Şimdi Ara

85.000 TL ye az yakan SUV araç tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85.000 TL bütçem var ve az yakan otomatik suv araçlara bakıyorum. Daha çok şehir içi kullanacağım, ancak uzun yolda da sık kullanacağım için konfor ve yakıt tüketimi konusunda beni üzmeyecek bir araç bakıyorum. Tercihim dizel otomatikler ancak performansını çok düşürmediği sürece LPG li araçlarda olabilir. Ne önerirsiniz ?

Not: Kia Sportage 1.6 LPG li otomatik araçlar çok iyi görünüyor.Kia Sportage LPG olmadan çok yakıyor diye biliyorum. Kia Sportage Otomatik LPG li kullanan varsa araç hakkında bilgi verirse sevinirim.

• lpgden uzak dur bence . 85k verip bir de lpg ile uğraşmak saçma olur .
    dizel az yakan suvlar . juke,qq,duster . hem az yaksın hemde iyi kaçsın istiyorsan 1.5 dci den şaşma bence
  • Kia Sportage 1.6 otomatik çok yakar 1.6 güçsüz motor ile kasayı yürütemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

Kia Sportage 1.6 otomatik çok yakar 1.6 güçsüz motor ile kasayı yürütemiyor.
    Beni tedirgin edende bu. Yorumlarda genel olarak çok yakacağını yazmışlar. LPG li Kia Sportage iyi bir alternatif değil galiba. İlanlara baktığımda da hep aynı ilanlar duruyor. Ağır satılan bir araç sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

lpgden uzak dur bence . 85k verip bir de lpg ile uğraşmak saçma olur .
    dizel az yakan suvlar . juke,qq,duster . hem az yaksın hemde iyi kaçsın istiyorsan 1.5 dci den şaşma bence
    mantıklı.. yeni dusterlar çok iyi görünüyor. Konfor sıkıntısı yaşatmayacağını bilsem dizel otomatik duster en iyi alternatif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.