Şimdi Ara

850 lira bütçem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon almak istiyorum general mobile discovery 2 almayı planlıyorum sizce hata yapmış olurmuyum sizce hangi telefonu almalıyım pişman olmamak için

• Al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 al.
  • Discovery 2 al pisman olmazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence discoveryi 2 için acele etme bekle Biraz kullanıcı yorumlarına bak.

• Nexus 5 düşündün mü hiç eger bir.miktar daha sikabilirsen kendini nexus 5 en iyi secim olacaktir bence.

• Merhaba, sizi neredeyse General Mobile ile ilgili her konuda görüyorum, mesajlarınızın çoğu da olumsuz. Ama bir şey demeyeceğim, haklısınız veya değilsiniz önemli değil, bunun hakkında da konuşmayacağım.

Bu konuda Sony Xperia SP modelini önermişsiniz. Bunu yaparken de daha satışa sürülmemiş bir telefonu, "dıscoverylerden uzak durun servısı berbat zaten" gerekçesiyle önermemişsiniz. GMD2, sp'den daha iyi bir cihaz ve daha ucuz olmasına rağmen, sanki diğer telefon markalarının servisi mükemmelmiş gibi, sanki telpa'ya işi düşen herkes pişman oluyormuş gibi konuşuyorsunuz. Forumda servisten memnun olanlar da var, ayrıca çoğu kişi son dönemlerde Telpa'nın kendini geliştirdiğini yazıyor. Şimdi ben buraya Sony'nin servisi ile ilgili şikayetleri atsam ve desem ki "xperia'lardan uzak durun servisi berbat zaten", bu bir yanlış yönlendirme olmaz mı? Bakmak isterseniz burada yeterince şikayet bulunmakta;http://www.sikayetvar.com/firma/detay/sony-mobile . Bir telefondan servisi kötü diye vazgeçilmez. Bana hakkında şikayet olmayan bir teknik servis söyleyin lütfen, sizin kullandığınız Lg hakkında bile yüzlerce şikayet var. Telpa daha iyi demiyorum, yanlış anlamayın, örnek sadece. Daha çıkmamış bir telefon hakkında bu kadar ön yargı fazla ama.

Konuyu açan arkadaşa önerim; GMD2 göründüğü üzere gayet güzel bir cihaz, ama benim tavsiyem çıktıktan sonra biraz bekle, yorumları, incelemeleri oku ve kafana yatarsa al. Her yeni çıkacak telefon için geçerlidir bu. Eğer istemezsen Xiaomi, Oppo, Zopo gibi firmalar yakında Türkiye'de satışa başlayacak, onları da bekleyebilirsin, hatta Zopo satış yapıyor diye biliyorum. Başka öneri istersen; Lg l90 veya g2 mini, Samsung Galaxy Grand 2, Sony Xperia ZR veya steve'in önerdiği SP veya xperia L, Casper Via A6108, Samsung s4 mini, Nexus 4, biraz bütçeyi arttırırsan G2, Nexus 5 falan bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alcatel idol x+ in aynisi zaten cihaz yorumlarina bakip biraz bilgi sahibi olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Merhaba, sizi neredeyse General Mobile ile ilgili her konuda görüyorum, mesajlarınızın çoğu da olumsuz. Ama bir şey demeyeceğim, haklısınız veya değilsiniz önemli değil, bunun hakkında da konuşmayacağım.

Bu konuda Sony Xperia SP modelini önermişsiniz. Bunu yaparken de daha satışa sürülmemiş bir telefonu, "dıscoverylerden uzak durun servısı berbat zaten" gerekçesiyle önermemişsiniz. GMD2, sp'den daha iyi bir cihaz ve daha ucuz olmasına rağmen, sanki diğer telefon markalarının servisi mükemmelmiş gibi, sanki telpa'ya işi düşen herkes pişman oluyormuş gibi konuşuyorsunuz. Forumda servisten memnun olanlar da var, ayrıca çoğu kişi son dönemlerde Telpa'nın kendini geliştirdiğini yazıyor. Şimdi ben buraya Sony'nin servisi ile ilgili şikayetleri atsam ve desem ki "xperia'lardan uzak durun servisi berbat zaten", bu bir yanlış yönlendirme olmaz mı? Bakmak isterseniz burada yeterince şikayet bulunmakta;http://www.sikayetvar.com/firma/detay/sony-mobile . Bir telefondan servisi kötü diye vazgeçilmez. Bana hakkında şikayet olmayan bir teknik servis söyleyin lütfen, sizin kullandığınız Lg hakkında bile yüzlerce şikayet var. Telpa daha iyi demiyorum, yanlış anlamayın, örnek sadece. Daha çıkmamış bir telefon hakkında bu kadar ön yargı fazla ama.

