezavantaji dram yok.aldim işletim kurdum oyun doldurdum.hizi şöyle.

oyunlarda sata ile açılış hızı farkı var mı

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni gibi geldi zaten testlerde de böyleydi.warzone oynuyordum sata da.bunda da aynısı oynuyorum pek değişiklik olmadı.tabi harddiskte anno1800 Total War ve assassins Creed valhalla onlar uçtu tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 885 diyor sandisk için artmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 15 Mart 2021; 0:53:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.