Şimdi Ara

850 lira bütçem var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

S4 al.

850ye s4 yok bu bir adam ne sormuş sen ne demişsin.

Gözünü biraz açarsan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-850-liraya-tr-cikisli-garantili-sorunsuz-samsung-s4-173899939/detay

bana 0ını bul 2. eliyle gelme adam 0 alıcak dünkü bebe bana burda posta koyuyo hey allahım

• Sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

S4 al.

850ye s4 yok bu bir adam ne sormuş sen ne demişsin.

Gözünü biraz açarsan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-850-liraya-tr-cikisli-garantili-sorunsuz-samsung-s4-173899939/detay

bana 0ını bul 2. eliyle gelme adam 0 alıcak dünkü bebe bana burda posta koyuyo hey allahım

Dünkü bebe dediğin kişiyi tanımıyorsun bu 1. 2incisi benim bildiğim posta başka birilerine koyulur, sende kendini o keseye mi koyuyorsun. O zaman sıkıntı yok. Hadi şimdi işine bak.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    değerini sonradan anlayacaklar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

değerini sonradan anlayacaklar hocam

Aslinda bir vefa yada deger beklentisinde degilim,sana uyuz oluordum ama hakli ciktin lanet olsun gmdye,hocam keske sizi dinleseydik vb pm atanlarda var..

Beni bosver sonradan anlayacaklari su olacak,700lira meger ne buyuk paraymis bu telefon icin,yada gidip adam.gibi cihaz almadik kazigin eliti kacti simdi pismanliklari.

En hakiki yorum,ne benim elestirimnede baskasinin gmdyi pohpohlamasi..

En hakiki yorumu yolu telpa servise dusunce anlayacaklar.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    senin yorumlarin gercekten cok dogru kim ne derse desin sen haklisin sonuna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Welc

senin yorumlarin gercekten cok dogru kim ne derse desin sen haklisin sonuna kadar

Tesekkur ederım..

vaktım el verdıkce mılletın parasını boyle fason cihazlara kaptırmaması adına uyarıyorum..

kımının hosuna gıdıyor,kımının zoruna.
  • çöp ekranlı sony öneren troll fanboylara itibar etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Tesekkur ederım..

vaktım el verdıkce mılletın parasını boyle fason cihazlara kaptırmaması adına uyarıyorum..

zoruna gidenlerin kim olduklarini biliyoruz.. bazi insanlar gercekten kör olabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Tesekkur ederım..

zoruna gidenlerin kim olduklarini biliyoruz.. bazi insanlar gercekten kör olabiliyor

Ilk akilli cihazi copcovery olanlar,fanboylari,zaten pekte anlamadigi icin alanlar,tamamen masum iyi sanip alanlar,memnun olanlar,bin pisman olanlar var tabiki..

Kimi aldim pismanim almam diyor,bu kimilerden sirf bende yuzlerce ss var,ama yinede zoruna giden hac gormus vampir tepkisi verende var.

Yoo ben cok memnunum demek dururken hirs ve agresif yapiolar neden..

Sanki birseyler bazi sorunlar bilinmesin duyulmasin gizli kalsin istermis gibi..

Kendileride bilio aslind buyuk cogunluk ama islrine gelmiyor sonrada vay efendim = mesaji geldi cihazim kapandi.

4kisiye ofis tutup arge yerine bu çocukları koyarsan 6ay bu hafta az sonra diye diye guncelleme beklersin,oda yari turkce yari ingilizce olur

• Gmd den lumia 1320 ye geçtim. Tavsiye ederim. Çok memnunum.
  • Bi sure dabha beklersen xiaomi turkiyeye giris yapicak. Mi4 modelini alirsan kesinlikle pisman olmazsin. Mi3 zaten gecen sene dunyanin en hizli androidiydi.Arayuzuyle efsane bi firma xiaomi. Bi GMyi ben hic sevmiyorum yaptiklari resmen uckagitcilik forumda bilen biliyor zaten. GMden uzak durmaya calis.

Xiaomi'yi birz arastir derim

• o fiyata s4 alınır
  • sıfır s 4 varsa söyleyin ben de alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sıfır s 4 varsa söyleyin ben de alacağım

2.el olarak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.