Konuyu açan arkadaşa önerim; GMD2 göründüğü üzere gayet güzel bir cihaz, ama benim tavsiyem çıktıktan sonra biraz bekle, yorumları, incelemeleri oku ve kafana yatarsa al. Her yeni çıkacak telefon için geçerlidir bu. Eğer istemezsen Xiaomi, Oppo, Zopo gibi firmalar yakında Türkiye'de satışa başlayacak, onları da bekleyebilirsin, hatta Zopo satış yapıyor diye biliyorum. Başka öneri istersen; Lg l90 veya g2 mini, Samsung Galaxy Grand 2, Sony Xperia ZR veya steve'in önerdiği SP veya xperia L, Casper Via A6108, Samsung s4 mini, Nexus 4, biraz bütçeyi arttırırsan G2, Nexus 5 falan bakabilirsin.

Siradan cevaplayayim...

@ oncelikle sikintisiz servis olmaz haklisiniz,ama bircok modele bakan ve daha cok onceden beri cihaz satan sonynin sikayetleri hatta baksaniza det bazinda beki faha coktur ama oran olarak degildir.

@ sikayet edilen sony servisinde %99 kullanici hatasi denildigi diye kullanici sikayet ediyor,ama sony servisi telpa gibi ips ekranli cihazinparcasini lcd ekranla degsitirmek gibi ucuz bir cakalliga basvurmuyor.

@ guvenilir marka babinda sony yada htc yada lg hicbir zaman ips ekran diye kutusunda ips yazan bir urun satip icindeki telefon lcd ekran cikan bir urun satmiyor.

@ sonyde hic okumafim denk gelmedim,servise tamire verilmis bir cihazi kaybetsinle

@ cikmamis cihaz elestirdigimi elestirmissiniz,ilk basta hakli olaxaginiz geliyor ama ben cihazi degil bakan servis yine telpa fiye onermiyorum gmd2yi cunku servis telpa

@Tecrube,arge butcesi,kadrosu illerdeki servis noktalari olarakta gmd cokcok zayif bunuda bilmei kullanici kargoyla tokattan buraya cihaz yollayan magdurlari okudum

@Kendine ait birseyi olmafan tamamrn blu ya bagli bir sirket guncellemede onara bagli,tamam.olsun.diyelim ama subattan.beri bu hafta az sonra cok yakinda diye diye temmuzda veren bir firma yonetiminden bahsediyoruz.

@Cidden daha ornek vermek isterim emeginize saygi cevap olsun ama gmd icin yaktigim su kaloriye bile aciyorum bu sicakta ustelik mobilden.

Benim fikrim fason cin cihazidir tvdeki satilan cakmalar gibi gm d casper trident dark hepsi coptur,donem furyasidir.

Donanim toplamakla olmaz olsa casprr asusun hpnin cok otesinde olurdu bugun,ama millrtimiz brosurdeki sayisal degerlere bakip olculeneyen yazilamayan kakiteyi pas geciyor.

Genelde 4vyada 5 mm pcb kullanilan cihazlar varken gmd 2.5mm pcb kullaniyor ve soket pert oluyot 3ayda.

Daha cok ornek var bende ss lerin sadece cok azini paylasiorum forumda..

Iyi forumlar..

• eğer wp istersen lumia 1320 tam senlik
  • Discovery 2 al bence de

• Ben de cevaplamaya çalışayım, bazı maddelerde haklısınız onu inkar etmeyeceğim.

@ General Mobile hakkında şikayet oranı daha fazladır, ama kullanıcı sayısı arttıkça bu oran da artar. Gmd ilk çıktığı zaman patlama yaptı, dolayısıyla şikayetler de tavan yaptı. Ama kullanıcı/şikayet veya kullanıcı/memnuniyet oranına bakarsak sony'den veya diğer firmalardan aşırı bir farkı olacağını sanmıyorum.

@ Her konu hakkında şikayet var, %99 abartı olmuş ama %40-50 olabilir. Ekran olayında; jelatin, parlaklık, ips ekranlarda sık görülen ips glow gibi etmenleri göz önünde bulundurmadan atıp tutanlar da var. Ama atılan bazı video ve fotoğrafları gördüm. Bu tamamen telpa'nın ve gm'nin suçu, ama şikayet eden kullanıcılar neden haklarını aramıyorlar merak ediyorum, benim başıma gelse dava ederim hemen. Ayrıca sony şikayetlerinde telefon değişimi sırasında alt model ve bozuk telefon gönderildiğine dair şikayetler de var, hiçbir servis kusursuz değil.

@ Yine Sony üzerinden örnek vereyim, su geçirmez denilerek reklamları yapılan telefonların su geçirdiğine dair onlarca şikayet var, benzer bir şey değil midir?

@ O olayı duymadım, eğer haklıysanız buna diyecek bir şeyim yok, konu linki atarsanız sevinirim.

@ Ben de yazımda o ifadenize değindim zaten, gmd2'yle sp'yi karşılaştırmam eklemeydi sadece

@http://www.telpa.com/bayi/?sehir=60 / Tokat'ta 17 tane bayii olmasına rağmen neden kargolamış bu mağdur kişi? Aslında çoğu firmanın Türkiye'nin büyük şehirler haricinde servisi yetersiz, parça bulunmuyor veya eleman yok, bu sorun sadece Telpa'ya ait değil. Ama kendilerini geliştirmeliler tabi ki.

