Şimdi Ara

85&75 inç tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 75 veya 85 inç farketmez iki tv arasında kaldım daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.

tcl 85c855

Samsung 85qn85c

bu İki tv arasından hangisini seçmeliyim veya başka hangi tvleri önerirsiniz 4m izleme mesafesi olacak subwoofer kendim alabilirim. Ps5 ve film için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TV izlerken doğal renkler mi görmek istersin yoksa parlak renkler mi? 4m için 55 yeterli, 65 büyük, 75 ekstra büyük, 85 ultra büyük.

• Merhaba bu iki cihaz arasında seçim yapmak pek mantıklı değil bence

çünkü c855 şuanda tcl'nin 4k mini led deki pro modeli, ancak bu model zannedersem Türkiye ye artık girmiyor , ondan dolayı fiyatı aşırı pahalı

Diğer yandan Samsung qn85,samsungun Miniled deki alt modeli ve tlc deki karşılığı c755

Benim size tavsiyem, Samsung un en iyi 4K Mini led i olan (PRO)QN90 modeli ve C855 muadili,(ama aşırı pahalılığı nedeniyle şuan c855 alınmaz)

benim de kullandığım, 4K QN90 şuan Türkiye piyasasının en iyi Mini led TV si

• izmirden kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, fiyatı aşırı artmış acaba stokları yenilenir mi? Sizin söylediğiniz Samsung’a bakacağım

• byzuhaha06 B kullanıcısına yanıt

Merhaba, öncelikle şunu belirteyim tcl ürünlerinin kalitesini bilmiyorum, ama tcl marka TV 'ler YURTDIŞINDA gerçekten ucuz, ancak Türkiye ye geldikleri zaman gördüğüm kadarıyla(nedense) en az yurtdışına göre %100 artmış durumda

tcl markası PRO sınıfına giren kaliteli ürünlerini getirmiyor. misal:(eskiden beri)c855 85' c855 98' ve x925 85' modelleri

hehe gelen bir model ürün var, o da 1000.000 cuk

Bu arada benimde 2 yıldır kullandığım(55 modeli)QN90 modeli çok iyi, 4K için Türkiye'de şuan Miniled sınıfında en iyi

Aşağıya link bırakıyorum, burada SADECE QN90D(2024 model) modelinin GERÇEK kullanıcı yorumlarını bulabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-qn90d-kullanicilar-kulubu--159375300

• Selamlar piyasada c855 ayarinda bir tv yoktur. Qn85 o tv ile kıyaslanamaz. Passat ile polo karşılaştırması gibi olur. C855 in bir alti olan c755 , qn90 ve qn95 den iyi bir tv dir. Qn85 tco c745 in bile altinda bir tv dir. Burada samsung satıcısınin sahte hesaplarına inanmayın. Dediklerimi gidip bir teknoloji manasında test edebilirsiniz. 85c755 turkiye gelmedi. Ana 85c755 su an piyasada vd alınabilecek en iyi tv lerden biridir

• Bir şeyi merak ediyorum, hangi hesaplar sahte,

Bu formda(özelliklede formun bu bölümünde) çok meşhur bir söz, insan merak etmiyor değil,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhabalar ben size 2.5 aydir kullandigim Tcl 98P755 i tavsiye edebilirim.

2.5 aydır fiyatı artmayan tek Tv diyebilrim.

Ekran büyüklüğü ve donanımin ile tam bir F/P Tv si diyebilrim.

Suan 93 bine satılıyor. 144 hiz, VRR var, dicret Led Tv.ses özellikleri çok iyi. Film izlerken ev sinema salonuna maç izlerken stadyuma dönüyor. O biçim yani

Uydu yayınları uspcaling ile bir harika. Ben 3 metreden izliyorum hiç bir sorun yok.

Sizi gayet tatmin edeceğini düşünüyorum.

Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

85&75 inç tv önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 31 Ocak 2025; 0:57:18 >

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış sonuca varmişsiniz.

Tcl 98P755 i 3 metreden izliyorum ve hiç bir sıkıntı yok.

Hatta Samsung bile sayfasında 3 metreden rahat izlenebilir demiş 98 " ler için.

Ayrica uydu yayınları uspcaling ile bir harika gözüküyor.

• Gerçek kullanıcı paylaşımları

https://forum.donanimhaber.com/samsung-qn90d-kullanicilar-kulubu--159375300

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

İzlenemez ya da sıkıntı olur demedim :) Normal bir kullanıcı için ölçüleri belirttim. Dev ekran isteyen bir kişi 2 metreden 100 inch TV de izleyebilir elbette. Bir çok TV markasının satışını yapmış ve kullanıcı geri bildirimlerini almış biri olarak söylüyorum.

• Hocam Hayırlı olsun şimdiden, umarım kafanızdaki soru işaretlerini çözersiniz.

İnsanlar bu TV'ler için ciddi emek veriyor, bu yüzden şahsi fikrim Çinli markalardan uzak durmanız yönünde.

Bana göre TV dediğin LG - Samsung - Sony'dir. Bu Benim kişisel ve değişmez fikrim.

Samsung QN85 bence bu modeller arasında en iyi seçenek, MiniLED olması da artı bir özellik. Bu arada, hafta sonları LG'nin sitesinde güzel indirimler

denk gelebiliyor, göz atmanızı öneririm.

En iyi seçimi yapmanız dileğiyle, Kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 31 Ocak 2025; 11:50:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.