Ben de daha uzun yazmak isterdim ama şu an müsait değilim, daha sonra her türlü argümanınıza yorum yapabilirim. Sizin haklı olduğunuz yerlerde kabul ediyorum, hakaret boyutuna ulaşmadan her zaman tartışabiliriz

Not ekleyeyim bir de: Benim buradaki amacım Gm'yi övmek değil de, olabildiğince objektif yaklaşmak. Dediğim gibi haklıysanız haklısınız diyorum. Bir telefonu veya markayı ölümüne savunanlar, yanlışlarını görmezden gelenlerden nefret ederim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Ben de cevaplamaya çalışayım, bazı maddelerde haklısınız onu inkar etmeyeceğim.

@ General Mobile hakkında şikayet oranı daha fazladır, ama kullanıcı sayısı arttıkça bu oran da artar. Gmd ilk çıktığı zaman patlama yaptı, dolayısıyla şikayetler de tavan yaptı. Ama kullanıcı/şikayet veya kullanıcı/memnuniyet oranına bakarsak sony'den veya diğer firmalardan aşırı bir farkı olacağını sanmıyorum.

@ Her konu hakkında şikayet var, %99 abartı olmuş ama %40-50 olabilir. Ekran olayında; jelatin, parlaklık, ips ekranlarda sık görülen ips glow gibi etmenleri göz önünde bulundurmadan atıp tutanlar da var. Ama atılan bazı video ve fotoğrafları gördüm. Bu tamamen telpa'nın ve gm'nin suçu, ama şikayet eden kullanıcılar neden haklarını aramıyorlar merak ediyorum, benim başıma gelse dava ederim hemen. Ayrıca sony şikayetlerinde telefon değişimi sırasında alt model ve bozuk telefon gönderildiğine dair şikayetler de var, hiçbir servis kusursuz değil.

@ Yine Sony üzerinden örnek vereyim, su geçirmez denilerek reklamları yapılan telefonların su geçirdiğine dair onlarca şikayet var, benzer bir şey değil midir?

@ O olayı duymadım, eğer haklıysanız buna diyecek bir şeyim yok, konu linki atarsanız sevinirim.

@ Ben de yazımda o ifadenize değindim zaten, gmd2'yle sp'yi karşılaştırmam eklemeydi sadece

@http://www.telpa.com/bayi/?sehir=60 / Tokat'ta 17 tane bayii olmasına rağmen neden kargolamış bu mağdur kişi? Aslında çoğu firmanın Türkiye'nin büyük şehirler haricinde servisi yetersiz, parça bulunmuyor veya eleman yok, bu sorun sadece Telpa'ya ait değil. Ama kendilerini geliştirmeliler tabi ki.

Ben de daha uzun yazmak isterdim ama şu an müsait değilim, daha sonra her türlü argümanınıza yorum yapabilirim. Sizin haklı olduğunuz yerlerde kabul ediyorum, hakaret boyutuna ulaşmadan her zaman tartışabiliriz

Not ekleyeyim bir de: Benim buradaki amacım Gm'yi övmek değil de, olabildiğince objektif yaklaşmak. Dediğim gibi haklıysanız haklısınız diyorum. Bir telefonu veya markayı ölümüne savunanlar, yanlışlarını görmezden gelenlerden nefret ederim zaten.

Buyuk oranda size katilmiyorum,sanirim %100mutabik olacaginiz tek konu hicbir servisin kusursuz olmadigidir.

Iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

S4 al.

850ye s4 yok bu bir adam ne sormuş sen ne demişsin.
  • Hafıza yetersiz bence birde SD karta uygulamalar 4.4. Yüklenmiyor duzelmezse 2gb RAM bile az gelir

• Tek bir şey söylemek istiyorum, rahatça version yükseltmeli custom rom istiyorsan. Discovery 2 den rahat dur, çünkü mtk işlemcilerin malesef kaynak kodları kapalı. En doğrusu Moto G gibi açık kaynak kodlu cihazları düşünmen ya da nexus 4 ya da 5 gibi bir alternatif düşünmen
  • Alma turkcell t50 daha iyi özelikli antutu testi bile belli ediyor+mediatek işlemcili telefon önermem.

• eraaykahraman E kullanıcısına yanıt
    Telefonun fiyatı donanımına göre iyi görünüyor. Ancak telefon piyasaya girsin, testleri, kullanıcı yorumları ortaya çıksın, kronik sorunları var mı yok mu belli olsun. O zaman GMD2 düşünebilirsiniz. Kafadan satın alıp kobay olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

S4 al.

850ye s4 yok bu bir adam ne sormuş sen ne demişsin.

Gözünü biraz açarsan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-850-liraya-tr-cikisli-garantili-sorunsuz-samsung-s4-173899939/detay

• general mobile markasına olabildiğince uzak durmakta fayda görüyorum ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.